Media Generala prinsa DISTORSIONAND serios discursul lui Vladimir Putin de la ONU

Infowars a analizat traducerea, dezvăluind informații cruciale care au fost intentionat lăsate pe din afară si care au afectat narațiunea.

Media Caught Distorting President Putin's Speech

Rusia a inceput lansarea de atacuri aeriene asupra ISIS în Siria.

Dar, la Adunarea Generală a ONU de luni, liderul țării, Vladimir Putin, a subliniat modul în care SUA și aliații occidentali ajutau cu bună știință la perpetuarea radicalilor islamici, cu toate că in acelasi timp pretindeau că luptă împotriva terorismului la nivel mondial.

Mai jos aveti clipul cu comparatia intre traducerea corecta si cea ofciala.

Anul trecut, la 24 octombrie, președintele rus Vladimir Putin, de asemenea, și-a exprimat categoric opinia, înainte de adunarea de la Valdai International Discussion Club, in Sochi, Rusia, in care sublinia faptul că administrația Obama se facea responsabilă pentru înarmarea sirienilor care luptă împotriva forțelor președintelui sirian Bashar al-Assad și de asemenea responsabilă pentru crearea climatului politic care a facilitat destabilizarea regiunii:

infowars.com

Urmariti va rog si un alt gen de manipulare recenta venita tot de la americani:

Publicitate

Un gând despre &8222;Media Generala prinsa DISTORSIONAND serios discursul lui Vladimir Putin de la ONU&8221;

  1. Aceste minciuni ale mass-mediei sioniste din lume , nu vor mai avea impact asupra omenirii , in general pentru ca deja opinia publica internationala cunoaste bine adevarul cu privire la politica de agresiune si minciuna a SUA , asa cum bine zicea cineva :
    „America este un castel de nisip cladit pe fundatia minciunii si manipularii , dar cat va mai rezista???”.
    In general nu cred in vise dar , in aceasta noapte am visat ca urcam cu greu peste ruinele unui templu pagan foarte inalt , din caramizi stricate de vreme , pana am ajuns intr-un punct unde se spunea ca acolo se depun ofrande pentru zei .
    Uitandu-ma bine , erau aduse pachete cu dulciuri si alte obiecte iar eu voiam sa le iau de acolo si sa le arunc , dar nu am putul lua decat cateva intr-o mana si voiam totodata sa fac poze dar nu am reusit , mai erau cateva persoane cu mine dar nu le retin . Eram atat de indignata incat imi spuneam ca am calcat pe un loc spurcat si am fugit repede de acolo coborand in graba peste aceste ruine iar cerul era plin cu tot felul de imagini pe care nu le mai retin . Nu stiu ce inseamna acest vis atat de clar . Ieri am fost la biserica la sarbatoarea Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului si m-am rugat in tacere , in tot timpul slujbei , am plans si am rugat-o pe Maica Domnului , privind-o intr-o icoana de pe cupola catedralei , imbracata Imparateasa cu coroana pe cap , deasupra Altarului si care priveste in jos catre multime , deci , m-am rugat sa opreasca aceasta invazie musulmana cu care este amenintata tara noastra si intreaga Europa , dar mai ales tarile ortodoxe . In catedrala din Iasi , a fost slujba arhiereasca cu un mare sobor de preoti , de o frumusete Dumnezeiasca . M-am impartasit si m-am rugat Maicii Domnului sa acopere cu Sfantul Acoperamant , tarile ortodoxe si Europa , dar mai ales Romania de invazia musulmana care , reprezinta un pericol mult mai mare decat un razboi in sine .
    Evenimentele din ultimele zile dintre marile puteri ale lumii , nu prevestesc ceva linistitor , dimpotriva arata ca tensiunile dintre ele au atins varful piramidei . Cred ca razboiul deja a inceput odata cu intrarea in forta a Rusiei desfiintand celula canceroasa a SUA din Siria , care este ISIS .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s