O serie de evenimente petrecute în ultimul timp în Statele Unite arată că „elitele americane se pregătesc pentru ceva mare”

O serie de evenimente petrecute în ultimul timp în Statele Unite au atras atenţia analiştilor de peste ocean care au concluzionat că „elitele americane se pregătesc pentru ceva mare”.

Primul eveniment este anunţul că New York Federal Reserve Bank îşi închide operaţiunile din metropolă şi le mută la Chicago. Motivaţia oficială a fost legată de „îngrijorările privind o catastrofă naturală”, însă explicaţia nu a convins pe nimeni. Ce fel de fenomen natural, previzibil, poate fi atât de mare încât să determine închiderea operaţiunilor Fed din New York? În toată istoria metropolei nu a fost înregistrat niciun astfel de fenomen. Potrivit Reuters, New York Fed a transferat deja personalul la Chicago şi a construit birourile aferente, totul în aşteptarea unui „dezastru natural”, iar operaţiunile din NY au devenit imposibile.

Al doilea eveniment este o comandă guvernamentală de achiziţie a unei cantităţi impresionante de muniţie pentru arme semiautomate. În total, 62 de milioane de cartuşe pentru armele AR-15, aflate în dotarea forţelor care apără graniţele şi punctele vamale ale Statelor Unite. Oficial, uriaşa cantitate de muniţie ar fi necesară pentru antrenamentul grănicerilor. Din nou o explicaţie oficială care nu a convins pe nimeni. Cantitatea de muniţie e pur şi simplu prea mare pentru a fi folosită doar pentru antrenamente în poligon.

Al treilea eveniment care a pus pe gânduri analiştii americani a fost mutarea sediului şi operaţiunilor NORAD înapoi în măruntaiele muntelui Cheyenne, după ce se renunţase la această locaţie în urmă cu 10 ani. Explicaţia oficială a şefului NORAD, amiralul William Gortney, a fost aceea că echipamentele cu care operează NORAD sunt la adăpost, în muntele Cheyenne, de atacuri cu impulsuri electromagnetice. Explicaţia a fost din nou respinsă de majoritatea analiştilor: nici chiar America nu poate cheltui 700 de milioane de dolari, atât cât costă mutarea NORAD, doar de teama unui „impuls electromagnetic”.

Presa de peste ocean mai notează şi exerciţiile militare neobişnuite din Michigan sau California şi Arizona. – gandeste.org

Avand in vedere directia in care merge SUA si implicit restul planetei, nu e de mirare ca americanii se pregatesc pentru ce-i mai rau. De altfel ei, sau mai exact spus cei care conduc America sunt de altfel cei care au ingropat intentionat Statele Unite cat si restul planetei, sunt cei care au creat haosul in care ne gasim astazi. Acest haos este considerat de ei absolut necesar in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale. Ei stiu ca nu merge altfel prostita marea masa de oameni, decat daca creezi un scenariu cat mai intunecat, in urma caruia populatia lumii sa accepte si chiar sa ceara o noua organizare globala. Si bineinteles,  tot ei vor fi raspunsul la toate problemele.

Acest scenariu este foarte sugestiv si pe fata reprezentat pe peretii aeroportului din Denver, SUA:

 Misterele aeroportului Denver

Sa nu uitam ca SUA se pregateste de mult de un eveniment important in urma caruia e posibil ca America sa ajunga un imens lagar:

Lagare de concentrare SUA

Mii de sicriuri pregatite de FEMA(Institutia Federala Americana pentru Interventii in Caz de Dezastre)

Iar anul acesta intre 15  iulie si 15 Septembrie va avea loc operatiunea militara Jade Helm, un fel de exercitiu pregatitor in vederea instaurarii Legii Martiale.

Se pregateste SUA pentru Legea Martiala?

Deja primele pregatiri in aceasta directie au si avut loc anul acesta in Fort Luderdale, Florida:

In deschiderea operatiunii Jade Helm din Iulie, au inceput deja primele antrenamente de tip “lege martiala” pe strazile din Ft. Lauderdale, Florida

Un regizor american care a incercat sa transpuna intr-un film evenimentele care vor urma, a platit cu viata:

Regizorul filmului Gray State, David Crowley a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa pentru tupeul de a face cunoscut ceea ce e pe cale sa devina America

Interesant de urmarit si postarea urmatoare:

Se pregateste un atac nuclear regizat intern, asupra SUA?

Iar tot acest haos are legatura cu criza financiara fara intoarcere in care ne-au bagat aceste „elite” globale:

Urmariti va rog si:

Publicitate

9 gânduri despre &8222;O serie de evenimente petrecute în ultimul timp în Statele Unite arată că „elitele americane se pregătesc pentru ceva mare”&8221;

 1. se stie din profetii ca in sua 2015 va fi mai rau ca Rusia 1917,se stie ca obanana e antihristu deci treb ca ww3 sa inceapa anu asta si deci toti rusii si aliatii lor ce traesc in sua vor fi ucisi si toti care nu vor asculta d legea martiala..

 2. Ar mai fi o varianta , poate se tem ca rusii le vor trimite arma nucleara exact in aceste tinte strategige , ca le-au si promis-o un diplomat rus intr-o declaratie publica .
  Sau poate chiar ei vor inscena un atac nuclear dand vina pe rusi , elitele ascunzandu-se prin buncare de sute de km , iar prostimea va fi secerata in masa .
  Cert este ca ceva infricosator se pune la cale .
  Dumnezeu sa ne apere pe noi romanii si toate tarile ortodoxe si celelalte din Europa , Rusia , Grecia ,Serbia ,Bulgaria , Italia , Franta , etc .

 3. Motivul de mutare a FEDERAL RESERVE BANK este o gogolita,aceasta banka este golita de mult si poate ca se tem ca vor fi luati pe sus de populatie.Ca ei se pregatesc sa-si atace propriul popor nu-i ceva nou ,au facuto si in 9/11.Poate vor sa dea exemplu lumii intregi de ce sunt in stare si nu le este teama de nimeni pentru faptele lor criminale.Varianta ca „rusii”ar face atacul asupra populatiei americii este specific „AMERICANOIZILOR”,astfel infierand prostimea si sa accepte pornirea razboiului impotriva rusiei.Nu este prima data cand insceneaza crime pentru a porni un razboi.Binenteles ca vor sa invadeze TEXASUL,le sta in gat,de multi ani texanii vor sa se separe de USA,chiar recent au facut o demonstratie in numar foarte mare(nu cum se fac demonstratiile la noi) in care cereau separarea,vor sa fie STAT INDEPENDENT.Sunt disperati si nu prea stiu cum sa determine populatia americana sa predea armele care le au,poate pentru asta vor sa instaureze CURTEA MARTIALA.Oricum BLESTEMATI sa fie ei si neamurile lor pana la a noua generatie.Imi pare rau ca soldatii care vor raspunde comenzilor criminalilor, sunt drogati sau tratati cu medicamente experimentate pe ei de ani de zile pentru a nu mai realiza diferenta dintre bine si rau.
  Poate Dumnezeu nu-si va intoarce fata nici de la noi astia care destinul ne-a adus pe aici.
  Cu DUMNEZEU inainte!

 4. @Angela Onea,mersi pentru aceste informatii dar oare de ce l-a racolat CIA pe acest Alex sa faca anti-joc,in favoarea cui?Deci nu mai trebuie sa credem pe nimeni? Oricum este un HAOS peste tot in lume.O zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s