Doamna Aspazia Otel Petrescu despre sfanta impartasanie, cipuri, nanoparticule si liberul arbitru

Pe doamna Aspazia Otel Petrescu o puteti urmari de asemenea, vorbind despre alte lucruri desosebit de interesante si in urmatoarele doua postari de mai jos:

10 gânduri despre &8222;Doamna Aspazia Otel Petrescu despre sfanta impartasanie, cipuri, nanoparticule si liberul arbitru&8221;

 1. daca puneai art. si linku_rile pe saccsiv, nu numai ca ti-o luai dar si pe doamna Aspazia ar fi balacarit-o, facand-o arsenista ratacita care v-a merge in fundul iadului impreuna cu gurul ei _ boca. (Boca cu b mic _ asa stiu „teologii” de pe saccsiv)

 2. @ Bogdan prietene. nu te supara, dar na-i inteles nimic. acelasi lucru il spune si parintele Elpidios Vagianakis despre pecetluire. intr-adevar dna. Aspazia trateaza problema dpdv spiritual, iar par. Elpidie dpdv fizic, dar in esenta amandoi spun unul si acelasi lucru.

  • Este foarte corect ce spune Doamna Aspazia, Dumnezeu sa o ierte (2020). Lipseste legatura cu vaccinurile cu microcip 666. Nu se poate pune nimic de la distanta, prin teleportarea particulelor(control prin unde radio si prin undele electromagnetice, tehnologia 5G) , fara o vaccinare cu microcip day implantare directs in mâna sau pe frunte, secunde nu mai poate fi scos, cine accepta acest lucru. Daca nu ar fi lipsit prima parte cu vaccinurile, probabil ca lumea ar fi înteles mai bine, foarte utile fiind si unele notiuni de fizicā (unde electromagnetice de diverse lungimi de unda), microbiologie moleculara si virusologie, genetica despre ADN si ARN, exosomi, virusi covizi, etc. Doamna intuieste bine niste fenomene, dar nu le explica clar stiintific. Mai pe scurt, omul modern si satanizat prin propria vointā prin acceptarea de tehnologii stiintifice elaborate si ultramoderne , cipare 666 prin vaccinare sau implant direct ireversibil a microcipului RFID, sau pecetea 666, îl va pierde definitiv pe Dumnezeu, mântuirea sufletului si locul in Împārātia Cerurilor. Daca unii nu înteleg clar sau deloc informatii stiintifice, despre aceste lucruri plus manipularea politicā a falsei pandemii covid , dar cred cu putere in HRISTOS si au si fapte bune, nu se vaccineaza si microcipeaza, vor fi mântuiti! Doamne ajutā!

 3. Laboratoarele NASA unde se studiaza tot si toate sunt de natura spirituala? Exista asa ceva , la acest nivel la care este prezentat mai sus? Cine poate confirma, sau trebuie sa credem orbeste ce spune doamna…?
  Nano-prticula care iti este implementata in ADN fara stirea omului in orice punct de pe Pamant sau din spatiu? Asta ce mai este? Liberul arbitru uunde mai este?
  Fiecare crede ce vrea, eu vad ca sunt amestecate unele adevaruri de credinta cu fel de fel de „imaginatii”.
  Am tot urmarit acest blog si chiar am avut multe de invatat. Mi-am permis sa comentez acum , pentru ca mi se pare ca materialul prezentat este o ratacire…Na , eu asa cred. Voi faceti ce vreti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s