Celebrul regizor american Oliver Stone: Uitați de ISIS! America este adevărata AMENINȚARE pentru lume! Noi suntem cei care am creat acest HAOS!

Regizorul american Oliver Stone, apreciat de unii, considerat de alții doar o unealtă, revine. În contextul crizei din Orientul Mijlociu și a expansiunii ISIS, cineastul american transmite următorul mesaj: Uitați de ISIS! America este amenințarea reală!

Cartea scrisă de Oliver Stone în 2012 și seria TV intitulate  „The Untold History of the United States” sugerează că regizorul american nu are de gând să renunțe la discursul său tradițional prin care atacă superioritatea SUA, imperialismul economic și implicarea nocivă a guvernului american în Orientul Mijlociu, notează TheAntiMedia.org.

Stone intenționează să continue seria documentarelor și să mai scrie o carte, alături de Peter Kuznick. Iar rezultatul va fi o analiză a istoriei amricane începând cu 1930 și a implicării SUA în Orientul Mijlociu, de la momentul loviturii de stat din Iran, din 1953, sprijinită de CIA, până la susținerea acordată de americani jihadiștilor din Afganistan, în timpul războiului dintre afgani și fosta Uniune Sovietică în 1980, continuând cu invadarea Irakului de către administrația Bush în 1990 și acțiunile actuale din Iran și Siria.

”Am destabilizat întreaga regiune a Orientului Mijlociu, am creat haos. Iar apoi am dat vina pe ISIS pentru haosul pe care l-am creat”, a spus Stone.

Ultimul episod al seriei  „The Untold History of the United States”  se numește „Bush și Obama: Age of Terror” și abordează următoarele argumente:

Proiectul pentru un Nou Secol American, un think tank neoconservator care a invocat la un moment dat un eveniment similar celui de la Pearl Harbor, menit să catalizeze acțiunea militară din Orientul Mijlociu.Tirania neoconservatorilor care a împins SUA în războiul din Irak, folosind informații defectuoase

Patriot Act, legea apărută după atentatele din 11 septembrie, care i-a privat pe americani de o serie de libertăți civile, legalizând în schimb supravegherile în masă

Invadarea Afganistanului cu scopul de a elimina unor așa numiți teroriști pe care tot americanii au fost cei care i-au înarmat și antrenat în urmă cu două decenii

Tacticile de tortură și interogatoriile neconstituționale de la centrul de detenție de la Guantanamo

Manipularea de către mass media tradiționale, a opiniei publice, în favoarea războiului, prin propagandă

Modul în care Obama s-a vândut celor de la JP Morgan Chase, Goldman Sachs, Citigroup, General Electric, și Big Pharma

Atacurile cu drone, comandate de Obama, în Afganistan, Irak, Pakistan, Libia, Yemen și Somalia (în care este inclus și un clip mobilizator către soldații americani, cu mesajul: ”Spre deosebire de vechile imperii, noi nu facem aceste sacrifici pentru obținerea unor teritorii sau a resurselor. Noi le facem pentru că așa e corect!”

Oliver Stone spune că seria sa de documentare este o abordare alternativă la istoria americană și speră ca așa să combată ”crimele educative” care expun elevii de astăzi unei propagande deșănțate existente în teste și programe TV : ”Noi suntem în pericol. Noi suntem adevărata amenințare”, spune cineastul american. – activenews.ro

Iar rasfoind categoria USA, veti descoperi adevarul despre „mareata” natiune americana.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Celebrul regizor american Oliver Stone: Uitați de ISIS! America este adevărata AMENINȚARE pentru lume! Noi suntem cei care am creat acest HAOS!&8221;

 1. – Italy: angry locals refuse to accept migrants in their communities

  – Un politist a fost INJUNGHIAT de un imigrant in Danemarca. Este in stare GRAVA
  http://bit.ly/1Rea4yH

  – Pegida Dresden 28.09.15, Stoppt den Asylantenwahnsinn ihr Politiker-Pack

  – PEGIDA protest in Munich met by Antifa counter-demo

  – Christian Refugees canot sleep for fear of Muslims

  – Farage blasts ‘breathtakingly arrogant’ EU boss who says we should IGNORE voters’ fears
  http://bit.ly/1iYsXut

  – Pat Condell – The Invasion of Europe

  – Islam invasion – Europe need a new crusade

 2. Cred ca America doreste un razboi. Implicarea rusilor si a chinezilor este pe placul acestor papusari. Odata implicati ii poate zori intr-un razboi mondial. Daca natiunile nu ar contracara amenintarea ISIS atunci ar fi tot razboi, cu atentate si distrugeri, din care pana la urma s-ar ajunge tot la un razboi.

 3. Nu trebuie sa ignoram ISIS pentru ca ISIS este SUA-PAPUSARII!
  „Am destabilizat intreaga regiune a Orientului Mijlociu , am creat haos , apoi am dat vina pe ISIS „.
  Nu sunt de acord cu aceasta fraza sau cu acest mesaj al acestui regizor sau ce o fi el !!!E un FALS !
  Planul sionistilor papusari se desfasoara in etape , asa cum un lant nu poate fi lant daca nu toate verigile sunt bine legate intre ele , tot asa si ISIS , este o veriga importanta din lantul destabilizarii , haosului , crimelor , controlului total asupra omenirii , decaderii umane , paganismului , stapanirii intregului pamant , culminand cu distrugerea Crestinismului prin islamizarea lumii !
  CE haos mai mare ca acesta , poate fi , cand ISIS a cucerit prin lupte si macel , ajutat de americani , toate rafinariile din Siria , infrastructura importanta , a distrus si capturat orase antice dintre cele mai importante din lume , a creat o teroare impotriva crestinilor cum nu a fost nici pe timpul imparatului Nero sau Diocletian , (cu capete taiate scurgand sangele in lighean , conform video ), putem spune ca ISIS este cea mai criminala grupare de pe Glob din toate timpurile !
  Sa nu uitam ca ISIS reprezinta declaratia de razboi impotriva Siriei , facuta pe usa din dos .
  Razboiul in Siria se desfasoara sub ochii lumii , unii ochi fiind larg deschisi , altii intredeschisi , iar unii inchisi si nu vad nimic , pana cand se vor trezi cu bomba-n cap .(tradatorii Romaniei din Parlament , Guvern si Presedintie )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s