Polonia incearca sa revina prin noua conducere la cultura si valorile traditionale. Uniunea Europeana turbeaza!

Witold Waszczykowski, ministrul de externe al Poloniei, a declarat că noul guvern de la Varșovia dorește „să vindece” Polonia după 25 de ani de „îndoctrinare liberală”.

Vremea schimbării în Polonia: Să ne păstrăm tradițiile, credința în Dumnezeu, într-o viață de familie normală între un bărbat și o femeie... Vrem vindecarea țării după 25 de ani de îndoctrinare liberală

„Noi vrem doar vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se poată restabili”, a declarat Waszczykowski pentru cotidianul german Bild și din care AFP publică câteva fragmente.

Ministrul polonez a adaugat ca guvernul precedent, de tendinta liberala si centrista, „a urmărit un anumit concept politic de stânga”.

„Ca și când lumea ar trebui să meargă automat într-un singur sens, după un model marxist – un nou amestec de culturi și de rase, o lume de cicliști și de vegetarieni, care nu mizează decât pe energii regenerabile și care luptă împotriva oricărei forme de religie. Toate acestea nu au nimic de-a face cu rădăcinile poloneze tradiționale”, a mai spus ministrul de externe al Poloniei.

Partidul conservator care a câștigat alegerile legislative din Polonia susține ceea ce îi interesează pe „majoritatea polonezilor: tradițiile, conștientizarea istoriei sale, dragostea de patrie, credința în Dumnezeu, într-o viață de familie normală între un bărbat și o femeie”, a adaugat ministrul polonez.

„Toate acestea reprezintă un șoc pentru opozanții noștri, aceia care cred în progres: că cei 25 de ani de îndoctrinare stângistă și liberală nu au făcut să dispară aceste valori tradiționale (…) „, a continuat Witold Waszczykowski.

Guvernul conservator de la Varșovia a fost aspru criticat după mai multe decizii considerate controversate, precum adoptarea, la sfârșitul lunii decembrie, a unui proiect de lege ce ar asigura actualului executiv controlul asupra mass-mediei publice.

Noua lege a provocat îngrijorare la Bruxelles, Comisia Europeană fixând pentru 13 ianuarie o dezbatere asupra situației statului de drept în Polonia. – activenews.ro

La polonezi, la unguri se poate, la noi nu, ne lasam condusi in continuare de lichelele astea care ne-au distrus tara de 25 ani incoace. Ce pacat ca nu avem macar un sfert din patriotismul si iubirea de tara a polonezilor, cu credinta adevarata cu care ne-a inzestrat Dumnezeu si cu inteligenta nativa a romanului, am fi fost cel mai de isprava neam. Dar asa, nu suntem decat bataia de joc a hotilor si tradatorilor de neam si tara si am ajuns sclavii si cobaii satanistilor care se vor conducatorii lumii.

10 gânduri despre &8222;Polonia incearca sa revina prin noua conducere la cultura si valorile traditionale. Uniunea Europeana turbeaza!&8221;

 1. Privind la „Similare”, pare că altfel gândeaţi – si Polonia, prin conducatorii de atunci – acum un an.
  Personal, in ceea ce priveste ultimele declaratii din partea acestui partid, PiS, care conduce tot ce mişcă în ţara lui, eu cred că se aplică proverbul românesc: „De la vorbă pân’ la faptă, ca de la Pământ la Cer”. Şi nu cred că serveşte poporului polonez.

 2. Polonia si Ungaria au incaput pe maini bune de curand la conducere , ceea ce la noi s-a intamplat tocmai invers , Romania de 26 de ani a incaput pe mana unor nemernici demni de pus la zid .

 3. Cauza problemei este…?
  – What Is Cultural Marxism?

  – What Happened to Children?

  – White Women Are Getting Fed Up

  Solutia este…
  – Ave Europa – Fight For Europe

  – Nationalism – Eastern vs. Western European

 4. – Băsescu: România nu trebuie să accepte cotele de imigranți. Diferențele culturale vor face extrem de grea conviețuirea unui număr atât de mare de islamiști cu populația creștină din Europa
  http://bit.ly/1S2F4VA

  – Petre Iancu: O parte din agresorii de la Koln fac parte din grupul imigranților primiți cu brațele deschise de germani. A fost un eveniment fără precedent care i-a șocat pe germani
  http://bit.ly/1Rq5Sxp

 5. Basescu , da , acum cand nu mai este la butoane , isi permite sa declare niste adevaruri , sigur ca are dreptate acum , pentru ca , daca ar fi presedinte , s-ar gudura pe langa colonialistii din UE si din SUA si ar accepta tot ce ordona acestia . Nu pot uita cun striga pe le tv , „parteneriatul cu Statele Unite ” . Ce fel de parteneriat este intre Romania si SUA , ca nu ne-a explicat nimeni , cu ce suntem noi parteneri ai SUA ?
  Asa sunt relatiile dintre doi parteneri , relatii de subordonare a Romaniei , fata de aceste structuri imperialiste , care ne-au distrus industria si tot ce a cladit poporul roman prin munca si sacrificii ?
  Parteneriat cu niste jefuitori ???In zece ani de mandat , a permis acestora sa ocupe Romania cu armata si armament militar , facandu-si comandamente militare pe teritoriul nostru , jefuind resursele , dezarmandu-ne (armata nu-i decat un simbol a ceea ce a fost )apoi , indraznind sa ne ordone legi impuse de Casa Alba .
  Tarziu sa mai planga pe umerii poporului , dupa ce ne-a facut slugi in tara noastra , doar sa faca pe plac si sa-l sustina acesti invadatori planetari .

 6. Ce urmareste acest tradator de neam si tara,vrea sa aiba un post la butoane,de vrea sa-i imbrobodeasca iar pe romani,a uitat nemernicul cand in noaptea de Anul Nou cred 2010 cand in cuvantarea lui,spunea ca ROMANIA nu trebuie sa mai fie suverana ca doar suntem in UE?
  Cata nesimtire sa-si bata joc de poporul asta si acum,cata manipulare de doi bani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s