Doamna Aspazia Otel Petrescu despre sfanta impartasanie, cipuri, nanoparticule si liberul arbitru

Pe doamna Aspazia Otel Petrescu o puteti urmari de asemenea, vorbind despre alte lucruri desosebit de interesante si in urmatoarele doua postari de mai jos:

9 gânduri despre &8222;Doamna Aspazia Otel Petrescu despre sfanta impartasanie, cipuri, nanoparticule si liberul arbitru&8221;

  1. daca puneai art. si linku_rile pe saccsiv, nu numai ca ti-o luai dar si pe doamna Aspazia ar fi balacarit-o, facand-o arsenista ratacita care v-a merge in fundul iadului impreuna cu gurul ei _ boca. (Boca cu b mic _ asa stiu „teologii” de pe saccsiv)

  2. @ Bogdan prietene. nu te supara, dar na-i inteles nimic. acelasi lucru il spune si parintele Elpidios Vagianakis despre pecetluire. intr-adevar dna. Aspazia trateaza problema dpdv spiritual, iar par. Elpidie dpdv fizic, dar in esenta amandoi spun unul si acelasi lucru.

  3. Laboratoarele NASA unde se studiaza tot si toate sunt de natura spirituala? Exista asa ceva , la acest nivel la care este prezentat mai sus? Cine poate confirma, sau trebuie sa credem orbeste ce spune doamna…?
    Nano-prticula care iti este implementata in ADN fara stirea omului in orice punct de pe Pamant sau din spatiu? Asta ce mai este? Liberul arbitru uunde mai este?
    Fiecare crede ce vrea, eu vad ca sunt amestecate unele adevaruri de credinta cu fel de fel de „imaginatii”.
    Am tot urmarit acest blog si chiar am avut multe de invatat. Mi-am permis sa comentez acum , pentru ca mi se pare ca materialul prezentat este o ratacire…Na , eu asa cred. Voi faceti ce vreti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s