In sfarsit BOR a dat tonul pentru schimbarea Constituţiei: „căsătoria e o uniune liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie”

Am semnat pentru schimbarea Constituţiei: „căsătoria e o uniune liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie”

lansare carte ionut tene liga scriitorilor9

În sfârşit BOR a ieşit din letargia impusă de presa mainstream şi statul laic. În preajma Crăciunului s-a dat semnalul unei renaşteri creştine a României venite din partea laicatului şi mirenilor ortodocşi la apelul ierarhiei Bisericii Ortodoxe Române. Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, a anunţat, la sfârşitul slujbei de Crăciun de la Catedrala Mitropolitană din Timişoara, lansarea unei iniţiative civice de modificare a Constituţie, constând în strângerea de semnături cetățenești care să ducă la revizuirea legii fundamentale, adică să se prevadă expres că căsătoria e o uniune liber consimţită dintr-un bărbat şi o femeie. După ce premierul grec ateu şi neomarxist Tsipras, aliat cu presa mainstrean i-a păcălit pe grecii ortodocşi şi pe mulţi români naivi, adoptând prin lege căsătoriile gay, fără referendum, acum BOR suflă şi în iaurt.

Mai multe mitropolii ortodoxe şi mai multe ONG-uri din Coaliţia pentru Familie și-au anunțat sprijinul pentru inițiativa ierarhului Banatului, iar preoții din toată țara au început, efectiv, să strângă semnături de la cetățeni în sprijinul modificării Constituției. Însuși Patriarhul Daniel a ieșit la rampă, declarînd că “Trebuie să susţinem efortul Bisericii de a apăra familia naturală, tradiţională, universala şi de a rezista în fata unor modele noi de familie, care consideră ca uniunea fireasca barbat-femeie ar fi doar un model printre altele”. Deja a început campania de strângere a celor 500 de mii de semnături pentru modificarea Constituţiei, a Capitolului II, Drepturile şi libertăţile fundamentale, Articolului 48 privind Familia: „(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”. Se doreşte schimbarea art. 48 prin introducerea sintagmei că „căsătoria se întemeiează pe uniunea liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie”.

Acţiunea mirenilor ortodocşi nu este anti-gay, ci afirmativă, adică susţinerea familiei tradiţionale formată din uniunea dintre un bărbat şi o femeie, care numai aşa poate duce la procreere şi naşterea de prunci. Dacă rămâne actualul aliniat din Constituţie, „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi” se poate risca ca un guvern şi un parlament corupt şi ateu să adope o lege că doi bărbaţi sau două femei să se poată căsătorii, că sunt „soţi”. Ambiguitatea Constituţiei României naşte controverse, aşa că propunerea Coaliţiei pentru Familie şi a BOR de modificare a Constituţiei e firească şi întăreşte familia tradiţională. Potrivit inițiativei civice de modificare a Constituției, articolul 48 ar urma să fie formulat astfel: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între bărbat și femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părintilor de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”. Vedem unde au dus politicile împotriva familiei în Norvegia şi în alte state occidentale, care au devenit instrumente diabolice împotriva familiei şi drepturilor omului.

Norvegia e azi un stat neo-comunist ateu diabolic pentru că la timpul potrivit nu a avut nimeni iniţiativa să oprească avalanşa reglemetărilor împotriva familiei şi a creştinismului impuse de autorităţile neo-marxiste de la Oslo. Norvegia e un stat stalinist demn de romanul „1984” al lui Orwell. Eu nu doresc ca România să se transforme într-o ţară în care statul ucide familia şi spiritul creştin în numele unui neo-bolşevism libertin. Uniunea Europeană se transformă într-un moloh ateu care zdrobeşte libertatea omului şi Biserica, fapt ce creează premisele islamizării continentului pe viitor.

sfantul-sinod-borjpg

Aşa că duminică, după Liturghie, am semnat la biserica mea parohială din cartierul muncitoresc clujean Mărăşti pentru modificarea art. 48 din Constituţia României. Trebuie să fim foarte atenţi cum semnăm, pentru că în 2008 Curtea Constituţională a respins o astfel de iniţiativă pe motive de vicii de procedură. Se semnează listele pentru referendumul schimbării art. 48 din Constituţie, numai pe raza unde aveţi domiciliu şi la persoanele autorizate de Coaliţia pentru Familie, cu sprijinul BOR. Pentru promovarea iniţiativei legislative este nevoie de cel puţin 500.000 de semnături, care vor trebui să fie strânse în următoarele şase luni. Odată validate, listele de semnături vor introduce proiectul de lege în dezbaterea Parlamentului, care apoi îl va supune la vot. Dacă proiectul de amendare a Constituţiei va trece la vot, se va organiza un referendum pentru modificarea art. 48 din Constituţie.

Slovenia a respins prin referendum căsătoriile gay, după ce parlamentul adoptase o lege favorabilă. Deci acum e momentul să se arate puterea poporului român creştin în faţa ofensivei de destructurare a familiei tradiţionale şi de demantelare a BOR de către forţe obscure care vor un popor obedient, fără conştiinţă şi fără Dumnezeu, care să muncească ascultător în slujba intereselor bancare şi corporatiste ale Bruxellului, în vederea instituirii unui stat totalitar neo-marxist ateu. Este pentru prima dată când societatea civilă creştină se impune în România propunând cu adevărat un proiect de societate conservatoare şi pentru normalitate.

Astfel, România intră în rândul ţărilor conservatoare central europene: Polonia, Cehia, Ungaria şi Slovacia, care reprezintă adevărata Europă profundă, originară, liberă şi mândră de istoria spiritualităţii creştine. Noua Europă nu vrea Bruxelles, un fel de Molenbeek sau Saint Denis islamist la pătrat, nici un Oslo care l-a ucis pe Dumnezeu şi a implementat statul stalinist „1984”, ci păstrarea caracterului şi identităţii milenare greco-romane şi creştină a bătrânului continent. Eu am semnat pentru modificarea Constituţiei în favoarea familiei tradiţionale şi pentru o Românie suverană, independentă şi creştină. Voi ce faceţi?

Ionuţ Ţene

rugaciunea_in_familie

Urmariti va rog si:

Publicitate

6 gânduri despre &8222;In sfarsit BOR a dat tonul pentru schimbarea Constituţiei: „căsătoria e o uniune liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie”&8221;

  1. BOR va actiona de fiecare data cand Ortodoxia va fi amenintata de Ateismul din afara in cardasie cu ateii si gruparile gay in frunte cu tanti gay Remus Cernea . Alaturi de BOR va fi toata Romania !!!

    • La protestele de la COLECTIV aveam o pancarta. Scria pe ea foarte frumos. POPORUL ROMAN MERITA O CRATITA IN CAP. Si am avut dreptate. Tu vii acum cu promotii de la AUCHAN sau CORA? Aia de la AUCHAN au facut revelionul in spital. Urmeaza altii sa le ia locul. DACA O MERITA….

  2. BOR foarte comoda a preferat sa aleaga vagonul (de dormit). Nu a urcat in primul ca era burdusit cu protestatari ANTI CIP. Nu au urcat in al doilea care era plin de elevi si parinti care vor religia in scoli. In al trei-lea erau indignatii de (pe bulebardul EXPOZITIEI) construirea unei moschei. In al patrulea urcau unii cu candele de la COLECTIV. Iar in asta ultimul a urcat si citiva mitropoliti si arhiepiscopi in frunte cu IPS IOAN SALAJAN, TEODOSIE … . Noapte buna urmeaza statia CONSTANTINOPOL cu peron pe partea STINGA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: