Motivul pentru care Statul Islamic se extinde pe zi ce trece. Al-Qaeda Air Force: Statele Unite ale Americii și Arabia Saudită

Era evident că bombardarea de catre americani a presupuselor tinte ISIS din interiorul Siriei, în realitate era o încercare de a sprijini organizația teroristă susținută prin NATO, si nu pentru a o invinge. În timp ce o astfel de sugestie a fost în mod repetat, etichetata drept  „teoria conspirației” de mass-media centrala și altii din mass-media „independenta”, roadele muncii Americii în ceea ce privește campania de bombardamente nu poate fi ignorata. Cum de altfel, nu se pot ignora nici rezultatele bombardamentelor Arabiei Saudite din Yemen.

war and peace planes

Adevărul este că Statele Unite, NATO, și CCG / Liga Arabă prin aceste bombardamente sprijina gruparea ISIS, cu scopul clar de a-si creste sfera de influenta in regiune.  Cu acest fapt recunoscut, rețeaua NATO / GCC a guvernelor naționale, pot acum oficial fi etichetate ca Al-Qaeda Air Force.

De exemplu, în timp ce guvernul lui Bashar al-Assad a rămas singura forță din interiorul Siriei care lupta cu adevarat impotriva Al-Qaida și ISIS – organizațiile teroriste au fost instruite, finanțate, armate, precum și desfășurate de către Statele Unite, NATO, și CCG, iar brutalitatea acestor echipe ale morții a fost folosita de către aparatul de propagandă occidentală pentru a justifica o campanie de bombardare care a fost de fapt îndreptată impotriva infrastructurii militare și civile siriene.

Aceste lovituri au fost lansate împotriva rafinăriior de petrol siriene (a se vedea, de asemenea, aici), poduri, cartiere civile, depozite, centre agricole și silozuri de cereale. Altele s-au făcut strategic împotriva infrastructurii siriene, totul fiind dupa un plan pentru a fi cedate mai apoi către armata siriană după lungi lupte cu teroriștii.

De asemenea, campania de bombardamente americane în Irak a avut mult mai mult de a face cu protejarea câmpurilor petroliere detinute de occidentali decât eliminarea gruparii ISIS. De fapt, forțele armate irakiene și oficiali guvernamentali au arătat în mod repetat că armata SUA a sustinut ISIS-ul pe întregul parcurs al bombardamentelor.

Cu toate acestea, în timp ce presa occidentală a încercat să sugereze ca ideile lansate de catre irakieni cu privire la sustinerea americana a gruparii ISIS ca fiind „teorii ale conspirației” și doar o manifestare de gelozie, aceeași presă a fost forțată să recunoască in cele din urmă, că această campanie de bombardare a dus la o prezență mult mai puternică a ISIS în Irak și Siria și că gruparea terorist a devenit mai puternică din punct de vedere al amplasarii strategice și a prezenței militare.

Cum raporta si Daily Beast în luna ianuarie 2015,

Jeturi americane survoleaza Siria. Dar ISIS castiga tot mai mult teren și recruteaza tot mai multi oameni sub bannerele negre.

ISIS continuă să câștige teren substanțial în Siria, în ciuda la aproape 800 de lovituri aeriene lansate de catre americani cu scopul de a sparge rezistenta ISIS din zona.

Cel puțin o treime din teritoriul țării este acum sub influența ISIS, cu câștiguri recente in mediul rural, care poate servi ca un canal trecere catre marile orașe.  Între timp, grupul extremist islamic nu pare să fi suferit pierderi majore de cand au inceput bombardamentele. Rezultatul este un câștig net de teritorii pentru ISIS.

În Siria, ISIS „, nu a pierdut nici o parcela de teren” Jennifer Cafarella, un coleg de la Institutul din Washington, DC, care studiază conflictul sirian, a explicat pentru The Daily Beast:

Chiar și Oficialii militari ai SUA au admis pentru The Daily Beast ca ISIS a câștigat teren în unele zone, chiar daca Pentagonul susține ca le-a limitat teritoriul în jurul orașului Kobani aflat in partea de nord. Acesta a fost punctul central al campaniei conduse de SUA, iar ISIS nu a reusit sa cucereasca orașul, în ciuda tuturor eforturilor depuse.

Raportul a continuat arătând că aceste câștiguri ale ISIS au fost nu numai in ceea ce prveste teritoriul, dar și în ceea ce privește „controlul asupra populatiei”, adică zonele populate și locații strategice.

„Evaluand harta, ISIS aproape si-a dublat controlul teritorial în Siria. Dar, mai important, numărul de oameni care trăiesc acum sub controlul ISIS a crescut de asemenea în mod substanțial „, a declarat consilierul politic CDS, Mouaz Moustafa.

Odată cu căderea acestui vast teritoriu în mâinile ISIS, sirienii care odinioară au trăit sub guvernul sirian traiesc acum pe teritoriu aflat sub controlul ISIS.  Desigur, într-un război atipic ca aceasta, controlul asupra oamenilor este mult mai important decât un control al teritoriului. În această privință, de asemenea, lucrurile par să meargă în direcția greșită.

[…]

De cand a început aceasta campanie a SUA în luna august, „s-au format mici insule de control ale ISIS in partea de est a Homs-ului la Qalamoun [care se învecinează cu nordul Libanului], și sudul Damascului, care par a fi în creștere, din cauza libertatii cu care se poate opera si care poate conecta acele celule din Vest cu punctele cheie detinute de ISIS în Raqqa și Deir ez Zour „din nordul și estul Siriei.

În timp ce Statele Unite ale Americii și NATO acționeza ca si Al-Qaeda Air Force în Irak și Siria, Arabia Saudită și Liga Arabă îndeplinesc același rol în Yemen. În plus față de bombardarea rebelilor Houthi, în încercarea de a-l instala inapoi la putere pe președintele demis Hadi și pentru a preveni posibilitatea ca influența iraniană sa se extinda, saudiții au oferit, de asemenea, sprijin aerian direct pentru extremiștii și jihadiștii Al-Qaeda, care sunt în prezent în Yemen.

De exemplu, într-un interviu cu NPR, Leila Fadel a declarat:

Ei bine, Al-Qaeda a fost în creștere în Yemen pentru o vreme, dar se pare ca s-a accelerat cresterea în mijlocul acestei campanii de bombardamente. Și [al-Qaida] nu este o tinta pentru loviturile aeriene conduse de Arabia Saudita chiar acum.

[…]

Dar criticii spun că de fapt războiul saudit hraneste Al-Qaeda. Un diplomat occidental a declarat ca al-Qaeda de fapt e în creștere ca o buruiană in aceste momente. Iar un purtător de cuvânt pentru al-Qaeda din interiorul Yemen-ului spune că sunt foarte fericiti cu loviturile aeriene, deoarece duce la slăbirea dușmanilor lor, care sunt Houthis și armata yemenită.

Cu alte cuvinte, loviturile aeriene saudite permit cresterea in influență a gruparii Al-Qaeda și ajuta ca expansiunile lor teritoriale să se răspândească în întreaga țară.

Acest lucru, desigur, ar trebui să nu fie nici o surpriză pentru orice observator informat. Arabia Saudită a fost mult timp recunoscuta ca fiind cel mai mare susținător al terorii în întreaga lume, sprijinind in ascuns organizațiile teroriste, cum ar fi ISIS, Al-Qaeda, și rebelii ceceni. Acest sprijin pentru teroare și terorism vine cu binecuvântarea evidenta a Statelor Unite, Israel, si NATO.

Cert este că Al-Qaeda, ISIS, precum și alte organizații teroriste afiliate funcționeaza ca legiuni Arabe conduse de CIA. Acestea sunt utilizate pentru a slăbi și a rasturna guverne, precum și de a acționa ca o sperietoare constantă pentru poporul american dar si pentru populatia celorlalte state in ultimul timp, astfel încât libertățile civile și drepturile constituționale sa fie sacrificate de bună voie pentru percepția de securitate.

Dacă poporul american va intelege acest lucru, unul dintre cele mai importante instrumente folosite de oligarhia mondială pentru a teroriza populația internă și restul lumii, va fi smuls din mâinile lor. – thedailysheeple.com

Acest articol confirma inca odata ceea ce stiam si anume ca adevaratii teroristi ai lumii sunt SUA, Israel si aliatii lor, care sub umbrela gruparii sataniste NATO taie si spanzura cam tot ce misca pe aceasta planeta, iar scopul final este un razboi cu Rusia.

Adevaratii teroristi sunt SUA. Minciunile din spatele gruparii ISIS

Astfel Rusia pare tot mai inconjurata de zone conflictulale provocate intentionat, iar Rusia e constienta si ea de aceste aspecte, nu degeaba zilele trecute MInistrul Afacerilor Externe Sergey Lavrov a spus-o clar ca principalul dusman pentru Rusia in prezent este ISIS.

Ramane de vazut cum va evolua toata aceasta treaba si de unde se va aprinde confictul dorit de papusari , Iranul deja nu mai suporta nici ei toate aceste actiuni mizerabile si s-ar putea sa actioneze. Pericolul pentru razboi in aceste momente este imens, orice actiune reala sau regizata cat si o gresala de strategie putand fi fatale pentru viitorul omenirii.

Motivele pentru care se doreste acest razboi le gasiti daca studiati atenti categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Motivul pentru care Statul Islamic se extinde pe zi ce trece. Al-Qaeda Air Force: Statele Unite ale Americii și Arabia Saudită&8221;

 1. Aceasta facatura numita ISIS,este o creatie marca CIA,Mossad,cu scopul de-a face praf Orientul Apropiat si de-ai pune „cap in cap” lumea crestina si ce-a musulmana.Cand totul va arata ca in Siria,cine va fi (si oricum este)cel mai tare,cine se va mai impotrivi Israelului?

  Guvernatorul statului american Maryland a apelat la ajutorul Garzii Nationale (o forta paramilitara), dupa o zi de violente extreme in orasul Baltimore, care au inceput cu funeraliile unui tanar de culoare, decedat dupa arestarea de catre politie.Dimocraci curat!Nu degeaba fac antrenamente la Jade Helm.Mi-as dori sa se prabuseasca acest stat,sa se faramiteze asa ca Europa,in state nationale.

  Violentele care au zguduit orasul au izbucnit luni dupa-amiaza, intr-un cartier din Baltimore, informeaza New York Times.
  http://www.ziare.com/international/america/violente-incredibile-in-sua-a-fost-decretata-stare-de-urgenta-si-chemata-garda-nationala-1360495
  http://edition.cnn.com/2015/04/27/us/baltimore-unrest/index.html?sr=fb042715baltimoreunrest930pVOtDopVideo

  Miscari masive de trupe in USA.Dincolo de Jade Helm se prefigureaza ceva mare in toata tara.Sa fie Legea martiala instaurata?
  http://www.patriotnetdaily.com/proof-massive-military-build-up-in-usa-beyond-jade-helm-marines-prep-for-riot-control-in-america-videos/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s