Se strâng semnături în Catedrala Mitropolitană, pentru modificarea Constituţiei „contra căsătoriilor homosexuale”

Timişoara. Se strâng semnături în Catedrala Mitropolitană, pentru modificarea Constituţiei „contra căsătoriilor homosexuale”. Miercuri dimineaţa, de Bobotează, erau credincioşi la rând pentru a iscăli iniţiativa!

Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, a anunţat, la slujba de Crăciun 2015, desfăşurată în acelaşi lăcaş de cult, lansarea unei iniţiative civice care să urmărească înscrierea în Constituţie a prevederii ca familia creştină are la bază codul familiei din Sfânta Scriptură, respectiv este formată în bărbat şi femeie. El a îndemnat credincioşii să semneze în favoarea acestei prevederi, iar cei care ar fi urmat să strângă semnături ar fi fost studenţi.

Anunţul a fost transpus, se vede, în practică la Timişoara unde se strâng „semnături pentru Constituţie, contra căsătoriilor homosexuale”.

„Tu crezi că Familie = Bărbat+Femeie=Copii?, atunci Spune Da familiei, vino şi semnează pentru modificarea art.48, alineat I, din Costitutia României, pentru a înlocui termenul „soţi” cu exprimarea „bărbat şi femeie”, este pus în faţa celor ce vin la măsuţa cu liste de semnături.

Miercuri e Boboteaza: la orele dimineţii e programată liturghia arhierească, oficiată de mitropolitul Banatului ÎPSS Ioan, urmând ca la finalul acestei slujbe să se sfinţească apa. La Catedrala Mitropolitană din Timișoara vor fi sfințiţi peste 1.500 de litri de apă, pentru ca enoriașii să ia agheasma mare. – oradestiri.ro

Alte Poze

 

Publicitate

Un gând despre &8222;Se strâng semnături în Catedrala Mitropolitană, pentru modificarea Constituţiei „contra căsătoriilor homosexuale”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s