Deceniul Deceptiei – un material video de exceptie despre evenimentele de la 9/11 Septembrie 2001

La a zecea aniversare a atacurilor din 11 septembrie 2001, s-au adunat experți de la Universitatea Ryerson din Toronto, Canada, pentru a oferi dovezi bazate pe cercetare, care combat povestea oficială de la 9/11 Septembrie 2001. Aceasta dezbatere este cunoscuta sub numele de „Audierile din Toronto despre 9/11 Septembrie 2001”.

Urmariti va rog si alte informatii interesante despre 9/11 Septembrie 2001, la categoria: 9/11.

6 gânduri despre &8222;Deceniul Deceptiei – un material video de exceptie despre evenimentele de la 9/11 Septembrie 2001&8221;

  1. Inca din anul 2003 , s-a descoperit ca aceste turnuri gemene au fost aruncate in aer sub comanda presedintelui de atunci al SUA , George W Bush junior , care si el la randul lui a primit ordinul de la Papusari , fiind un atentat sub steag fals asupra propriului popor american , intrucat toti evreii care lucrau in turnuri , au fost anuntati sa nu se prezinte la serviciu in aceasta zi nefasta .
    Personal stiam inca de atunci ca americanii (Bush) si-au dinamitat turnurile si au ucis trei mii de persoane , care nu au putut sa se salveze .
    Cercetatori onesti , americani si straini au descoperit marsavia care a fost pusa la cale , cu scopul de a invinui presupusii „teroristi” si sa poata invada Irakul in 2003 , planul reusind in totalitate . Irakul a fost invadat , presedintele inchis si executat , atentatele au curs garla mai multi ani la rand murind mii de persoane , resursele au fost furate iar Irakul nici acum nu este liber ci tot sub comanda SUA prin ISIS .

  2. As vrea ca sa-mi ajute Dumnezeu sa vad Criminalii oricare ar fi ei,chemati in fata TRIBUNALULUI INTENATIONAL pentru CRIME impotriva UMANITATII.Deci nu numai BRZEZINSKI si colegii lui PAPUSARII dar si BUSH-presedintele,pentru ca a acceptat sa ia viata a 3000 de oameni,dar si adirectorului CIA-ului cu seniorii care au acceptat sa faca lucruri murdare ca infiintarea al quaida,ISIS,numai si numai pentru jaf.Daca lumea se trezeste si nu va fi impartita prin manipulare se pot indrepta lucrurile.Adevarul istoric despre 9 11 este prezentat eronat de administratia US fata de adevarul oficial.Speram sa se faca DREPTATE cel putin in MEMORIA CELOR NEVINOVATI!
    ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s