VIDEO. Ce au raspuns americanii cand au fost intrebati ce sarbatoresc pe 4 Iulie?

Americanii vor celebra Ziua Independenței în acest weekend, ocazie cu care Mark Dice a ilustrat faptul că multi americani din San Diego, nici nu știu când a fost semnată Declarația de Independență sau chiar ce reprezintă 4 iulie.

Când un om a fost întrebat, „Ce țară celebra s-a rupt de Anglia pentru a-si intemei propria lor țară la sfârșitul anilor 1700,” un om a răspuns, „Nu am nici o idee, nu știu.”

Întrebată ce sărbătoresc americanii pe 4 iulie, o altă femeie a spus că Ziua Independenței si reprezinta „ziua în care am castigat razboilul contra sudistilor … .este independența noastră … .fata de sud”, o referire de fapt la războiul civil care a avut loc aproape o sută de ani mai târziu.

O altă femeie a fost, de asemenea, departe de raspunsul corect cu aproape un secol, ghicind că Abraham Lincoln a semnat Declarația de Independență. A depasit insa orice limita atunci cand a raspuns că Declarația de Independență a avut loc în anul 1964.

Când un alt om a fost întrebat: „Fata de ce țară ne-am declarat independența?”, soția lui a intervenit si a raspuns:” California „.

O altă femeie nu a putut numi nici macar unul dintre părinții fondatori ai Americii, în timp ce un altul a plecat imediat ce a auzit întrebarea.

Apoi un turist din Italia a răspuns în cele din urmă în mod corect, că America sărbătoreste independența față de Marea Britanie, care s-a intamplat în 1776.

Videoclipul se corelează cu numeroase sondaje care ilustrează nivelul uluitor de ignoranță al multor americani, atunci când vine vorba de infiintarea propriei lor țări.

Un sondaj de opinie facut in 2011 a constatat că, „Numai 58 la suta din locuitori, știu că Statele Unite si-au declarat independența în 1776.” Aproximativ un sfert din cetățenii americani nu au nici o idee fata de cine si-a declarat indepententa America.

Numerele sunt chiar mai deprimante atunci când vine vorba de tineretul Americii. 14 la suta dintre adolescenti cred că ne-am declarat independenta fata de Franta, in timp ce un alt 5 la suta au spus ca este vorba de Canada. – infowars.com

Urmariti va rog si:

11 gânduri despre &8222;VIDEO. Ce au raspuns americanii cand au fost intrebati ce sarbatoresc pe 4 Iulie?&8221;

 1. Eu cred ca asa cum a declarat imparatul Japoniei cu 25 de ani in urma , faptul ca 7o%dintre americani sunt analfabeti , oameni limitati in gandire , manipulabili , nu numai ca nu-si cunosc istoria dar nu cunosc nimic din viata reala de pe intreg Globul , nu cunosc nici despre statele lumii cu atat mai mult cu cat nu cunosc despre tara lor nimic .Sunt usor de condus , fiind usor spalati pe creier , usor de educat in spiritul violentelor , atrocitatilor (armata americana si politia americana ), facand prapad pe unde trec .
  Popor incult , manevrabil , fara istorie , fara cultura si de aceea sunt dusmanii culturilor si civilizatiilor antice si vor sa le distruga asa cum soldatii americani , au distrus in Irak muzee si edificii medievale de o mare valoare istorica ce detineau obiecte antice descoperite , manuscrise , inscriptii si tot ce poate avea o mare civilizatie de necontestat . CIA prin gruparea ISIS fondata si finantata de SUA , au distrus recent in Siria orasul antic Palmira , cu monumente vechi de mii de ani .
  Cei ce n-au istorie , distrug ISTORIA altora .Actioneaza dupa principiul , daca eu nu am , sa n-ai nici tu .
  Asta nu poate s-o faca nimeni decat niste indivizi fara un gram de CULTURA .
  Cultura in America = baba si mitraliera !

 2. Imi este greata,ignoranta a pus stapanire pe multa populatie a globului dar nimeni nu realizeaza in ce abis ne afundam.

 3. Cand vad ce fericiti sunt de ignoranta lor ma cutremura,si ce fericiti sunt aceste BESTII care au pus mana pe aceasta tara chiar de la independenta ei.

 4. nici cu ai nostri nu stam mai bine. urmariti la „starea natiei” rubrica „vax populi”. sunt care nu stiu cine e presedinte sau mai rau, cate minute are o ora sau cate zile sunt intr-un an.

 5. VT,ai ceva informatii?Informaţii recente scot la iveală faptul că David Rockefeller a murit în data de 24 iunie.O fi adevarat?In spiritul acestui art si zvon care circula,inteleg si afirmatiile Papei cum ca ne va parasi curand.Reptiloizii Planetei,pleaca!
  A murit,a murit reptila ce’a mare!Ma rog sa fie asa si sa mai ramana cati am botezat eu.Dumnezeu le va da dupa tot ceea ce au facut umanitatii.Talpa iadului va fi a lor se vor intalni cu eternitatea si cu „tatucul „lor pe care l-au slujit.Această ştire aşteptaţi-vă să nu fie confirmată prea devreme. S-a născut în 12 iunie 1915 la New York. Acesta era unul din capii Illuminati, cu funcţii centrale de conducere şi decizie în numeroasele instituţii ale cabalei precum grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul Relaţiilor Externe şi de asemenea în numeroase corporaţii din domeniul petrolier – Chevron – chimico-farmaceutic, agro-alimentar, bancar, etc.
  Amintesc aici faptul că sediul actual al ONU a fost construit pe terenul donat de către David Rockefeller.
  Acesta recent făcuse al şaselea transplant de inimă. Avea o avere estimată la 3 miliarde dolari.

  De asemenea Jacob Rothschild probabil îl va urma curând. Din 25 iunie este în comă. Acesta s-a născut în 29 aprilie 1936 în Marea Britanie. Despre acesta cred că este de prisos să amintesc puterea ce o deţinea, făcând parte din toate instituţiile cabalei şi deţinând imperiul bancar occidental. Era si consilier economic al Actualului premier britanic David Cameron. Familia Rothschild deţine toate Bancile Centrale ale ţărilor occidentale (europene şi ale SUA) şi multe din orient (Australia, Japonia, Coreea de Sud, etc.).
  Se zvoneşte că din timp în timp acestora li se schimba total sângele de la copii crescuţi special pentru asta. Cei cârcotaşi pot să zâmbească, dar până în prezent toate zvonurile s-au adeverit şi chiar mai mult, informaţiile despre ritualurile satanice cu sacrificii umane ce se fac de către toate familiile regale europene în castele europene sau catedrale din Canada sunt confirmate şi incriminate (a se citi articolele despre dezvaluirile lui Kevin Annett).Sperăm să-i vedem cât de curând părăsind planeta şi pe Bushi, ceilalţi din familiile Rockefeller şi Rothschild, Henry Kisinger, George Soros şi mulţi alţii ce-şi doresc controlul planetar iar pe noi sclavi.

 6. Cred ca a murit unul dintre dinozauri David Rockefeller , ca avea deja vreo suta de ani , un altul din grupare Iacob Rothschild de 79 de ani , ar fi in coma de ceva timp . Sursa care a facut acest anunt , spune ca aceste reptile au cel putin cate 6 transplanturi de inima si isi schimbau des sangele cu sange de copii crescuti special pentru acest sacrificiu . Incet , incet , ii va lua dracul in primire de pe acest Pamant pe toti acesti seculari satanisti , ca prea mult rau au facut in lume .Cred ca si diavolii din iad se tem de ei !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s