ONG-urile lui Soros prezente la negocierile cu Iohannis, ca reprezentanti ai strazii. In schimb spalatii pe creier marca Facebook, injura Biserica si pe slujitorii ei

Brad Florescu, jurnalist și om de publicitate, dezvăluie ceea ce mulţi dintre noi bănuiam de multă vreme: Fundaţia SOROS este implicată activ în mișcările de protest din aceste zile. 

Soros

„Cum am zis și ieri, treaba cu consultările a fost o licitație trucată”, scrie Brad Florescu pe o reţea de socializare. „În „caietul de sarcini” transmis ieri, Președenția convoca la discuții „asociații de ONG-uri cu recunoaștere publică”. Asta e formularea din document. Nu se puteau înscrie ONG-uri neasociate și nici asociații fără recunoaștere publică (cum s-o măsura asta?).

Lipsesc criteriile de selecție. Dar se dezvăluie astăzi.

Printre fericiții câștigători ai castingului prezidențial s-a numărat asociația de ONG-uri cu recunoaștere publică alcătuită din: Expert-Forum, Centrul Roman pentru Politici Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social (GDS), Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN) și Asociația Pro Infrastructură (API).

Pe lângă larga notorietate care le-a calificat în finala de la Cotroceni, aceste ONG-uri atent și din timp asociate mai au ceva în comun: finanțarea de la Fundația Soros.

Cine a adus Fundația Soros în România? Doamna Sandra (Marilyn Andreea Budis) Pralong, numită recent de domnul Johannis în funcția de Consilier de Stat pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor.

Hai că se concesionează și democrația.” – activenews.ro

Președinția României a făcut publică lista persoanelor din societatea civilă, chemată la negocieri de președintele Klaus Iohannis.

Majoritatea persoanelor prezente pe listă reprezintă ONG-uri finanțate direct sau indirect de Fundația pentru o Societate Deschisă, a lui George Soros. Mai mult, președinția a ales să-l invite pe Horia Oniță, președintele „Consiliului Elevilor”, o organizație cvasi-necunoscută, dar a ignorat asociațiile de părinți, care sunt printre cele mai numeroase, ca și componență, din țară.

De menționat este faptul că primul președinte al Fundației Soros în România este doamna Sanda Pralong, actual consilier al președintelui Iohannis.

Iată lista:

Sorin Ioniță
Elena Calistru
Nicușor Dan
Mihai Dragoș
Ionuț Sibian
Cristina Guseth
Liviu Mihaiu
Ema Stoica
Adrian Despot
Tudor Benga
Alexandru Bindar
Cătălin Drulă
Edmond Niculușcă
Horia Oniță
Claudia Postelnicescu
Ștefan Dărăbuș
Andrei Cornea
Clara Matei

Iată și asociațiile. In ordinea numelor de mai sus, cu mențiunea că Adrian Despot și Ema Stoica sunt neafiliați.

Expert Forum, Funky Citizens, Asociația Salvați Bucureștiul, Consiliul Tineretului din România, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Cristina Guseth, Salvați Dunărea și Delta, OKIAN, Uniunea Studenților din România, Asociația Pro Infrastructura, Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate, Consiliul Național al Elevilor, HHC România, Grupul de Dialog Social, Asociația Medicilor Rezidenți din România.

lista

activenews.ro

Protestatarii contestă lista de de persoane care ar trebui să reprezinte societatea civilă, inclusiv strada, la consultările de la Cotroceni pentru nominalizarea noului premier. Oamenii consideră că organizarea întrunirii denotă o totală lipsă de respect și vor să afle pe baza căror criterii au fost aleși cei 20 de reprezentanți.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale,  5.520 de mesaje au fost primite de la români pe adresa consultari@presidency.ro, până la termenul stabilit. În comunicat nu apar numele celor care vor reprezenta societatea civilă, dar mai multe nume au apărut deja pe surse, iar protestatarii sunt deja nemulțumiți de modul în care a fost organizată această discuție.

”Vreau să subliniez că oamenii consideră o totală lipsă de respect felul în care s-au organizat aceste consultări. E ca și cum aș arunca în mijlocul oamenilor un lingou de aur și-i las să se jupoaie de vii între ei.Trebuia oare organizat în acest fel? Știu că e cvasiimposibil, dar nu credeți că președintele trebuia să meargă în piață? I-a fost solicitat acest lucru de toată piața. Ca de obicei, vocea noastră nu este auzită. De noi e nevoie odată la patru ani. Suntem numere

Domnul președinte a greșit. E într-o eroare profundă. Nu așa se organizează o întâlnire cu societatea civilă. Am dori să știm cine și pe ce criterii a fost selecționat. Fiecare dintre noi suntem statul. Asta trebuie înțeles de clasa politică. Toată clasa politcă se teme”, a susținut Gabriela Pascaru, unul dintre protestatari, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV. – activenews.ro

Nu stiu la ce se asteptau acesti protestatari de la Iohannis, acest personaj este cea mai mare teapa a romanilor dupa revolutie. Pe langa faptul ca este o momaie care este trasa de sfori cum au chef strainezii, se pare ca nu este nici prea inteligent si mai este si un mare las. Macar de fatada pana se linisteau lucrurile si pana mai avea o oarecare sustinere din partea strazii, trebuia sa para ca este cu multimea, trebuia sa vina in mijlocul lor, i-ar fi prostit atat de usor pe romani. Dar cred ca inca are in minte imaginile cu Ceausescu care fugea cu elicopterul si multimea infuriata si ii este tare frica.

In rest in strada pe langa acesti nenorociti de Sorosisti, mai sunt si o gramada de spalati pe creiere marca Facebook si Media Centrala, care au impresia ca ei o duc prost din cauza ca dau prea multi bani la BOR si acum au ajuns pana acolo incat arunca cu pietre si injura Biserica. Biserica in care saracii probabil ca au intrat, doar cand s-au botezat si cand s-au dus pe la alte evenimente asemantoare la familii si la cunostinte si despre care habar nu au care este rolul ei in viata omului.

Iar oamenii cu un crez si o constinta curata, se pare ca sunt dati la o parte din strada si alungati si de unii si de altii dintre cei mentionati mai sus.

Sincer, nu stiu unde se va ajunge si ce va iesi din tot acest haos, dar sperante prea mari nu imi fac cu aceasta amestecatura.

Urmariti va rog si:

Jos Labele de pe Protestul Tinerilor! ONG-urile lui SOROS se implica masiv in Protestul de la Piata Universitatii. Principalul Scop al acestor ONG-uri

Publicitate

10 gânduri despre &8222;ONG-urile lui Soros prezente la negocierile cu Iohannis, ca reprezentanti ai strazii. In schimb spalatii pe creier marca Facebook, injura Biserica si pe slujitorii ei&8221;

 1. Ceva de genul pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi raminem tot ca prosti, aceasta asa zisa revolta a fost si este speculata la greu pe toate fronturile mai ales mediatic iar in rest o manipulare ordinara

  • Recent am citit pe blocul lui saccsiv ca uni demonstranti pe linga faptul ca huiduie biserica aruca si cu pietre in bisericile din zona tintele vizate bisericile coltea si enei. Nustiu cat de adevarat este, apai daca esteasa atunci va fi nenorociri una dupa alta. Rog cititori sa confirme sau sa infirme acest zvon, ma refer daca este vreun cititor al blogului din zona respectiva

   • Aseara si alalta-seara,in Sibiu,nu ma gandeam ca se va ajunge aici..
    Coloana de manifestanți în fața preoților: ”Vrem spitale, nu catedrale!”
    Alalta-seară au existat două momente în care cei 3000 de sibieni care au ieșit în stradă au interacționat cu oamenii Bisericii. În fața Catedralei Mitropolitane, o parte dintre ei au îngenunchiat în momentul în care la microfon, părintele Necula a rostit ”Tatăl Nostru”, în timp ce alții au huiduit.

    Daniel,Daniel ia-te dupa Viorel(frumoase scandari)

 2. Asa e ca o data cu inceperea „protestelor” astfel de stiri trec neobservate?
  – Miliardarul Soros isi dezvaluie planurile: „UE trebuie sa accepte 1 MILION de refugiati ANUAL”
  http://bit.ly/1OtFNOl

  – German Media and politicians say Merkel’s open borders will result in a civil war
  http://bit.ly/1S3DteP

  https://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/category/europe/
  https://themuslimissue.wordpress.com/
  http://www.gatestoneinstitute.org/

  Harta (full) a imigrantilor. Pagina oficiala:
  http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/

  Total „azilanti” in Romania 5470. Doar ccei care au venit din 2012 pana azi.
  Veniti majoritar din:
  Siria – 2330
  Algeria – 605
  Maroc – 356
  Irac – 469
  Iran – 120

  Mai sunt ceva veniti si de prin Somalia, Sudan, Nigeria, Camerun, dar din Turcia, Egipt, Libia, Georgia.

 3. In situatii de razboi, cutremur,inudatii chiar si la revolutia din 89 rolul BOR a fost fundamental. Crucea pe care o tine in mana un preot cu har, ridica spiritul maselor; BOR este pilonul care poate inclina balanta societatii in caz ca NATO are intentii militare spre Est. Construirea Catedralei Neamului incurca extrem pe cei care doresc obedienta natiunii. Si cine primeste ordin de mobilizare la razboi? Tinerii ,care nu trebuie in opinia celor ce duc apologia razboiului , sa isi indrepte privirea spre biserica si sa se intrebe: chiar trebuie sa mergem la lupta? De aceea ei trebuie facuti sa urasca BOR si sa ignore o eventuala opinie anti razboi a bisericii. Pe timpul lui Stefan cel Mare credeti ca erau oridine de mobilizare ? Nu ,bateau clopotele ,se aprindeau focuri pe dealuri insemnand primejudie si cu preotii in frunte oastea cea mare ,plebea puneau mana pe furci si ghioage , mergand sa infrunte un dusman net superior. Religia pentru acest neam crestin ortodox este vitala. Fara BOR ramanii sunt ca un stup fara regina. Probabil ca in opinia NATO roiul de romani va trebui sa treaca Prutul sau chiar Nistrul. Numai ca acolo este un roi si mai mare de ortodocsi. Uite ca tinerii intorc spatele bisericii si roiesc pe strazi si baruri iar la albine nu le prieste fumul si focul. S-a vazut din nefericire!

 4. Pe sanda prolong asta o insoteste escorta,jidanii iar sunt la impartire si decizii,si paduchii lui soros si ei la decizii,chiar ROMANUL nu este ascultat?
  TREBUIE TRECUT LA AI CONFISCA PE ACESTI NEMERNICI CU IOHANNIS IN FRUNTE,NUMAI ASA NE PUTEM FACE DREPTATE.
  O SA FIE VAI DE NOI DACA-I LASAM PE ACESTI JEFUITORI, (O NOUA CONDUCERE ALEASA DE IOHANIS),SA DECIDA SOARTA NOASTRA.

 5. Mesaj din trecut

  Cine sunt cei ce vor scrie, viitorul țării noastre?
  Azi când nu aveți nici ie, nici istorie, nici oaste.
  Când minciuna ce-n voi zace și vă curge printre dinți,
  In comun nimic nu are, cu ai neamului părinți!

  Unde mergi copile, frate, să-ți iei țara înapoi?
  Când acum un sfert de secol curgea sângele șiroi.
  Oameni tineri ca și tine ce visau la libertate,
  Au murit in bălți de sânge si nici astăzi n-au dreptate.

  Unde mergi copile, frate, când ești sclav in a ta țara?
  Iar din frății tai, jumate, sunt tot sclavi dar în afară.
  Temnițe-au-fost înfundate, cu cei n-au vrut sclavie,
  Zac moaștele-n gropi comune, pentru tine Românie.

  Unde mergi copile, frate, la război cu-ai tăi stăpâni?
  Când și voi trăiți ca dânșii, ducând viață de păgâni.
  V-au mințit cu libertatea ce avea să vă robească,
  Unde e virtutea frate, demnitatea strămoșească?

  Unde mergi copile, frate, când nici imnul nu ți-l știi?
  Schimbata-ți al nostru grai, intr-o limba de spahii!
  Noi pentru credința noastră, n-am fost robi a nimănui ,
  Iar voi va mândriți cu noi, pupând mâinile altui!

  Unde mergi copile, frate, când nu vezi că lângă tine,
  Este-un suflet, n-o maimuță, care plânge să se-aline.
  Iubiți rau-n-care zaceți, ați uitat să mai fiți buni
  Ziceți adevărului, minciună, parca-ți fi niște nebuni..

  Unde mergi copile, frate, făr-o conștiință vie?
  Că de-aveați strămoși ca voi, nu mai aveați Românie.
  Cum fiind liberi pe deplin, astăzi doriți libertate?
  Când dintr-o oarbă mândrie, prefăcut-ați-o-ntro moarte.

  Unde mergi copile, frate, când ți-ai avortat o țară?
  Ți-ai ucis proprii copii și cum poți să nu te doară!
  Încă-un neam e sub pământ, care șade îngropat,
  Încă nu a prins a crește și dorește răzbunat!

  Unde mergi copile, frate, vrând ca să trăiești în pace?
  Când tu, ți-ai ucis copiii, mai rău ca pe dobitoace!
  Te-ai făcut sclav de-unul singur si pe tine te-ai surpat
  Nu da vina-acum pe altul, când tu singur te-ai furat!

  Unde mergi copile , frate, ca să-ți cauți alt destin?
  Când ai sufletul ce-ți zace, și-l privești ca pe-un străin.
  L-ai ucis intru păcate, uiți ca ești din neam creștin,
  Cum de cerșești libertate, când Hristos ți-a dat din plin?

  Unde mergi copile, frate, nevrând să ceri ajutor?
  Când pășești tu calci pe sfinți, unde miști cu-al tău picior.
  Care nu și-au cruțat viața pentr-o palmă de pământ,
  Lacrimi au vărsat si sânge ca să nu te pierzi în vânt.

  Unde mergi copile, frate, n-auzi Mama cum suspină?
  Ați ajuns sa dați cu pietre și-n Biserica creștină?
  Aveți sufletul pustiu, și-o vedeți ca pe-o străină,
  Râd dușmanii tării noastre, c-ați rămas fără Lumină.

  Unde mergi, copile, frate, ne-mpăcat cu Dumnezeu?
  Crezi că nu are să vină mai apoi și ceasul tău?
  Nemărturisit de rele, ești legat cu lanț de moarte,
  Neîmpărtășit cu Viața, te-așteaptă-eterna noapte.

  Unde mergi, copile, frate, murind pentru glorie străină?
  Cum poți crede-n biruința, celor ce la drac se-nchină!
  Fă mai bine o rugăciune si aprinde-o lumânare,
  Dacă vrei ca să-ți iei țara, cere-i Domnului iertare.

  Cine sunt cei ce vor scrie, viitorul tării noastre?
  Vor fi cei ce-s pururi vii, iubitori de Hristos oaste.
  Cât mândria în voi zace, și-o veți scrâșni printre dinți,
  In comun nimic nu-aveți, cu ai patriei sfinți!

  • Cei care cunoasteti din timp aceste miscari si manevre , de ce nu reactionati mai prompt ? Reactia intarziata este unul dintre motivele pt care reusesc tradatorii, mincinosii si ticalosii neamului nostru .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s