Priviti cum sunt tratati cetatenii straini(in acest caz chiar musulmani) in Arabia Saudita

Postul de televiziune Al Arabiya a difuzat o înregistrare video cu un muncitor din Bangladesh care lucrează în Arabia Saudită. Al Arabiya spune că regatul saudit acționează la fel ca ISIS.

arabia-900x444

Înregistrarea face parte dintr-o campanie începută de postul arab de televiziune de demascare a nerespectării drepturilor omului în Arabia Saudită. Muncitorul este oprit în trafic de politiști, scuipat, obligat să pupe mâna unui politișt și să spună că Arabia Saudită este o țară mare.

nasul.tv

De ce Americanii nu incearca sa aduca „democratia” si in aceasta tara, cum au facut in Irak, Egipt, Libia, Siria, Afganistan, Yemen etc, rasturnad guverenele si omorandu-le conducatorii?

Pentru ca asa zisa democratie e doar un pretext, in Arabia Saudita nu-i intereseaza sa intre pentru ca le sunt tara prietena, le da petrolul la pretul stabilit de americani, pastreaza bineinteles petrodolarul, sauditii se lupta de asemenea cu tarile vecine, unde au interes americanii pentru a le face jocul, ii sustin pe ISIS, sunt prieteni cu Israelul s.a.m.d

Cata prosteala e pe lume aceasta, si cat de multi naivi sunt care cred minciunile gogonate lansate de papusari!

Urmariti va rog si:

Iar pentru cei neinintiati, care cred tot ce promoveaza presa centrala, urmariti va rog categoriile: Manipulare si Noua Ordine Mondiala 

Un gând despre &8222;Priviti cum sunt tratati cetatenii straini(in acest caz chiar musulmani) in Arabia Saudita&8221;

  1. Din Arabia Saudita SUA a recrutat diavolii cu care a organizat gruparea ISIS . Suitii din Arabia Saudita au trecut granita in Siria si au decapitat sute de crestini , iar pe multi ii opreau in trafic si le puneau intrebari din Coran iar pe cei care nu stiau citate din Coran(crestinii) ii impuscau in cap imediat . Am vazut pe video .
    Arabia Saudita , Qatar si nu numai , sunt state arabe vasale SUA .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s