Distrugerea Romaniei sub deviza „România lucrului bine făcut”!

Am citit, cu mare dificutate, cele 58 de pagini ale “raportului prezidenţial” al lui Klaus Iohannis, intitulat „România lucrului bine făcut”, scrise într-un veritabil limbaj de lemn, luat, direct, din textele rapoartelor prezentate la plenarele şi congresele partidelor comuniste.

„România lucrului bine făcut” este o înşiruire de fraze sforăitoare, care nu ne spune nimic despre starea reală actuală a economiei şi societăţii româneşti şi nimic concret despre cum se va schimba această stare în cei 10 ani cât vrea să stea la Cotroceni autorul acestei mostre de demagogie electorală.

Nu aflăm nimic despre sărăcirea şi umilirea la care a fost supus poporul român în ultimii 25 de ani, nimic despre marea hoţie numită “privatizare”, despre modul în care poporul român a fost deposedat de avuţia productivă, de capitalul acumulat din munca lui de-a-lungul istoriei, nimic despre faptul că acest capital, în valoare de peste 500 miliarde de euro actuali, a fost trecut, pe nimic, în proprietatea guvernanţilor, uzurpatori şi trădători, şi a corporaţiilor transnaţionale, nimic despre cele peste 2.000 de miliarde de euro profituri realizate de acest capital şi însuşite de noii lui proprietari, nimic despre distrugerea a mai mult de o treime din acest capital, nimic despre distrugerea a peste 4 milioane de locuri de muncă, despre milioanele de români care au fost, astfel, obligaţi să-şi părăsească ţara şi familile, să lase milioane de copii în situaţia de a trăi fără mamă, sau fără tată, sau fără amândoi părinţii. Nimic despre fatul că datoria externă a României a ajuns la peste 100 miliarde de euro, ceea ce face ca serviciul acestei datorii să se ridice la peste 40 miliarde de euro, ÎN FIECARE AN, adică la aproape o treime din PIB-ul ţării, din toată avuţia creată de români în ţara lor, ÎN FIECARE AN. Nimic despre faptul că un pumn de oligarhi, reprezentând mai puţin de 5% din familiile româneşti, împreună cu câteva corporaţii transnaţionale, au ajuns să deţină în proprietate privată peste 90% din avuţia ţării, în timp ce 90% din familiile românilor trăiesc în sărăcie şi umilinţă, sunt lipsite de capital şi sunt obligate să trăiască din salarii şi pensii de mizerie.

Nu aflăm nimic despre faptul că românii au fost deposedaţi nu numai de fabrici, de uzine şi de bănci, dar şi de suveranitatea lor naţională, de statul lor naţional. Nimic despre faptul că, în România, democraţia este o farsă, că suveranitatea naţională, puterea poltică, nu este exercitată de popor, ci de oligarhi, care controlează şi capitalul naţional şi statul, că statul este instrumentul prin care oligarhii jefuiesc poporul şi îşi apără privilegiile, averile dobândite prin furt şi înşelăciune.

„România lucrului bine făcut” nu ne spune nimic despre modul în care poporului român i se va face dreptate, despre modul în care el, poporul român, va fi despăgubit pentru capitalul de care a fost deposedat prin aşa-zisa privatizare, ca şi de profiturile create de acest capital în ultimii 25 de ani. Nimic despre cum, cu ce bani, vor fi create cele 4 milioane de locuri de muncă, pentru a-i aduce acasă pe românii plecaţi în băjenie. Nimic despre cum, cu ce bani, va fi reindustrializată ţara şi va fi creată o agricultură care să asigure bunăstarea tuturor românilor. Nimic despre cum va fi oprită scurgerea de avuţie în afara tării, despre cum vom scăpa de datoria externă, despre cum vor deveni românii stăpâni în ţara lor, proprietari ai capitalului creat prin munca lor şi ai profiturilor realizate cu acest capital.

„România lucrului bine făcut” nu ne spune nimic despre cum vor ajunge românii să aibă un stat al lor, cu adevărat DEMOCRATIC, NAŢIONAL, un stat pe care să-l controleze ei, nu oligarhii şi corporaţiile transnaţionale, un stat care să apere drepturile şi interesele celor mulţi, nu ale oligarhilor şi corporaţiilor transnaţionale, un stat DE DREPT al poporului, nu un stat DE DREPT al oligarhilor.

„România lucrului bine făcut” a lui Klaus Iohannis nu va face niciun lucru bun, pentru România şi pentru poporul ei. Dimpotrivă.
La pagina 22 a vorbăriei prezentate drept program prezidenţial, Klaus Iohanis se dă de gol şi ne spune adevăratul său scop, ne spune ce va face el pentru România dacă va ajunge să-i decidă viitorul.

Iată ce scrie Klaus Iohannis, cu mânuţa lui:
“Cred că este necesar să implicăm mai mult comunităţile locale în acest proces de creştere a independenţei energetice a ţării noastre. Din acest motiv, cred că este necesară modificarea legislaţiei, pentru ca o parte din redevenţele către bugetul central să fie reorientate către comunităţile locale şi chiar către proprietarii terenurilor, aşa cum se întâmplă în SUA.”

Sub masca grijii pentru independenţa energetică a ţării şi pentru comunităţile locale, Klaus Iohannis ne spune că, în timpul preşedinţiei sale, nu numai că va continua jefuirea resurselor naturale ale ţării de către corporaţiile private, autohtone şi străine, dar se va trece la o fază nouă, aceea în care poporul român va fi deposedat şi de dreptul de proprietate publică asupra bogăţiilor subsolului. Am fost deposedaţi de fabrici, uzine, bănci, am început să fim deposedaţi de terenurile agricole şi de păduri şi urmează, sub domnia lui Klaus Iohannis, să fim deposedaţi şi de bogăţiile subsolului.

Conform alineatului (3) al articolului 136 din Constituţia României, “Bunurile de interes public ale subsolului……fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice”, iar conform alineatului (4) al aceluiaşi articol, “bunurile proprietate publică sunt inalienabile”, adică nu pot fi vândute, nu pot fi înstrăinate.
Klaus Iohannis, candidat la funcţia de Preşedinte al României, ştie, cu siguranţă, aceste prevederi ale Constituţiei României. Ştie, de asemenea, tot cu siguranţă, că, în SUA, proprietarul unui terten este şi proprietarul bogăţiilor de sub ale teren. De aceea, în SUA, cei care exploatează bogăţiile subsolului plătesc redevenţă proprietarului terenului, nu statului, adică poporului. În România, conform actualei Constituţii, singurul proprietar al bogăţiilor subsolului este poporul român, prin statul său naţional. Pentru a ajunge la situaţia de a plătii redevenţe proprietarilor terenurilor, “aşa cum se întâmplă în SUA”, va trebui modificată legislaţia, astfel încât proprietarii terenurilor să devină şi proprietarii bogăţiilor subsolului, aşa cum se întâmplă în SUA.

Aceasta este adevărata “viziune” a lui Klaus Iohannis asupra viitorului României. Vor continua vânzările şi retrocedările de terenuri şi păduri, o parte din ce în ce mai mare din teritoriul naţional al românilor va intra în proprietatea străinilor, bogăţiile subsolului vor fi declarate de interes PRIVAT, printr-o lege, sau printr-o ordonanţă de urgenţă, astfel încât vor trece şi aceste bogăţii în propeietatea străinilor. Să nu ne mai încurcăm cu contracte de concesiune, cu redevenţe şi tot felul de piedici în calea liberei dominaţii străine asupra coloniei numită România.
Iată ce ne pregăteşte Klaus Iohannis!

Klaus Iohannis încurcă rău de tot borcanele. România nu este SUA. Poporul român nu este popor american. Poporul român nu s+a format acum 200 de ani, din oameni veniţi de aiurea, care s+au autoîmproprietărit cu pământul luat de la indieni exterminaţi, cu ajutorul forţei. Poporul român este stăpân pe teritoriul lui naţional de la începutul lumii. Bogăţiile subsolului teritoriului naţional sunt ale întregului popor român. Ele au fost apărate cu sângele TUTUROR românilor. Ele nu pot face obiectul proprietăţii PRIVATE, “aşa cum se întâmplă în SUA”. Ele aparţin TUTUROR romanilor şi trebuie exploatate în beneficiul TUTUROR românilor. În vecii vecilor. Aşa cum scrie în CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR. – Constantin Cojocaru

Alte lucruri interesante si totodata triste despe actulalul presedinte puteti gasi la categoria: Klaus Iohannis

iar totul despre distrugerea sistematica a Romaniei, puteti citi la categoria: Distrugerea Romaniei

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Distrugerea Romaniei sub deviza „România lucrului bine făcut”!&8221;

 1. Da, e TRAGIC ce se spune in raportul prezidential,minciuni,minciuni…..Dar sa nu uitam ca acest profesor de fizica s-a trezit presedinte doar datorita DIASPOREI, ca cei din tara ar fi votat si s-a si vazut, cu ponta,si nu ca l-ar fi simpatizat cineva pe Iohannis,NU ci pur si simplu diaspora a vrut sa va scape de MITOMAN.Oameni buni,pai daca acesti tradatori de tara sunt LIBERI SA JUPOAIE ROMANIA SI PE VOI de ce sa n-o faca?, ei n-au nici in clin nici in maneca cu ROMANIA ,ei n-au suflet pentru aceasta tara si poporul ei,conturile lor sunt doldora,PAPUSARII sunt cei mai fericiti ca nu -i opreste nimeni de la RUINAREA TARII,iar voi va uitati ca vitelul la poarta noua si va plangeti ca nu aveti bani.Sunteti fericiti uitandu-va la A3,RTV si alte prapastii cu imagini,sunteti in delir cand JUSTITIA va mai flutura cate un dosar al unuia care a pus umarul la jupuirea tarii sau i-a prins cu spagi de sute de milioane de euro,dar care este liber dupa o luna,sau condamnat cu suspendare,sau intra ,filmat fiind,pe poarta principala a puscariei si iese prin spate si se duce bine merci la conac,,sau si mai nou ANALFABETII PARLAMENTARI ei sunt JUSTITIA la noi in tara,si dupa toate astea care sunt doar o parte din nenorocirile care sunt asupra acestei tari,voi sunteti complet absenti.Daca Grecii vor fi calcati in picioare cel putin stiu ca au avut pensii barosane, si cel mai important lucru ca le-a dat sacalilor de la FMI si BM batai de inima,pe cand voi si batuti si furati si dati pe strada, ca de asa e poporul nostru merge dupa principiul „CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE”Nu-l mai acuzati pe Iohannis,TREZITI-VA,pana la urma voi sunteti cei care ati ruinat tara, pentru ca i-ati lasat pe acesti criminali s-o faca.

 2. Nicio tara membra a UE nu-i batjocorita in asa hal cum este Romania !!!
  Principalul motiv este prostia fara limite si nepasarea de care da dovada POPORUL ROMAN !!!
  Nu diaspora l-a instalat pe nazist in functia de presedinte ci Papusarii , vazand ca poporu-i tampit , manipulabil si merge la vot , au manevrat in asa fel evenimentele prin televiziuni si imagini trucate din afara , ca sa para ca diaspora nu-i multumita de cum a fost organizat scrutinul in strainatate , astfel sensibilizand prostimea din tara , prin ambitie , sa voteze cu acest sarpe tradator neamt infractor Iohannis , doar pentru a-i da peste bot lui Ponta .
  A fost o strategie bine pusa la punct de cei care au instrumentat alegerile in Romania de fiecare data in cei 25 de ani de ocupatie SUA si Israel .
  Iata ca s-a dovedit ca raul cel mai mic , pana la urma era Ponta , desi si acesta este un individ fara caracter , mincinos , una spune si alta face , se razgandeste de la o ora la alta , face multe declaratii si toate diferite pe acelasi subiect , iar dintre cei vreo 20 de candidati iesiti la „vanatoare” de voturi pentru cea mai inalta functie in Stat , unul dintre cei mai aprigi dusmani si distrugatori ai Romaniei , Iohannis , a ajuns presedinte asa cum a dorit Oculta Mondiala .
  Dovada de necontestat inca de la inceputul mandatului a fost vizita lui Iohannis la stapanii de la Washington , unde a fost chemat sa primeasca instructiuni . Apoi dovezile sunt clare in tot ceea ce face pentru a jefui Romania si a implementa legi cum s-o jefuiasca cat mai „legal”.
  Tradatori DEMNI DE PUSI LA ZID!

  • papusarii ne-au impiedicat cumva sa votam ceva radical diferit, gen Funar ??? nu cred ! era limpede ce dezastru va adduce fie ponta fie iohanis si cu toate astea peste 10 milioane de zombie au votat unu’ din gunoaiele astea. au si papusarii vina si raspunderea lor, insa ma tem ca poporul inca poate sa isi impuna vointa si am vazut ce a impus… chiar si cei ce nu au votat au facut astfel o greseala uriasa, cazand in capcana neprezentarii la vot pe care multi tradatori de neam sau minti neputincioase au promovat-o cum au putut fiecare
   ne meritam soarta, asta gandim, asta putem, scapa cine poate acum…

   • Cei care nu au votat de fapt au dat un vot de blam intregii clase politice, precum si sleahtei de banditi care au candidat pentru functia suprema in statul roman!!!
    Votul, daca ar putea schimba ceva, ar fi interzis, a spus un hatru american.
    Tradarea la Romani e sport national, toata istoria noastra e plina de vanzari de domnitori catre puterile vecine. Ultimul pe lista e Nicolae Ceausescu, dar lista ramane deschisa.

   • Nu-i adevarat …aduceti-va aminte ca v-am cerut sa nu va duceti vot …v-am spus asemeni ca are sa fie focul pe acest pamint de veti merge si veti face jocul lor
    V-am spus asemeni ca este pregstit de oculta pe usa de din dos anume de capul masoneriei de aici dracul ala de mos ucigal-ar Crucea de la Lavra Pecerska …
    V am spus asemeni ca este mason si nu gaceti decat sa va semnati sentinta la pierire
    M am luptat prin cuvantul spus si scris de a nu se ajunge ca sapte oameni sa mai fie in viata intre Galati si Suceava …dupa cum a aratat Sfantul Parinte Ilarion Argatu
    DAR CINE SA AUDA ACEST CUVANT
    CINE SA IA SEAMA LA CE AM SPUS ?
    Mai degrab ati ascultat de masoni si vrajitori de cei care v au vandut cu tot cu tarla precum la mezat
    Si..
    Astazi ma intreb daca aceste cuvinte roman ROMANIA si Orthodoxie va mai spun ceva ?
    Nu ati facut un rau mai mare de atat acela de a fi sclavi vanduti pe vesnicie …cu semnul fiarei luat asupra voastra tagma jidovilor blestemati care prin blestemul iadului v au supus la inrobire
    Candva un Sfant spunea …
    ” si va incepe boul a rage iar pe movila am vazut pe tulburatorul si am auzit trei focuri de arma ”
    Poate va aduceti aminte cum va spuneam
    Ai Mila DOAMNE si de noi
    Ca lupul paznic a fost pus la oi

    In 2012 mergeati buluc sa puneti pe antihristul in guvernarea Tarii
    Insa pe de alta parte prin cuvantul spus scris si vorbit dadeam raul pe fata si va indemnam sa nu acceptam statul mamona statul antihristic …insa zadarnic
    Cei multi de pe acest pamint de bunavoie s au predat stapinirii intunericului acceptand lepadarea de neam de pamint si de HRISTOS…prin luarea blestemului din iad asupra lor ca stiti f bine ce ati luat dar puterea vrajitoreasca si sataniceasca a antihristului va luat mintile
    Si iarasi intreb oare cum este mai bine a fi sclav vandut cu suflet si trup la ghena unde i scrasnirea dintilor
    S AU A FI LIBER IN HRISTOS ?
    Oare ce iubiti mai mult Lumina care este Lumina din Lumina
    Si ESTE VIATA pentru ca alegeti a fi fii ai lui DUMNEZEU Celui Viu in SFANTA TREIME
    S au iubiti intunericul si sunteti fii ai tatalui minciunei ? Iar pentru asta va sunt pregatite moartea si iadul …
    Daca nu vi s ar fi aratat si spus ca acela pus ca ministru agriculturi nu este lucru curat asemeni la vatican cel cu nume de papa este profetul mincinos care pregateste terenu si tronul spurcaciunii celei mari care vi l am aratat si care a vrut a ma inghiti dar blestemat sa fie prin Crucea Sfanta de la Lavra Pecerska
    Acestea s au intamplat datorita pacatelor mari ce le a facut acest popor de a si adaposti sarpe la san si de a fi precum iuda iscarioteanu ….pentru asta antihristu este din Romania …
    Insa si Sabia cu dous taisuri este tot aici pentru ca asta am cerut de la DUMNEZEU in 2012
    Doamne da ne Lancea cu care TU ai fost impuns sau da ne DOAMNE un semn de Biruinta asupra raului din iad venit pe acest pamint
    Si ruga mi a fost ascultata
    Bucura-te CRUCE SFANTA SI DUMNEZEIASCA de la Lavra Pecerska Aratata Sabie cu doua taisuri asupra potrivnicului vrajmas ridicata
    Amin.

 3. „Preşedintele Klaus Iohannis a dat undă verde arborării steagurilor teritoriale, cum este şi cel al secuilor. El a promulgat o lege prin care la sediile primărilor, prefecturilor se va putea arbora, alături de steagurile României şi Uniunii Europene şi un steag regional.”
  Doua comentarii ale aceleeasi teme:
  Szallos Attila De maine se pot imparti amenzi pentru steagul transilvaniei,banatului,etc pentru ca nu sunt aprobate de lege si nici nu vor putea fi aprobate caci nu apartin vreunei unitati administrative.legea de fapt interzice simbolurile regionale
  Îmi place · Răspunde · 3 · acum 20 de ore

  Liga Transilvania Democrată România poate deveni prosperă şi stabilă numai dacă descentralizează masiv puterea şi o distribuie comunităţiilor/provinciilor/regiunilor istorice autonome Banat,Crişana,Maramureş,Transilvania,Bucovina,Moldova,Dobrogea,Muntenia ,Oltenia şi chiar şi Basarabia.Toţi cei care nu doresc binele conaţionalilor săi sunt trădători de țară sau fac parte din sistem!Autonomia nu înseamnă independenţă!Numai împreună putem reuşi!
  Unii viseaza..si sunt tot mai multi:

  https://www.facebook.com/MiscareaArdeleana

  „Autonomia pe scurt: cum muncești, așa trăiești.
  E greșit?”
  https://www.facebook.com/sabin.gherman?fref=ts

  • Dar ce credeati ca steagul spurcaciunii ue vine singur in pachet …nu va aduce toata cutia pandorei deschisa….
   Peste tot unde este arborat steagul spurcat va spun acolo va fi foc spre curatirea acelui loc..
   Voi credeti ca SFINTII au Profetit si Aratat pe fata ce este spurcaciunea si cum se aseaza doar ca sa fie prezente cuvintele lor in urechi si apoi gata …
   Nu aceste cuvinte se vor implini
   Zarietura fiarei este in dungi …vz codul de bare
   Steagul fiarei este spurcaciune asezata cu insemnele dracilor in cinci colturi …
   …iar viclenia fiarei este mare ca sii a celor care o slujesc caci mintile le sunt inghitite iar prin acestia urla fiara spre uraciunea pustiirii…
   Oare cand va veti trezi si veti iesi din scest stat antihristic si mamona care este condus de tatal minciunei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s