Comentariul zilei referitor la situatia sociala din Norvegia: Aici oamenii sunt pagani, individualisti, extrem de rasisti

Iata si comentariul intreg, postat de Cristina la articolul: APEL CATRE AUTORITATILE DIN ROMANIA! Va rog frumos sa interveniti pentru familia Botnariu, a caror copii au fost luati cu forta de catre autoritatile norvegiene, pe motiv ca-i invata despre BUNUL DUMNEZEU!

„Dragii mei, eu locuiesc in Norvegia. Aici oamenii sunt pagani, individualisti, extrem de rasisti. Altruismul nu e trasatura lor de caracter(decat in cazuri izolate, evident).
Subiectele tabu in Norvegia, oameni buni, politica si religia.

Eu sunt ortodoxa si am incercat sa am o discutie despre religie cu cateva persoane. Toti au evitat acest subiect, si pe deasupra, m-au facut sa ma sint ca un sectant. Aici religia este ridiculizata. Oameni cred doar in Stat, care ii manipuleaza si le ia aproape toti banii prin taxe.

Ong-urile din Romania care sunt pro-homosexualitate si impotriva bisericii ( pentru ca doar Biserica se opune sexualizarii exagerate a copiilor in scoli), primesc bani multi din Scandinavia pentru distrugerea moralitatii tarilor estice. Aici moralitatea este extrem de scazuta. Si nu exagerez, credeti-ma. O zi buna tuturor!”

Aceasta este societatea de tip Noua Ordine Mondiala mult visata de papusari, o lume rece, fara sentimente, cu un control total, singurele lucruri care mai lipsesc sunt eliminarea banilor cash si implantul. Dar vor veni si ele in curand!

28 de gânduri despre &8222;Comentariul zilei referitor la situatia sociala din Norvegia: Aici oamenii sunt pagani, individualisti, extrem de rasisti&8221;

  1. Of, imi cer iertare, eu sint un batrin ignorant. Ma sint atras de Cunoastere si-i caut pe aceia onesti si altruisti. Incepind cu 1990 sint tinut sub discriminare si persecutie de catre Statul Roman. Nu pot sa plec in alt loc. Unde sa plec ? Ce sint Statele ? Ce fel de State ? Lumea este impartita intre minti criminale si cei onesti si altruisti. Cine conduce Lumea de Secole, in prezent, in Viitor ? De ce pleaca romanii in Occident ? De ce nu vin occidentalii in rasaritul Europei ? Ce cauta romanii in Occident ? Ceva, ceva ii atrage din moment ce pleaca si traiesc acolo.

  2. Dece pleaca acolo? Buna intrebare, dar in aceasta situatie dece pleaca si pt ce pleaca trebuiesc intrebate tirfele politice care sau rotit la putere din 89 si pina in prezent. Apropo, vorbeam cu cineva care plecase in u.k si ami povestea ca incepind de la mic la mare il injurau pe Dumnezeu cu inversunare, in ,,bisericile” anglicane se oficializeaza la greu ,,casatorii” gay

  3. Oricum nu cred ca ne putem baza pe ce spune doamna aceea. Este poate doar parerea ei. Nu cred ca stie ea chiar tot. Eu nu o contrazic dar poate ca pe noi romanii nici nu ar trebuii sa ne intereseze cum sunt strainii, mai ales ca sunt catolici majoritatea celor din vest. In America ortodox-ii sunt pericol public asa ca ..tot mai bine e la tine in tara, printre ai tai. Cine alege pribegia trebuie sa suporte toate rahaturile lor, ca parte din jertfa nu?

    • Ionut, e alegerea ta sa „nu te bazezi” (dupa cum spui) pe informatiile mele, expuse cu sinceritate aici.
      Avand in vedere ca unei familii de romani i-au fost luati copiii in mod barbar pentru ca sunt crestini, am considerat de cuviinta sa spun ce se intampla de fapt aici. Ceea ce se intampla azi in Norvegia este rezultatul tacerii si ignorantei oamenilor care aveau posibilitatea sa vorbeasca despre ceea se ascunde in spatele sintagmei de „politically corretness”, aici, in Norvegia.
      Sunt mii de familii de imigranti carora le-au fost luati copiii pe motive infime si care nu si-au facut cunoscuta povestea.
      Spui tu ca in America ortodoxii sunt „pericol public”. Doar pentru ca sunt ortodoxi, nu-i asa?
      Daca ar fi fost gay sau pedofili sau satanisti era ok, presupun. Dupa tine doar fiind ortodox este un motiv sa ti se fure copiii, presupun…

      Dragii mei, am sa va spun ca despre aceasta organizatie de „protectie a copilului” adica barnevern, ziarele norvegiene scriu destul de rar, pentru ca sunt si ele, la randul lor, controlate de stat. Asadar, sa incepem cu expunerea unor informatii despre cine se ascunde in spatele acestei organizatii private: se ascund cinci firme actionare, printre care si firma Aleris, detinuta de o familie de bancheri scandinava – familia Wallenberg. Jacob Wallenberg este membru in comitetul executiv al Bilderberg.
      Retineti, in comitetul executiv.
      Asadar, ia decizii in cel mai puternic grup din lume. Apoi, facem legatura cu sutele de milioane de euro pe care aceste 5 firme le castiga din afacerea „Protectia copilului” din Norvegia.
      Si mai vedem ca oricat de multi copii se fura in Norvegia, nimeni nu intervine din UE sau SUA. De ce? Simplu. Este un plan bine pus la punct, la nivel mondial, ca parintii sa nu mai aiba nici un drept asupra copiiilor lor. Copiii vor fi transformati in „bunuri” ale statului( totalitar).
      Cartea lui Orwell „1984” nu este numai o carte, este realitatea insasi. O zi buna, asadar!

      • Datorita faptului ca postez de pe o anume tableta, sesizez diverse litere lipsa sau litere in plus.
        Precum si cuvantul „Ortotocsi”, care a fost scris gresit initial, datorita unor taste si din graba.
        Toate cele bune, dragii mei!

      • Cristina,
        Cred ca m-ai interpretat gresit. Era vorba de ideeia in sine. Da, faptul ca undeva in lumea civilizata, copii sunt sustrasi parintilor din diferite motive aberante, este de ingrijorat. Este adevarat ca lumea este intr-o noua transformare deformata fata de valorile milenare ale omenirii. Dar eu nu cred ca acolo in Norvegia nimeni nu protesteaza si toti sunt redusi mintali…La ei daca Statul le taie salariile cu 25% timp de 3-4 ani iese lumea ca la circ in strada. Ei sunt obisnuiti sa-si ceara drepturile in strada. Oamenii se mobilizeaza foarte bine cand e vorba de abuzuri ale statului. Ca si in Germania, Franta,Suedia,Finlanda ,Spania. De aici si neincrederea mea. Sa nu uitam ca familia in cauza este protestanta si noi stim cum sunt protestantii…Si sa nu aberam prea mult, la noi in tara este un atac pe fata la familie. Statul distruge familii de 25 de ani si face genocid la adresa poporului cam tot de atata timp. Asta nu mai este de strigat la cer? Aaaaa,la noi lumea nu se mai scandalizeaza ca familii cu 5-6-7 copii sunt la limita existentei si traiesc ca in epoca de piatra. Pacat. Ar fi foarte multe de vorbit in jurul subiectului. Apropo, v-ati luat „TARA” innapoi?????? Retarzii care au iesit in starda au uitat sa strige de foame si ca vor locuri de munca si case pt tineret? Si noi ne uitam la cazuri izolate in tari straine…
        Scuze de inversunarea mea, dar m-a luat valul.

    • @ Ionut

      „Aaaaa,la noi lumea nu se mai scandalizeaza ca familii cu 5-6-7 copii sunt la limita existentei si traiesc ca in epoca de piatra.”

      Poti sa-mi spui si mie ce vina are populatia pentru ca niste retarzi care nu au nici dupa ce bea apa se reproduc fara sa se gandeasca ca nu au ce le pune copiilor pe masa? Ce propui mai exact, sa muncim noi si sa le dam altora bani gratis ca sa aibe cu ce sa-si creasca droaia de copii?

      In toata Europa populataia muncitoare este suprataxata ca sa aibe parazitii sociali, aia care doar exista si se reproduc, din ce trai. In Europa socialismul impreuna cu toate „curentele” lui: cultural marxism, „politica corecta”, diversitate, multicultiralism, „egalitate de genuri”, etc face ravagii si distruge tarile. Sa nu mai punem la socoteala furturile si populismul politicienilor care raman la putere tocmai pe voturile acestor paraziti sociali.

      Chiar nu intelegi nimic din atentatele de zilele astea? Ce erau aia care le-au comis, ingineri si IT-sti asa cum spune Merkel sau retarzi paraziti sociali care traiau impreuna cu toata familia in ghetouri pe banii pe care statul ii confisca cu japca prin taxe de la oamenii care muncesc?

      Incotro ne indreptam ne-a spus deja Vladimir Ilici Lenin:
      „The goal of socialism is communism”!

      Ca sa fie totul mai clar, am sa-ti arat de ce ma scandalizez eu:
      – Viață ca vacanța

      Astia decid viitorul tau si al copiilor tai, ca ei sunt majoritari!
      – Dacă plătești taxe ești prostul lor
      http://bit.ly/183AXEo

      • Je,
        Daca noi romanii nu mai facem copii, atunci cine te intreb?, tiganii poate, sau grofii? Adica statul este obligat sa ajute familiile sarace prietene, pentru ca de aia este stat social si nu unu anti-social. Adica tu vrei sa-mi spui ca romanii sunt lenesi? Mai lasa-ma si cu platitori de taxe si impozite. Adica cine nu are statut social bine..nu are voie sa mai faca copii pt ca sunt paraziti? Paraziti sunt de 25 de ani incoace cam toti romanii pt ca asa ne vrea europa. Si mai lasa-ma si cu jurnalistii astia care ne-au mutilat istoria si cultura cum au vrut ei. Prezentatoarea daca zice ea cum e pusa sa zica inseamna ca si are dreptate? Macar ea are 5000e/luna leafa aburind poporul si nu moare de foame. Dreptul de a avea familie si copii nu poate sa ni-l ia nimeni. Tie ti-a dat statul casa? Ti-a oferit ceva de lucru? Parazitii prietene sunt imbogatitii peste noapte, cei care trimit fete la produs, care au protectie din partea statului, avocati, doctori, bancheri, vamesi, inspectori

      • Si am mai vazut ca postezi pe blogul ala Deveghepatriei… un blog paranoic. Baiatul ala e dus cu pluta.Pacat ca se cheama Deveghepatriei. Si ca o chestie, m-a banat pt un comentariu care nu i-a fost pe plac. Asta-i democratia ai? Dreptul la libera exprimare..Dar tu, ti-ai luat TARA innapoi?

      • je, tocmai tu te comporți ca o parazită. Se vede că nu ești creștină. O femeie (familie) se mântuiește prin nașterea de prunci. A te coțăi (iertare pentru expresie dar meriți acest termen) fără a face copii înseamnă curvie, aspru pedepsită de legile Domnului. Apoi, sufletele gingașe ajung la Dumnezeu și nu desfrânatele. Ia aminte la Legile Domnului și nu mai vorbi în deșert.

    • @ Ionut

      – „Adica statul este obligat sa ajute familiile sarace prietene, pentru ca de aia este stat social si nu unu anti-social.”

      Ceea ce tu numesti „Stat” este nimic altceva decat MAFIE. Ceea ce numesti tu „(ajutor) social” nu este nimic altceva decat „(bani) GRATIS”. Pe lumea asta NIMIC NU ESTE GRATIS si nici nu cade din cer!

      Rolul unui stat intr-o societate normala este de „MEDIATOR”, de a veghea ca TOTI CETATENII SA AIBE SANSE EGALE de dezvoltare personala (pe orice plan) si de viata.
      Rolul unui stat NU ESTE acela de JAPCAR care CONFISCA CU FORTA resursele celor care muncesc si pe care LE CHELTUIE dupa bunul plac si face CADOU o parte din ele parazitilor sociali PENTRU VOTURI.
      Rolul unui stat NU ESTE acela de unic BATAUS „autorizat” care SA CONFISTE prorpietatile si avutia unora pentru a o face cadou altora.

      Unii oameni MUNCESC SI CASTIGA MAI PUTIN decat primesc altii „ajutoare sociale”.
      Unii oameni MUNCESC SI SUNT SCALVI O VIATA intreaga si la patron si la banca, iar altii primesc „locuinte sociale” si „subventii (caldura, intretinere, transport, etc)” doar pentru simplul motiv ca exista. GRATIS!
      Unii oamenii DETIN PROPRIETATI CARE LE SUNT CONFISCATE si sunt facute cadou altora GRATIS sau pe un pumn de maruntis. In toata tara sunt tot felul de evacuari fortate, „retrocedari”, „vanzari” fara ca proprietarul de drept sa stie, „cadouri” cu cafteala ca la Pungesti sau Nadas, etc. si evident „locuinte sociale” pentru cine trebuie sau contra voturi.

      – „…statul este obligat sa ajute familiile sarace prietene…”
      Eu stau si ma intreb daca ai avut pana acum curiozitatea sa citesti macar o data constitutia Romaniei. Dupa fabulatiile pe care le spui raspunsul este evident NU!
      Statul nu este nici o organizatie/ong de caritate nici cantina saracilor.

      – „Daca noi romanii nu mai facem copii, atunci cine te intreb?, tiganii poate, sau grofii?”

      Fii fara grija ca se inmultesc si romanii, dar pe alte meleaguri. Si nu or sa se mai intoarca. Unii dintre ei deja au familii mixte iar copii lor nici macar nu stiu limba romana. Din cauza statului mafiot si socialist-comunist care si-a batut joc de ei au plecat de aici si nu vor sa se mai intoarca. Si multi pleaca in continuare. Aici in afara de politicieni cu toata clica lor de „bugetari” si de prostii paraziti sociali care ii voteaza si sustin nu au nici un viitor. Aproape toti profesionistii buni au plecat, de la agricultori, tamplari, zidari si pana la ingineri si doctori.

      Stii de ce se inmultesc tiganii atat de mult? Pentru ca primesc o gramada de ajutoare sociale si pentru ca daca au afaceri NU PLATESC TAXE. Nu mai poti sa spui nimic de tigani ca au ajuns rasa/specie protejata!

      – „Tie ti-a dat statul casa?”
      Mie nu mi-a dat nimeni nimic gratis.

      – „Ti-a oferit ceva de lucru?”
      Nu. Mi-am cautat si mi-am creat singur locul de munca la fel cum fac multi altii. Daca astepti sa te ia cineva de mana si sa-ti dea de lucru, eventual sa te roage, ai sa mori de foame.
      Stii cum se spune: „Cum iti asterni asa dormi!”. Si e perfect adevarat.

      Saracia si natalitatea Romaniei nu se rezolva prin „ajutoare sociale”, case si alte „beneficii” GRATIS. Nu poti sa cresti si sa dezvolti o societate care se bazeaza pe confiscarea rezultatelor eforturilor depuse de oamenii muncitori si impartirea lor cu oamenii care nu muncesc.

      O societate SE DEZVOLTA PRIN OFERIREA DE EDUCATIE DE CALITATE GRATIS nu prin bani, mancare, locuinta, etc. Au mai incercat si altii sa faca acest lucru. Pentru aia de sus care luau si distribuiau ce nu era al lor viata era usoara si frumoasa, pentru aia din paturile de jos nivelul de trai era la polul opus.
      Si atunci si acum „Ferma Animalelor” era condusa de porci.
      In cazul in care nu stii despre ce vorbesc sau ai uitat:
      http://bit.ly/1k2uNe0

      O societate SE DEZVOLTA PRIN EGALITATE DE SANSE si prin EDUCATIE DE CALITATE, iar acest lucru nu este echivalent cu EGANLITATE DE: BANI, AVERE, NIVEL DE TRAI.

      Pune mana si citeste constitutia aia si lasa aberatiile socialisto-comuniste la o parte.

      Apropo, „refugiati” vrei sa primim? Ca sunt si ei oameni si „au dreptul la viata/trai decent”?
      Ia cauta cu Google dupa „European ‘No-Go’ Zones: Fact or Fiction?”, „Migrants from outside the EU have taken £120 million more from the state” sau „Rotherham grooming case”. Nici nu trebuie sa citesti articole, poti sa selectezi tabul cu imangini si intelegi despre ce e vorba.

      • Je
        Hai sa te lamuresc. In Anglia,Germania,Franta sunt o gramada de oameni asistati sociali si nu pt ca sunt harnici sau lenesi ci pt ca asa sunt drepturile lor. Si ca o comparatie, sumele primite de la stat sunt exorbitante in comparatie cu ce primesc bietii romanii. Si sa stii ca cunosc spre marea ta uimire Constitutia Romaniei pt ca este o datorie a mea.. Sa stii ca unde lucrez eu sunt o gramada de colegi cu studii superioare precum Dreptul, Stiintele Comunicarii WTF:))..”si nici nu stiu sa vorbeasca” si nici unul nu lucreaza pe domeniu. Pentru ca au facut facultati la particulari si au dat o gramada de bani degeaba doar sa aibe studii superioare? De asa intelectuali probabil ca si tine te rog sa ma crezi, mi-e scarba. Tu nici macar nick de roman nu ai. Daca sunt de acord cu refugiatii? Ce conteaza ce cred eu? Nu asta era problema. Dar pana la urma ti-ai luat tara inapoi? Si sa stii ca statul nu trebuie sa fie nici-un ONG sau ceva de caritate ca sa asigure protectie si asistenta sociala pentru ca asa este in orice tara care se da civilizata. Statul este poporul si niciodata invers. Anunta-ma cand ti-ai luat tara inapoi tu si altii ca tine!!!

      • @ Ionut
        – „…o gramada de oameni asistati sociali si nu pt ca sunt harnici sau lenesi ci pt ca asa sunt drepturile lor”

        Pardon? Pe banii cui stimabile? Vorbesti de „drepturile” unora, pe munca si banii altora? Nu inteleg? Am discutat noi si am fost eu de acord ca din munca mea si banii mei sa stabileasca bolsevici ca tine „drepturi” pentru altii. Ce ofera „statul” la schimb de banii pe care ii pretinde? NIMIC! Ce ofera „asistatii sociali” de banii pe care ii primesc GRATIS din munca altora? NIMIC! Ba mai mult, in momentul cand au fost pusi sa presteze munca in folosul comunitatii o parte au renuntat iar ceilalti au devenit „bolnavi” subit. In documentarul de mai sus se vede clar acest lucru.
        Asta e „traditia” la romani: spaga si adevereinta medicala care sa-i scuteasca de munca.
        La placinte inainte, la razboi, pardon, la munca, inapoi!

        – „In Anglia,Germania,Franta…”

        Ai impresia ca astea sunt exemple de luat in seama? Tocmai ti-am spus sa cauti cateva informatii despre cazul Rotherham sa pricepi cum stau lucrurile, dar nu vrei. Hai sa-ti spun eu cate ceva.
        Niste musulmani tuciurii pakistanezi, din astia care nu lucreaza dar au multe „drepturi”, au violat pe banda rulanta fetite albe cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani, de mai multe ori timp de multi ani.
        Politia alba britanica a refuzat sa ia vre-o masura impotriva salbaticilor tuciurii musulmani veniti din Pakistan, pentru a nu fi considerati „rasisti”. Ba mai mult, cand victimele, alea albe si violate, au depus plangere la politie au fost amendate si arestate, bineinteles, sub acuzatia de „rasism” si marturie mincinoasa.

        „Saga” continua si in ziua de azi. Aceeasi paraziti sociali cu „drepturi” care primesc bani GRATIS din munca altora isi fac de cap si violeaza in continuare. Acelasi „Stat” nu ia nici o masura si ii lasa sa isi faca de cap. Totul pe banii altora. Ai „cotribuabililor” deposedati cu japca de rezultatele muncii lor. Sa nu mai punem la socoteala ca in islam, religia salbaticilor, este prevazut ca „femei” sunt doar toantele alea cu patura in cap. restul sunt „curve” si implicit „trebuie” violate. Cu cat mai tinere cu atat mai bine.
        Astea sunt invataturile profetului salbatic, analfabet si pedofil. Mahomed a avut 12 neveste. Cand avea 53 de ani s-a casatorit cu una de 6, dar se pare ca nu a calarit-o pana cand nu a implinit varsta de 9 ani. Asa ca, aste violate de 11 ani, sunt deja batrine.

        Asta este „socialismul” si aici duc banii „GRATIS” primiti din munca altora. „Vestul dezvoltat si civilizat” este in colaps: economic, social, cultural. Este visul umed al trantorilor si parazitilor sociali care vor sa traiasca pe bani nemunciti si cosmarul oamenilor mucitori care sunt suprataxati si calcati in picioare si de „stat” si de „asistati sociali”, care s-au facut stapani pe munca alora harnici.

        Din cauza suprataxarii si a socialismului imbecil firmele se muta si relocheaza in China si Asia de Sud-Est. Din cauza surataxarii si a socialismului imbecil cei mai buni profesionisti emigreaza si chiar renunta la cetatenie. Cine ar fi crezut acum 15 ani ca niste catune de genul Badung, Chiang Mai, Davao sa ajunga „Tech Hub-uri” pline de „digital nomads” veniti din „vestul dezvoltat si civilizat”. Cine ar fi crezut ca in orase ca Ho Chi Minh, Kuala Lumpur, Manila, afacerile sa se dezvolte si sa creeze „boom-uri” economice in care standardul de viata a ajuns mai ridicat sau cel putin la fel de bun ca in vest.

        Ghici unde fug oamenii bine pregatiti din vest si unde se relocheaza si deschid afaceri pe banda rulanta in toate domeniile? Un catun ca Singapore a ajuns in 25 de ani la un nivel la care vesticii civilizati si dezvoltati nici nu pot sa visese: taxe mici de 10%, se taxeaza doar profitul obtinut pe teritoriul tari nu si cel din afara, civilizatie, curatenie, respect si tot ce trebuie. Sa nu mai vorbim de faptul ca IN MOD OFICIAL ARE CEA MAI MICA INFRACTIONALITATE DIN LUME! „Ajutoare sociale” si suprataxare ca in vest? Din parti!

        Pana si statele din America Latina se ridica. Gasesti „Tech Hub-uri” In Bogota, Montevideo, Lima, Santiago de Chile, sponsorizate 50/% din banii guvernelor. Unele state au TAXE ZERO pentru firmele IT altele doar pentru produsele software dezvoltate si exportate. Poti si esti incurajat sa te muti cu toata firma si cu toti angajatii tai. Doar sa fii productiv, sa angajezi oameni si sa faci exporturi din tara repectiva ca sa aduci bani in tara. Panama este numita „Singaporele din America Latina” iar Chile este tara cea mai liberala si cu nivelul de trai cel mai crescut din toata America Centrala si de Sud. De ce? Pentru ca au renuntat la dictaturile socialiste imbecile si la socialismul unor psihopati comunisti gen Che Guevara.

        In acelasi timp Argentina, O GROAPA DE GUNOI SOCIALISTA SI PUTRED DE CORUPTA o tine din colaps in colaps. Imbecilii aia au decoperit metodele lui Ceausescu si au interzis detinerea de valuta. Vrei sa faci export? OK, aduci valuta in tara care iti este confiscata de „Stat” si la schimb primesti hartie igienica fara valoare: pesos argentinian. Cat e rata de schimb? Cat vrea muschiul lor! Inflatie? Ce e aia?
        Vrei sa importi ceva? Nu poti, ca nu ai acces la valuta!
        Pana si criminalii si violatorii puscariasi au mai multe drepturi si beneficii. Dupa ce ca stau pe mancare si cazare „gratis”, sunt pimbati si tinuti cu lunile prin gradinite la un loc cu copii, sa se „integreze” social. Pentru treaba asta primesc salariu, peste media pe economie! Or fi si ceva pedofili printre ei? Pai ce conteaza! Nu trebuie si ei „integrati”?
        In Venezuela, alta groapa de gunoi socialista, condusa de un sofer de autobuz, hartia igienica a ajuns un lux. Ce sa mai vorbim despre mancare!

        Cauta cu Google „Index of Economic Freedom” si vezi ce tari sunt pe primele 10 locuri. Romania este pe 57.
        Cauta si „Paying Taxes 2016 Report PwC” si citeste-l. Romania are un „rank” 55.
        IN TIMP CE ALTII SE RIDICA, NOI NE AFUNDAM IN EVUL MEDIU. DA SA DAM DOMNE BANI GRATIS LA SARACI, CA „AU DREPTURI”! Gici ce? Aia saraci au si drept la munca, dar sunt „scutiti” sau se pensioneaza de la 30 de ani. Pe „caz de boala” bineinteles!

        Vezi poate totusi pricepi ceva de aici:
        http://nomadcapitalist.com/expatriation/

        Romania avea oficial in 1989 23.2 mil de locuitori, la care se mai adauga cel putin 1 mil de noi cetatenii din Basarabia, Ucraina dar si din alte state, inclusiv arabe. Anul acesta Guvernul Romaniei a publicat un raport din care reiesea ca 4.8 mil de romani sunt plecati oficial din tara si inregistrati la consulatele romane din tarile respective. In mod neoficial suma e dubla. Avem deja in mod real sate, comune si orase „fantoma” fara nici un locuitor sau doar cu cativa batrini.
        De ce crezi ca au plecat cei 10 mil de romani si cati dintre ei se vor mai intoarce? De ce pleaca in continuare altii? De ce se vor intoarce doar curvele, hotii, tiganii, cersetorii, si „capsunarii” adica toti aia care au lucrat la negru sau au prestat activitati ilegale?
        Romania are deja un prezent „luminos”, iar viitorul va fii de-a dreptul „orbitor”!

        – „Pentru ca au facut facultati la particulari si au dat o gramada de bani degeaba doar sa aibe studii superioare? De asa intelectuali probabil ca si tine te rog sa ma crezi, mi-e scarba. Tu nici macar nick de roman nu ai. … Dar pana la urma ti-ai luat tara inapoi? … Anunta-ma cand ti-ai luat tara inapoi tu si altii ca tine!!!”

        Ne cunoastem cumva de undeva si nu stiu eu?
        Te rog sa-ti revizuiesti atitudinea si sa renunti la ironiile ieftine si atacuri la persoana. Nu stiu de unde atata superioritate din partea ta si cum ai ajuns la concluzia ca eu ti-as permite un astfel de comportament si limbaj.
        Sa nu mai pun la socoteala faptul ca atata timp cat nu am ce vota EU NU VOTEZ! De foarte multi ani.
        Dar tu le stii pe toate. Ca un om mare.

        Felul in care „ma semnez” eu si ce nick imi aleg nu te priveste pe tine. Puteam sa aleg Sandokan Tigrul Malaeziei, Kunta Kinte, 3,14159 sau orice altceva. Folosesc un nick pentru identificare nu pentru a-mi demonstra „romanismul” sau „nationalismul” in fata unor necunoscuti pe net.
        Se pare ca nu scapi nici o ocazie si te agati de orice pentru a mai face ceva scandal si pentru a mai insulta putin in mod gratuit.

      • Je,
        Imi pare rau ca subiectul a degenerat de la ideeia de baza. Imi cer scuze pentru jigniri. Sanatate si virtute!

  4. Doresc sa fac si eu un comentariu, in urma evenimentelor din Norvegia. Nu doresc sa fac valuri, insa poate mai trece si altcineva prin probleme de acest gen. Nu locuiesc in Norvegia ci in Canada (prov. Québec, francofona), si nu sint penticostala. Si eu sint scandalizata de faptul ca protectia copilului are foarte multa putere si de multe ori interventiile lor sint abuzive. Depinde de fapt peste cine dai. Sint persoane care lucreaza la guvern si care au si ele probleme personale si care nu se mai comporta si nu mai gindesc ‘profesionist ‘, si exagereaza. Am avut si noi probleme cu aceasta organizatie. Tot scoala unde merg baietii nostri i-a sesizat. Unul din motive (care nu a fost principalul de la inceput, insa a devenit pe parcurs) a fost faptul ca nu vrem sa ii dam baiatului un medicament pentru a-si controla hiperactivitatea. Am cautat informatii despre acest tip de medicament, si am dat peste niste lucruri foarte grave. DPJ-ul (protectia copilului) si scoala si chiar anumiti psihologi au insistat pentru ‘medicatie’, insa noi ne-am tinut pe pozitie. Multi parinti au fost convinsi si le adminsitreaza copiilor acest tip de medicament. O fetita i-a spus baiatului meu la scoala ca ea i-a medicamente ca sa fie cuminte. Cei de la scoala si-au schimbat atitudinea (in primul rind profesoara copilului este alta, directoara adjuncta si educatoarea ‘specializata’ au plecat din scoala si ele), si copilului ii merge mult mai bine anul acesta, cel putin la scoala. Dosarul de la protectia copilului nu este inchis inca. Nu ne-au luat copiii, insa ne-au amenintat cu asta, si au devenit prea curiosi si agresivi (verbal) cind au aflat ca ne-am pus casa la vinzare.
    In plus, scoala nu este crestina, nici macar laica nu este, cum pretind ei. Mai in joaca, mai in serios, s-a instalat, in sistemul scolar, cultul diavolului. In primul rind, cel putin o luna ne-au zapacit cu povesti, pagini de colorat, cintece si poezii de Halloween (cu vrajitoare, demoni, monstri, etc.). In plus, in biblioteca scolii se gasesc carti cu demoni si vrajitoare, extraterestii, si aceste subiecte sint atinse pe tot parcursul anului. Eu personal cred ca se pot gasi si alte subiecte interesante pentru copii, subiecte neutre, macar, daca nu chiar pozitive. Nici povestile cu pirati nu mi-i se par potrivite pt copii de 6-7 ani, pt ca nu mai este un subiect pertinent si de actualitate, si povestile sint infricosatoare, in general. Ce ar trebui sa invete copiii dina ceste povesti, nu stiu. Manualele frantuzesti (din Franta) sint si mai exagerate. Cred ca cel putin 70% din povesti si texte de literatura trateaza de vrajitoare, pirati, si altele de genul asta. Copiii sint atrasi de aceste lucruri, din pacate, si nu le putem interzice complet accesul la aceste filme si carti, pt ca devin curiosi, iar explicatiile noastre nu sint suficiente sa neutralizeze complet efectele asupra copiilor. Eu ii duc duminica la biserica, le vorbim de Dumnezeu, isi spun rugaciunea seara, insa nu este suficient. In plus, noi ortodocsii nu prea avem scoala duminicala, din pacate, iar cit le vorbim noi acasa nu este suficient. Copilul cel mare mai intra in discutii de acest gen cu alti copii, desi l-am atentionat sa nu vorbeasca despre religie la scoala, pt ca este considerat un subiect ‘delicat’, cum se spune aici. Marea majoritate a copiilor provin din familii atee, si l-au ridiculizat, cum era de asteptat. In fine, sint copii, nu ne putem supara pe ei, dar este trista mentalitatea asta a canadienilor. Eu doar am relatat partial situatia noastra, am tras un mic semnal de alarma, pt ca anumite subiecte se banalizeaza, altele sint ridiculizate. Cei care nu sint credinciosi nu prea sesizeza problematica. Situatia a devenit normala, din pacate. Alte lucruri care ma deranjeaza este sexualitatea exacerbata a copiilor, si de asemeni, ideea ca homosexualii ar fi complet normali si ca asa s-au nascut, ca poti alege de a fi baietel sau fetita pe parcurs, si altele. Aceste subiecte le putei gasi, pt cei care inteleg franceza, pe internet, in noul program (propus, nu inca adoptat) de educatie sexuala a copiilor, in cadrul scolii, incepind de la 6 ani.

    Acesta este, iontr-adevar, unul din preturile pe care le platim, noi emigrantii, si nu poti spune ceva, pt ca atitudinea lor este: ‘daca nu iti convine, intoarce-te de unde ai plecat, noi in Canada avem alte valori, etc.’. Eu am plecat cu parintii, cind aveam 14 ani, si sincer, m-as intoarce in Romania, insa sotul meu este mai ‘realist’ si nu este de acord.

    Fiecare poate sa interpreteze si sa traga concluzia pe care o doreste. Imi cer scuze daca m-am exprimat prost sau am scris agramat. Doamne-ajuta!

  5. Nu as putea trai in aceste tari , pentru nimic in lume . Daca totusi as fi nevoita sa plec , as alege Grecia , o tara extrem de frumoasa , ortodoxa , calda la propriu si la figurat , singura care as dori-o .
    Tot continentul America , de sus pana jos , toate statele celor trei Americi , de Nord , Centrala si de Sud , se promovraza Sodoma si Gomora , anormalul in locul normalului (casatorii cu diferente de varste de 30 de ani chiar ), copiii bietii de ei , nu mai simt puritatea copilariei sunt aruncati fara voia lor in apele murdare ale desfraului , ateismului sau satanismului .
    De-ar fi sa mananc odata la trei zile si nu as putea pleca din tara mea , niciodata .
    Tarile ortodoxe se afla pe pamant Sfant si Sfintit , datorita rugaciunilor zilnice catre Dumnezeu , in sfintele Biserici ortodoxe , iar diavolul nu are atata putere pe cat si-ar dori .

    • https://www.youtube.com/watch?v=iOmip6iQrAo Mie mi-a placut foarte mult acest video si v-a invit pe toti sa-l urmariti pana la capat. E datat acum 14 ani deci v-a puteti inchipuii cate s-au mai facut de atunci pana acum in tara noastra. Dar sfintii parinti ne aduc la cunostinta si constiinta, datoaria noastra fata de popor, istorie si cultura. Puteti sa incercati sa-l rasfoiti. Poate va mai intareste in spirit.

  6. Raportul Lunacek va ajunge in scoli:
    – Ministerul Muncii susţine introducerea educaţiei sexuale în programa şcolară
    http://bit.ly/1NRgznC

    – OPRITI ONG-URILE DIN SCOLI. ONG-URILE LUI SOROS AU DAT IN JUDECATA FOLOSINDU-SE DE ‘4 tineri’ MINISTERUL INVATAMANTULUI. Propaganda Adevarul „ConsiliulNațional al Elevilor este ilegal? Patru tineri au dat în judecată MinisterulEducației”
    http://bit.ly/1TgUZh1

    – Obama a declanșat contra Statului Islamic… “războiul verde”
    http://bit.ly/1OtOYf0

  7. Raportul Lunacek va ajunge in scoli:
    – EXACT CE PREGATESC ONG-URILE LUI SOROS SI LA NOI. SUEDIA: PENISUL JUCĂUȘ „atarna si se balangane pe corpul tau micut” – Cum li se face EDUCAȚIE SEXUALĂ copiilor incepand de la 3 ANI
    http://bit.ly/1Ie3Crg

    Austriecii si germanii „isi iau tara inapoi”:
    – JAF. In timp ce populatia tarii habar nu are cat vor fi redeventele, Neamtul Iohannis NEGOCIAZA REDEVENTELE CU Austriacul de la OMV. Sistemul de taxare în energie și resurse naturale și exploatările din Marea Neagră, discutate de Iohannis cu șeful OMV
    http://bit.ly/1NbPmvl

    Se pare ca Sultanul Erdogan, face orice sa agite spiritele si sa iasa cu scantei:
    – Turcia va considera agresiune utilizarea de către Rusia a bateriilor antiaeriene din Siria împotriva avioanelor sale
    http://bit.ly/1lNIWMV

  8. ionut ,
    Sa stii de la mine ca toti romanii care au facut „facultati” particulare , le-au facut ca sa aiba o hartie in acest sens si ca , nu aveau ce face cu banii !!!
    De aceea , cum spui tu , nu lucreaza in domeniu , iar Facultatea de Drept din Romania de acum , scoate tampiti !!! Daca ii aduni pe toti si ii pui sa dea examene in domeniu , cred ca vor fi ” admisi” cu nota unu .
    Facultatile particulare sunt SOCIETATI COMERCIALE ! Cunosc persoane care si-au pierdut timpul pe acolo si nu cunosc nici cele mai elementare invataturi in domeniul in care , se spune ca au invatat .
    Nu vezi ca invatamantul de Stat a ajuns o epava in Romania ??? S-a lucrat sistematic la IDOBITOCIREA elevilor si studentilor inca imediat dupa ’89 ? Ce spui de Adomnitei , un absolvent al Facultatii de Constructii (cei mai slabi la invatatura dintre elevi si studenti , gasesc acolo locuri suficiente ), a ajuns pe criterii politice , Ministrul Invatamantului , cand liberalii erau la putere .
    Toate portofoliile Ministerelor in toti acesti 26 de ani de imbecilizare a Romaniei , au fost ocupate pe criterii politice si dupa cum faceau spume la gura la televizor membrii partidelor politice , atunci cand isi faceau campanii electorale !!! Tu ocupi cutare , tu ocupi cutare si , asa s-au perindat prostii , incapabilii si incompetentii , in Guvernul Romaniei , toti ocupand functii in afara domeniului in care , chipurile au fost scolarizati . Apoi , multi dintre ei au plagiat , de aceea nu se mai aude nimic despre asta pentru ca multi dintre conducatorii iubiti se afla in aceeasi situatie . Si in acest moment , Guvernul Ciolos-Soros , a fost format pe aceleasi criterii . (sa nu uitam individa propusa la Justitie ).
    Traim in ERA PROSTILOR SI PROSTITILOR , HOTILOR si ASUPRITILOR .
    ” JE”are dreptate in privinta asistatilor sociali . Cunosc personal persoane asistate social , care primesc bani mai multi decat un pensionar care are pensie de patru sute de lei ., pentru ca sunt pensii de patru sute de lei in Romania , am o vecina care a lucrat 27 de ani la stat si are aceasta pensie (100 euro).
    Iar tiganii din Ciurea si de peste tot , primesc bani de la Stat , de peste o mie de roni lunar , in conditiile cand sunt buni de munca , tineri , sanatosi si care , nu platesc transportul , impozite , taxe , nu au autorizatie de constructii unde si-au facut palatele , au ocupat terenuri cu forta , fara sa aiba acte de proprietate pe terenurile unde si-au facut palatele . Nimeni nu-i intreaba , ei sunt mai stapani si mai protejati decat romanii , de aceea fac atatia plozi , pentru ca Statul mafiot ii intretine pentru voturi .
    Stai sa vezi ce vom suporta cu totii , cu acest Guvern Soros !!!

    • @ Maria

      Cu socialistii, comunistii si bolsevicii nu ai cum sa o scoti la cap sau sa ajungi la o intelegere. Ei vor sa hraneasca saracii, sa scape lumea de saracie si tot felul de probleme, sa salveze planeta, ursii polari si balenele din Antarctica, dar… PE MUNCA SI BANII ALTORA!

      Cand vine vorba de munca, ei nu pot sa serveasca ca sunt „bolnavi”. Au si „adeverinta” care sa dovedeasca acest lucru. Cand e vorba de dat bani din buzunarul propriu, isi aduc aminte ca au niste „cheltuieli urgente” sau „probleme de sanatate”, la ei in familie sau chaiar ei personal. Iar ultimul argument, cel suprem si lacrimogen este ca au copii, si nu pot lua de la gura copiilor lor ca sa dea la altii, dar e in regula sa iei tu de la familia ta si gura copiilor tai.

      Socialistii, comunistii si bolsevicii doar VOR SA CONDUCA. Ca EI AU IDEI! Iar ideile lor sunt foarte simple si mai ale FIXE.
      Sunt structurate im felul urmator:
      – gasim niste oameni isteti, muncitori si seriosi si ii punem la munca. sa crestem economia, sa dezvoltam tara si sa urcam pe noi culmi, bla, bla, bla!

      – ii transformam in vite, adica ii folosim la munca pe post de boi de tras la jug, dar le si confiscam rezultatele muncii lor folosondu-i pe post de vaci bune de muls

      – se prind care e jmecheria? pai incepem cu propaganda cu binele si viitorul tarii, care nu e a noastra, e a urmasilor, urmasilor nostrii si ce le lasam noi lor? asa ca mars mai rapid la munca pe gratis, neplatita. pardon, „munca patriotica”. siti voi sa crestem economia, sa dezvoltam tara si sa urcam pe noi culmi, bla, bla, bla!

      – tot nu vor sa muncesca mult si aproape pe gratis? ia auzi, ai dracu! CHIABURII! DUSMANII DE CLASA! SUG SANGELE POPORULUI! si uite asa vin cu solutia salvatoare: SA LE CONFISCAM TOTUL, iar ei sa fie dusi, unde altundeva decat la „REEDUCARE” si la „MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII” Ei sunt DUSMANUL DE CLASA! din cauza lor nu putem noi sa crestem economia, sa dezvoltam tara si sa urcam pe noi culmi, bla, bla, bla!

      – ideea este foarte simpla: boii si vacile trag la jug sa produca lapte pe care noi „SALVATORII PLINI DE IDEI” il confiscam si IL IMPARTIM DUPA BUNUL PLAC. nu conteaza ca noi nu muncim, sau o facem putin sau prost si nu obtinem rezultate. ce conteaza este urmatorul lucru: conform „TEORIILOR NOASTRE” din care reies IDEILE alea FIXE si crete TOTI OAMENII SUNT EGALI SI AU „DREPTURI”! pentru ca numai asa putem noi sa crestem economia, sa dezvoltam tara si sa urcam pe noi culmi, bla, bla, bla!

      – realizam faptul ca aia care muncesc in mod onorabil nu obtin rezultate bune ca sunt prosti, ba din contra. ca sa putem sa-i deposedam de rezultatele muncii lor pe care nu vor sa le cedeze de bunavoie, avem nevoie de ALIATI. CU CAT MAI PROSTI SI MAI IMBECILI cu atat mai bine! ii luam de prin vagaunile prin care isi au salasul si ii scoatem la „lumina” impartind cu ei o mica parte din rezultatele muncii alora care muncesc, dar tinand cea mai mare parte pentru noi. pe o parte dintre ei ii punem in functii de conducere prin tot felul de institutii de forta, inutile si inventate, ca sa ne asiguram ca ii asupresc, jefuiesc si cotonogesc FARA MILA SI DISCERNAMANT pe aia care muncesc. pe restul cei mai multi, le dam „ajutoare sociale”, adica LAPTE GRATIS muls de la boii si vacile care muncesc, ca doar „AU DREPTURI”. pentru ca numai asa putem noi sa crestem economia, sa dezvoltam tara si sa urcam pe noi culmi, bla, bla, bla!

      – si uite asa am creat „din pamant si iarba verde” o „majoritate confortabila” care sa ne ajute sa TRAIM IN HUZUR PE MUNCA ALTORA FARA CA SA MISCAM UN DEGET. totul impreuna cu alti paraziti sociali, care la fel ca si noi „AU DREPTURI”, dar nu impartim jumi-juma cu ei, ca, daca „au drepturi” nu inseamna ca au si IDEI, asa ca ne oprim „partea leului”. leul oricum e mai tare ca boul si vaca.

      Altfel spus…
      A fost odată ca niciodată, că dacă nu ar fi, nu s-ar mai povesti.

      Tribul A era format din oameni harnici si muncitori care aveau o cireada de vaci foarte fumoase si productive. Tribul B era format din lenesi si imbecili care aproape ca mureau de foame, dar se uitau cu jind la vacile celor din tribul A. Pentru ca cei din tribul A nu vroiau sa imparta laptele cu cei din tribul B, tribul B a puns mana pe ghioaga si s-a dus sa-i omoare pe cei din tribul A si sa le fure vacile.

      Zis si facut!
      Dupa ce i-au cotonogit si omorat pe aia din tribul A au venit cu cireada acasa. In cateva luni de zzile, vacile au murit pentru ca tribul B, fiind format din oameni lenesi si imbecili nu au putut avea grija de ele in mod corespunzator in asa fel incat sa mentina productivitatea.

      Multi ani mai tarziu, dupa aceasta poveste de pomina…

      Tribul X era format din oameni harnici si muncitori care aveau o cireada de vaci foarte fumoase si productive. Tribul Y era format din lenesi si imbecili care aproape ca mureau de foame, dar se uitau cu jind la vacile celor din tribul X. Pentru ca cei din tribul X nu vroiau sa imparta laptele cu cei din tribul Y, tribul Y a puns mana pe ghioaga si s-a dus sa-i cafteasca pe cei din tribul X si sa le fure vacile.

      Zis si facut!
      Numai ca de data asta pentru ca cunosteau povestea cu lenesii si imbecilii din tribul B a fost o mica schimbare. S-au dus si i-au cotonogit pe aia din tribul X dar nu le-au mai confisat si cireada de vite. Ca ar fi trebuit sa munceasca si ei oricum nu se pricepeau. Au lasat cireada in grija tribului X si veneau doar sa confiste laptele. Cea mai mare parte, ca doar „aveau drepturi”. Daca cei din tribul X refuzau sa munceasca sau sa-si cedeze laptele, erau cotonogiti cu ghioagele. Ca asta patesc cei care „refuza egalitatea” si „stau in calea dezvoltarii”!

      S-am incalecat pe-o sa,
      S-am spus povestea asa;
      S-am incalecat pe-o roata,
      S-am spus-o toata.

      S-am incalecat pe-o capsuna,
      Si v-am spus, oameni buni,
      un lucru adevarat, nu o minciuna!

    • Maria
      Daca ar fi sa ne luam dupa tine inseamna ca la fel e si cu asigurarea de sanatate. Sunt persoane foarte multe care beneficiaza de pachete medicale fara contributie nu? Iar cei ce platesc sunt niste prosti. Cel mai bine sa intre asigurarile private nu? Ca sa nu mai beneficieze tot romanul. Corect? E aceiesi chestie dupa parere cu asistatii sociali. Si eu nu m-am referit la tigani ca aia nu sunt romani. Si tot asa si cu invatamantul nu? Sa nu mai fie gratuit ca beneficiaza toti parazitii. Mai bine sa fie cu taxa nu? Think..

    • Maria, nu este pt. cine se gaseste, e pt. cine se nimereste, apropo de ,,absolventi” de drept, rezultatul este ce ,,justitie” avem, problema nu este ca este de stat sau privat, problema este ca ies indobitociti pe banda rulanta si nau nici in clin nici in mineca cu pregatirea respectiva, in ceea ce priveste facultatile de stat ft. multe dintre acestea au ajuns afacee de familie

  9. ionut,
    „Asigurarea de sanatate” pentru romanii acestor ani de balamuc , aglomereaza pe zi ce trece , locurile de veci ! Ca iti da o aspirina gratis si in schimb trebuie sa vinzi ori casa , ori toate animalele de prin gospodarie ca sa-ti faca o operatie sau un tratament s-o mai duci cateva luni si sa nu mai punem la socoteala medicamentele-otravuri cu care este tratata populatia prin „grija”, Organizatiei Mondiale a Sanatatii , care a schimbat medicamentele clasice si eficiente , cu inlocuitori care contin substante otravitoare letale , mai scumpe de trei sau patru ori ca celelalte retrase . Apoi , s-a lansat o campanie impotriva antibioticelor , care sunt restrictionate , cu scopul ca omul sa moara invadat de virusi si bacterii , care se arunca in aer din avioanele NATO prin chemtrails .
    (vezi , cand cerul albastru este parca dat cu bidineaua , praf aruncat aiurea si purtat de curenti formandu-se in linii drepte ca niste drumuri asfaltate ), asa ca , nu se mai dau antibiotice , pentru ca trebuie sa mori mai repede . Iar cardul de sanatate cu cip , ti-l da pentru ca sa aiba o evidenta exacta a „sanatatii” populatiei , cati batrani dau ortul popii , cati tineri sunt sanatosi pentru traficul de organe , etc , ca doar nu-i doare pe ei undeva de sanatatea romanilor .
    Asa ca , cei care beneficiaza gratis de asigurarea de sanatate , se indreapta mai repede spre cimitir , daca nu au si bani , sa se trateze in particular , la medicii cinstiti si profesionisti , daca mai sunt ramasi in tara !!!
    Ca de la Statul Roman , sa nu te astepti la nimic bun pentru acest popor , decat la plata taxelor , impozitelor , bugetul sa creasca si salariile parlamentarilor si oamenilor politici .

Lasă un comentariu