Manipulare. ONG-urile lui Soros fabrica rapoarte cu presupuse victime in urma atacurilor rusesti din Siria

Un ONG a lui Soros, care operează în Siria si este in stransă legătură cu grupul terorist Jabat al Nusra, aripă a grupului al-Qaeda, se ocupă cu fabricarea de rapoarte cu victime din rândul civililor, dupa cum se poate vedea in Twittul de mai jos:

CQKOPoyUAAQfWli CQKq7mjU8AANk_I

Deci ONG-ul foloseste o poza care este datata din 25 Septembrie, pentru a arata ce victime au facut rusii la atacul din 30 Septembrie!

Grupul numit „White Helmets(Castile Albe),” a postat imaginea pe Twitter.

Imaginea a fost ulterior dovedită a fi o inselaciune – arată o fată răniță la 25 septembrie, 2015, cu cateva zile bune înainte de campania de bombamente efectuată de armata rusă împotriva jihadistilor „rebeli”, creati de CIA si care operează în Siria.

Potrivit Sputnik, un site de știri rusesc, fotografia a fost postată pe Twitter cu mult inainte ca Parlamentul rus să autorizeze acțiunea militară dn Siria.

Jurnalista de investigație și activista pentru pace Vanesse Beeley, a declarat pentru Sputnik si  pentru 21st Century Wire, că organizatia Căștile Albe sunt sponsorizate de globalistul George Soros și lucreaza cu Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, cat și cu alte ONG-uri anti-Assad .

The friendly face of the White Helmets, a propaganda group linked to al-Nusra. Photo: Mint News

Grupul Castile Albe, este legat de Soros prin firma PR Purpose Inc., care militează în favoarea intervenției militare împotriva lui Bashar al-Assad.

Co-fondator al firmei Purpose este Jeremy Heimans, care a creat Avaaz, un grup „pro-democrație”, conectat cu Fundatia lui Soros pentru o Societate Deschisă, MoveOn.org și grupul de muncă SEIU, conform ONG Reports.

„Daca te uiti la crearea lor în 2013,  au fost înființate cu finanțare din Marea Britanie, SUA și partidele de opozitie siriene. Avem imediat suspiciunea că va exista un element de imparțialitate în cadrul organizației „, a spus Beeley.

„Căstile Albe demonizează guvernul Assad și încurajează intervențile străine directe. Un lider al Căstilor a scris un editorial recent in Washington Post. White Helmets sunt, de asemenea, foarte active pe social media, cu o prezență masivă pe Twitter, Facebook etc. „, a adăugat ea.

Potrivit cercetării efectuate de Rick Sterling, Castile Albe se numeau anterior Apărarea Civilă Siriană. Grupul a fost creat de către Marea Britanie și Statele Unite ale Americii în 2013.

„Civilii de pe teritoriul controlat de rebeli au fost plătiti pentru a merge în Turcia unde au primit instructaje în operațiuni de salvare. Programul a fost gestionat de James Le Mesurier, un fost soldat britanic și contractant privat a cărui companie are sediul în Dubai „, scrie Sterling.

Căstile Albe lucrează în principal cu grupul rebel Jabat al Nusra (Al Qaeda din Siria). Videourile recentelor presupuse atacuri cu clor gazos începe cu logo-ul Căstilor Albe si continuă cu logo-ul de la al Nusra. În realitate, Căstile Albe sunt o echipă mică de salvare pentru Nusra / Al Qaeda „, susține el.

Jabat al-Nusra a jurat credință față de Statul Islamic, avand o serie de alte grupuri de mercenari in țară.

Căstile Albe „ignoră atrocitățile efectuate de aceste grupuri, care sunt sprijinite de către Vest, în timp ce se ocupa cu crearea de imagini-media ale victimelor bombardamentelor efectuate de Assad din zonele controlate de rebeli”, explică Mint Press.

În martie liderul grupului, Raed Al Saleh, a fost prezentat intr-un editorial al lui Washington Post. El a fost, de asemenea, invitat de către Consiliul de Securitate al ONU pentru a oferi un discurs. – infowars.com

Urmariti va rog si:

Iar daca nu stiti cine este George Soros, urmariti va rog subiectele de la categoria: George Soros

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Manipulare. ONG-urile lui Soros fabrica rapoarte cu presupuse victime in urma atacurilor rusesti din Siria&8221;

 1. Cata minciuna si manipulare pot face aceste minti diabolice , incat in aceste capuri sataniste s-au mutat din iad toate cetele de demoni .
  Sunt disperati si actioneaza inconstient mintind pe fata , fara sa mai gandeasca .
  Rusia si celelalte state au actionat legal in Siria la cererea lui Assad , iar SUA intervine fara nicio autoritate de aceea Rusia i-a cerut sa paraseasca spatiul aerian al Siriei .
  Papusarii n-au prevazut in planul lor ca statele lumii (popoarele)s-au saturat de stapanire americana si vor sa puna capat sclaviei .

  • Despre miile de “victime colaterale” ale americanilor (recent, un spital al MÉDICINS SANS FRONTIÈRES, din Afganistan, a fost bombardat repetat de americani, chiar şi după ce li s-a comunicat ce ţintă loviseră, provocând multe victime, distrugeri) nu se face zgomot deloc, deja de decenii

 2. Probabil acest bombardament SUA asupra spitalului din Afganistan , are scopul de a atrage atentia Rusiei din Siria , a produce confuzie si panica , haos si moarte .
  Cred ca este o strategie a papusarilor pusa la cale de monstrul Soros , cu un anumit scop .
  Dar cred ca Rusia este neclintita in Siria si va desfiinta Statul Islamic in cateva luni .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s