9 noiembrie – Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina

Întru cuvioşie ai vieţuit, ca un înţelept ierarh, proslăvind pe Domnul cu viaţa ta cea plină de virtuţi, Sfinte Nectarie Cuvioase; pentru aceasta, proslăvindu-te cu puterea Mângâietorului, demonii goneşti şi pe cei bolnavi îi tămăduieşti, care vin cu credinţă la dumnezeieştile tale moaşte. (Troparul Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina)

Urmariti va rog si:

Publicitate

5 gânduri despre &8222;9 noiembrie – Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina&8221;

  1. Referitor la articolul cu „furtul pamantului de catre olandezi”,deci nu numai ca avem oameni corupti pana-n maduva oaselor dar avem si oameni considerati ai legii dar care sunt in afara legii.
    Toata aceasta tara a ajuns un PUTREGAI,nu-i de mirare ca ne merge din rau in mai rau pana la o sa fim DESFIINTATI si asta datorita JUSTITIEI care nu este interesata sa-si faca serviciul pentru care primeste salariu, culmea din taxele celor obiduiti.
    Adevaratul roman are parte numai de AMAR SI JALE.

  2. JE,indierent cine ar veni la conducere daca nu au o CONSTITUTIE de care sa le fie GROAZA pentru urmarile care le-ar suporta dupa nelegiuirile facute de chiar tehnocrati ,nu se va intampla nimic bun.Deci inainte de toate instaurarea CONSTITUTIEI MERITOCRATE si apoi sa-i punem pe cei care au pregatirea de 100% pentru postul pentru care sunt pregatiti.Avand aceasta CONSTITUTIE,nimeni din afara -PAPUSARI,FMI,etc.-nu mai pot lua cu japca nimic din aceasta tara,si nici nu ne mai pot impune un”tehnocrat”ca PM(omul lor).
    Dar pentru romanii care sunt plini de goma nu vor MERITOCRATIE ce sa mai vorbim de CONSTITUTIA MERITOCRATA.
    P A C A T !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s