Imaginea zilei! Schema cum sunt prostiti romanii

Urmariti va rog si:

ONG-urile lui Soros prezente la negocierile cu Iohannis, ca reprezentanti ai strazii. In schimb spalatii pe creier marca Facebook, injura Biserica si pe slujitorii ei

Publicitate

24 de gânduri despre &8222;Imaginea zilei! Schema cum sunt prostiti romanii&8221;

 1. Foarte buna schema , dar stim cati ar trebui sa completeze schema , cum ar fi , Cristian Parvulescu , Ion Ionita , Bogdan Chireac , Ciutacu , toti latratorii de la Antene si inca cel putin vreo suta de persoane active in rolul de a ataca Biserica , cu orice ocazie , platite de Soros .

 2. „Adio, mamă patrie, adio!”
  Probabil, mâine-aici va fi pustiu
  Şi toţi în pribegie vom porni-o.
  Drum bun, popor pierdut la un pariu,
  Adio, mamă patrie, adio!

  În loc să fim o ţară numai fraţi,
  Simţim, în noua epocă barbară,
  C-am fost în viaţa noastră blestemaţi
  S-ajungem chiriaşi la noi în ţară.
  Din tot ce facem, nu avem nimic,
  Ne macină străine interese,
  Făina noastră n-are spor nici pic,
  Nici pâinea în cuptor nu ne mai iese.
  Trăim acelaşi tragic simţământ
  Sub politicieni şi sub contabili,
  Că noi, ca neam, avem destinul frânt
  Şi suntem de prisos şi nerentabili.
  Umili, ne cerem scuze de la toţi,
  Că nu ne-au chinuit destul în viaţă,
  Şi ne conduc nişte fanarioţi.
  Ce pe cei mici trădarea îi învaţă.
  Poet nebun, ce vorbe mai îndrugi,
  Când am ajuns în ţara noastră slugi
  Şi suntem cerşetori la noi acasă?
  Şi vii, şi morţi, amestecaţi, acum,
  Dispuşi să emigreze, se arată,
  Mormintele se pregătesc de drum,
  În România deromânizată.
  Sus-puşii nu mai au nimica sfânt,
  Ca pe cravate, jurământu-şi schimbă,
  Nu mai avem nici fabrici, nici pământ,
  Vorbim şi limba noastră-n altă limbă
  Şi-acum, se aude clopotul final.
  Vin vremuri de urgie şi de grindini
  Şi este seara ultimului bal,

  Din zori, vom fi români de pretutindeni.
  Probabil, mâine – aici va fi pustiu
  Şi toţi în pribegie, vom porni-o,
  Drum bun popor pierdut la un pariu,
  Adio, mamă patrie, adio!

  de Adrian Paunescu

  • Citind primele randuri ale poeziei mi-am imaginat ca este Paunescu.

   Evanghelia zilei 14.11.2015 (Luca 9, 37-43):
   In vremea aceea, când Iisus S’a coborât din munte, L-a întâmpinat mulţime multă. Şi iată că un bărbat din mulţime a strigat, zicând: „Învăţătorule, rogu-mă Ţie, caută spre fiul meu, că numai pe el îl am; şi iată că un duh necurat îl apucă şi deodată răcneşte şi-l zguduie cu spume şi cu greu pleacă de la el, după ce l-a zdrobit. Şi m’am rugat de ucenicii Tăi să-l scoată, dar ei n’au fost în stare“. Iar Iisus, răspunzând, a zis: „O, neam necredincios şi îndărătnic!, până când voi fi cu voi şi vă voi răbda?… Adu-l aici pe fiul tău!“ Şi pe când acesta se apropia, demonul l-a trântit şi l-a zgâlţâit. Iar Iisus a certat duhul cel necurat şi l-a vindecat pe copil şi i l-a dat tatălui său. Iar toţi au rămas uimiţi de măreţia lui Dumnezeu.

   Cumva nu suntem NOI aceia care musai ne numim „neam necredincios si indaratnic” ?

   Slava TIE Doamne,slava TIE !

 3. Nici nu se poate o dovada mai graitoare a celor care vor sa distruga CRESTINISMUL,sa invrajbeasca oamenii intre ei, sa continue cu acelasi sistem de manipulare a poporului si de desfiintare a acestei tari.Faptul ca ii cunstem ,chiar nu putem face nimic,noi chiar nu ne putem unii impotriva lor?

  • Anca,asa este,de altfel se pliaza situatia perfect pe scenariul lui A.Pike:

   Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…/…/ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism.
   Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.
   Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”
   General Albert Pike, extras din scrisoarea trimisă lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană
   Pe zi ce trece suntem tot mai aproape de indeplinirea acestui scenariu al asa zisilor illuminati ,instaurarea NWO!

   • Se uita un mic detaliu: Biserica lui Hristos nu va disparea caci Domnul Dumnezeu Iisus Hristos va avea grija de toate cele ale Lui,asa scrie in Biblie la Apocalipsa.Asadar Crestinismul curat si adevarat va rezista.

  • Nu Anca caci din pacate matea majoritate dintre noi pun botul la acestia gasindui ca pe niste,,izbavitori”, ba mai mult decat atit cei mai multi au inceput sa huleasca biserica, sa arunce cu pietre in ea(vdem cazul de la sibiu si bucuresti) si sa strige ondemnati de catre alti tot felul de ocari la adresa biserici si ca atare fiecare cum asi asterne asa doarme, acum gasim izbaviri in politicieni, dregatori, secte si horoscoape iar de Dumnezeu neam indepartat

 4. Demențială emisune la B1 TV, duminică seara.(ori era manga,ori s-a trezit dintr-o betie crunta)
  Adresându-se direct SUA, Băsescu a întrebat dacă nu le ajunge Ucraina și Moldova, dacă vor și România în haos.
  Traian Băsescu a declarat că și partenerii ne vor slabi, pentru a le mânca din palmă, sugerând că deși mișcările de stradă au fost spontane, acum sunt manipulate de americani.
  Atacuri devastatoare au fost lansate la adresa Laurei Codruța Kovesi pe care o acuză că abia de curând a descoperit corupția deși a fost procuror general al României, plus că denigrează țara spunând că suntem o țară coruptă.
  Am ajuns la mâna ambasadorilor, a strigat Băsescu.
  Se încurajează instabilitatea, Iar Iohannis e complice, mergând la o demonstrație neautorizată.
  Guvern de tehnocrați ? Ori pui generali, ori tehnocrați, e același lucru, a declarat Băsescu.
  Traian Băsescu a rupe legea tăcerii. Nu mai contează că a făcut-o din patriotism ori să se salveze pe el, ori să o răzbune pe Elena Udrea.
  Important este că Traian Băsescu este prima personalitate de prim rang a României care dă cărțile pe față.
  http://www.b1.ro/stiri/politica/basescu-nu-se-sperie-nimeni-de-ce-e-astazi-in-strada-s-au-speriat-in-primele-seri-cand-erau-20-000-30-000-de-oameni-130362.html

  • În opinia lui Traian Băsescu, faptul că unii protestatari susțin schimbarea sistemului, nu a oamenilor din sistem, denotă faptul că nu știu ce vor.
   ”Problema e să schimbăm calitatea oamenilor din sistem”, a punctat acesta.

   O da intr-una ca nu sistemul trebuie schimbat, ci oamenii, pai tot aia s-a facut de 25 ani, in aceasi structura mizerabila, dupa alde Iliescu, Nastase, au venit urmasii lor, alde Ponta, Rizi si asa mai departe, am vazut de ce au fost in stare. Nuu, sitsemul trebuie schimbat, de asta le este frica la toti, ca nu mai apuca sa se protejeze si sa fure in continuare. Nu mai vreau politiceni si partide. La revedere! Manipulatorul de Basescu, mi-e scarba de el!

   • „Chiar asa cum am facut-o noi in 2007 am cedat SUVERANITATEA” min 6.50″,

    suveranități, s. f. Calitatea de a fi suveran, de a dispune liber de soarta sa; independență; putere supremă. ♦ Atribut inerent, inalienabil și indivizibil al statului, care constă în supremația puterii de stat în interiorul hotarelor sale și în independența ei în relațiile cu alte state. ♦ Suveranitate națională. Suveranitate de stat. – Din fr. souveraineté.

    Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink
    SUVERANITÁTE s. f. Calitatea de a fi suveran, de a dispune liber de soarta sa; independență; putere supremă. ◊ Suveranitate națională = independența unui stat față de alte state. Suveranitate de stat = supremație a puterii de stat în interiorul țării și independență față de puterea altor state. – Din fr. souveraineté.
    Sursa: DEX ’98 (1998) |

 5. Pe Basescu nu l-am agreat din acest motiv , tocmai pentru ca lingea talpile americanilor , iar acum daca la b1tv , a facut aceste dezvaluiri care reflecta purul adevar , inseamna ca si-a dat seama ca , SUA si Oculta , se folosesc de oricine pentru a-si atinge scopul murdar , apoi le da cu sutul .
  Si Basescu a primit un sut zdravan de la acesti sionisti ,(incercau sa-i fabrice dosare ) s-au folosit de el cat avea cea mai mare functie in Stat , apoi dupa ce nu mai este , mafiotii l-au uitat si , au trecut la Iohannis pe care tot ei l-au instalat la Cotroceni si nici nu s-a asezat bine in scaun , ca a si fost chemat la Washington , sa primeasca directivele . Dar , e bine ca spune lucrurilor pe nume , numai ca acum nu-l mai asculta lumea , trebuia atunci cand avea fraiele in mana , sa nu duca tara de rapa , sau cel putin sa nu cotinuie s-o duca mai departe si sa stopeze inca din 2004 , invazia americana si iudaica a Romaniei . Incepand din aceasta perioada , imperialistii americani au inceput sa ocupe Romania . Trebuia sa ne aliem cu Rusia , o putere mai mare decat SUA si NATO la un loc , eram in siguranta , o tara libera si stapana pe bogatiile care ne apartineau .
  In acest moment , prin ceea ce declara , poate totusi se lumineaza poporul pana la urma si nu se va mai lasa manipulat cu minciunile din media .
  Iar Codruta Kurvesi , este omul Ocultei din Justitia Romana , mana-n mana (si nu numai)cu serviciile secrete .

  • Așa’ i Maria! Nu face decât să confirme bănuielile noastre,ba mai mult..Nu mai suntem o Țară suverană ci o biată colonie de care au nevoie acum și de care se vor debarasa (dacă va fi nevoie) cu mare ușurință.

 6. Despre Iohannis, Soros si „guvernul meu”:
  – RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE. În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!
  http://bit.ly/1MGRuuF

  – DACIAN CIOLOS, primul-ministru pregatit de Iohannis, este membru in „Friends of Europe” un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele „Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg
  http://bit.ly/1NmprkS

  Sistemul se poate schimba simplu:
  – Ce reprezinta votul?
  http://bit.ly/1DNlnc9

  – Ce facem la vot?
  (pentru a citi articolul integral apasa „see more”)
  http://on.fb.me/1iJFReE

  • Daca nu reusesc sa consolideze simulacrul ,abia atunci intra in panica – Pana acolo au suficiente variante si mutari. Sa fii atent atunci cand vei vedea in presa centrala „sonde” si „sondaje” de opinie despre VOTUL OBLIGATORIU – Au incercat ceva in primavara pe oficiosul de propaganda Gandul – Opinii interesante dar si suficient de multi naivi . Rezultatul, cu siguranta este pus din pix de slugile Gandul.:

   http://www.gandul.info/voteaza/sunteti-de-acord-cu-introducerea-votului-obligatoriu-14218780

   Dupa mine :

   Votul obligatoriu =O aberatie fara logica

   Votul obligatoriu = Sistem totalitar fascist

   Votul obligatoriu = Legitimitate pentru mafia de stat INDIFERENT de optiunile de pe buletinul de vot!

   Cu cat mai mare prezenta la vot cu atat mai usor pentru CEI CARE hotarasc rezultatul final.

   Ipotetica optiune „NICI UNUL” – este pentru cei mai naivi -Va exista pe buletin insa va lipsi cu desavarsire in stabilirea rezultatului

 7. John,-basescu- inainte sa ajunga presedinte a spus ca el nu este de accord cu FMI si multe alte probleme care i-a inbrobodit pe romani iar dupa ce a ajuns presedinte si-a schimbat opinia,declarand chiar ca noi trebuie sa renuntam la dreptul de a fi un stat.Acum ce urmareste prin aceasta iesire la TV si chipurile da pe fata tot ce el a acceptat timp de 10 ani cat a fost presedinte sau asa cum spui probabil era”manga”?O noua coruptie a poporului,se vorbeste prin targ ca ar vrea sa fie PM,sa scape de dosare,pe el si pe udrea.
  ATENTIE MARITA LA MANIPULARILE TRADATORILOR!

 8. Am trăit s-o văd și pe asta:
  http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-20572717-sistemul-imunitar-facebook-reactioneaza-fata-aberatiilor-manipularilor-din-ultima-saptamana-oamenii-fac-liste-site-uri-evitat.htm
  Cu alte cuvinte, să nu vă pună careva să îndrăzniți să citiți altceva sau să credeți altceva decât ce vrem noi, că altfel nu-i de bine. Pur și simplu incredibil: nu că unii chiar fac asta, ci că prinde la atâția oameni! Deci orice nu corespunde cu ideile noastre sfinte și absolut adevărate, atât de adevărate că nici nu mai trebuie să demonstrăm că sunt așa, musai e de evitat! A, da, și mai e cu siguranță pro-Rusia! Mai ales, să nu uitați asta!
  Dumnevoastră ați ajuns pe listă, cică pentru „subminarea încrederii în noi înșine”! Da, că dacă îți pui întrebări despre anumite lucruri, musai subminezi încrederea în noi înșine. Mult mai bine e să înghiți de-a gata tot ce ți se pune pe tavă, fără un minim de gândire(” Mă, dar chiar așa să fie, cum spun ăștia?”). Nu, dacă nu crezi ce spunem noi pe feisbuc nu ai dreptate. A, da, și ești cu rușii! Să nu uităm asta!

 9. Imagini PENTRU CEI PESTE 18 ANI ŞI FĂRĂ PROBLEME CU INIMA:
  http://www.antena3.ro/externe/video-masacru-copii-statul-islamic-323483.html

  O rachetă nucleară Trident a zburat deasupra orașului San Francisco.
  Locuitorii orașului San Francisco sunt în căutarea unui răspuns după evenimentul petrecut sâmbătă seara pe cerul de deasupra orașului lor. Fără nici un avertisment prealabil și nici o explicație imediată – o rachetă nucleară Trident – a fost lansată de un submarin american aflat în largul coastei, iar imaginile surprinse de fotografi sunt terifiante.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3311401/Navy-launches-second-nuclear-capable-Trident-day-two-dramatic-war-games-sparked-host-conspiracy-theories.html?ito=embedded

 10. Iata ce am gasit pe LATRINA tv realitatea net : Titlul :
  „De ce i-au urat romanii pe evrei .Istoria nespusa a antisemitismului autohton , pornita din credinta ca „evreii pot fi ucisi din timp in timp pentru pacatele lor „. Adica , spune autorul articolului de pe site-ul cu titltul „botosani „(asa scrie cu litera mica) , deci , autorul Cosmin Zamfirache .
  In articol este condamnata fatis Ortodoxia , se minte ca la usa cortului ca ortodocsii , au facut Holocaust , datorita credintei lor ca evreii l-au ucis pe Fiul lui Dumnezeu , ca i-au urat pe evrei si spuneau ca „evreii pot fi ucisi din timp in timp pentru pacatele lor”
  Mai mare minciuna si calomnie adusa crestinilor oprtodocsi , inca nu am vazut . Pe langa aceste minciuni , il ataca pe Eminescu pe care-l catalogheaza antisemit iar preotii si calugarii sunt acuzati ca predica ura fata de evrei si ca spuneau :
  „Ucigasii lui Hristos pot fi ucisi din timp in timp ”
  Nu am auzit niciodata ca Biserica Ortodoxa sa incite la ura si crima impotriva cuiva . Bunicii mei povesteau ca in timpul celor doua razboaie mondiale , evreii niciunde nu au fost protejati in Europa , decat in Romania .Cine este acest Cosmin Zamfirache care arunca cu mizerii in Ortodoxia Romaneasca ?
  Am vazut multe documentare facute de jurnalisti de pe Discovery si alte canale tv cu tematici istorice , in care evreii din Israel , faceau declaratii cu ura si dispret total asupra Crestinismului , spuneau „cine nu-i cu noi este impotriva noastra si trebuie omorat mai intai de a risca sa fim noi omorati , vorbeau numai de moarte , razbunare , religia lor dreapta si unica in lume etc , spre surprinderea si indignarea reporterilor , care au vazut cata ura si discriminare religioasa poate avea aceasta natie ce , acuza pe toata lumea de Holocaust cand ei fac Holocaust de cand ii stim iar in acest moment , Holocausul facut de ei in Palestina depaseste orice inchipuire .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s