Scârbă maximă când vine vorba de politica internă a României

Dupa cum ati observat, in ultimul timp nu am mai scris despre subiectul, politica interna, chiar l-am ocolit complet. Dupa parerea mea nu mai are nici un sens sa mai scriu, coruptia este la un nivel atat de ridicat incat, sincer nu cred ca se mai poate face ceva si mi-e o scarba groaznica.  Mereu se schimba niste hoti cu alti hoti, de fapt sunt aceiasi care se tot schimba intre ei la o perioada de timp. Singura solutie este un nou Vlad Tepes care sa fie sutinut de popor, altfel totul va fi in zadar.

Asa ca pana atunci… Dumnezeu cu mila!

7 gânduri despre &8222;Scârbă maximă când vine vorba de politica internă a României&8221;

 1. Aveti mare dreptate,dar chiar NOI nu putem face nimic sa ne salvam tara?Se pare ca nu am ajuns la limita,altfel nu-mi explic.Sper ca totusi bunul Dumnezeu sa ne deschida ochii.
  Doamne ajuta!

 2. Am fost euforic si am crezut ca acest Iohanis va face ceva. El ne-a fost impus, prin manipulare – vezi scandalul cu diaspora, de catre occident, pentru a nu trada interesele occidentului dar mai ales pentru a nu face stanga imprejur-cum ar fi facut Ponta-si sa se alieze cu rusii in viitorul razboi. Romanii vor fi in continuare sclavi, ultima colonie. Nimeni nu da pe noi 2 bani, iar daca am disparea de pe fata pamantului s-ar bucura toti. Cata dreptate a avut Ceausescu. Dumnezeu cu mila ? Nici el nu ne mai poate salva.

 3. Off topic:
  Un nou episod tradus din documentarul rusesc despre Viața Cuviosului Paisie Aghioritul (partea a IV-a). Cuviosul Paisie Aghioritul.Întoarcerea în Muntele Athos

 4. Asa gandesc eu, dupa mintea mea proasta, ca trebuie sa ne intoarcem si sa cunoastem trecutul, istoria reala, nefalsificata si “neadaptata” la nevoile si ideologiile invingatorilor lumesti. Doar asa vom putea intelege ceea ce se intampla cu prezentul si la ce ne putem astepta in viitor.

  Alexandr Soljenitin spunea cam asa: “Trebuie sa intelegeti ca cei care au adus bolsevismul in Rusia, ii urau pe rusi si urau crestinii.”

  Mintea mea proasta imi spune ca aceleasi elite sunt si acum la putere. Bolsevismul nu a disparut niciodata, ci doar s-a cosmetizat putin, adoptand masca demo(no)cratiei. In esenta, ideologia, metodele si scopul au ramas aceleasi. Acum nici macar nu se mai ascund ca in trecut, cand simulau venirea din Rusia, ci vin direct pe „axa” vest – Romania.
  Stransa legatura intre incercarea de distrugere a poporului roman si atacurile la adresa BOR, este intentionata, planuita si implementata acum, in prezent, din acelasi motiv pentru care au fost puse in scena toate “revolutiile eliberatoare”: ura impotriva omului si a ortodoxiei.

  “Şi, astfel, prin uzine şi instituţii, devansînd verdictul tribunalului, muncitorii şi funcţionarii votează cu indignare pentru condamnarea la moarte a ticăloşilor de acuzaţi. Iar cu prilejul procesului Partidului industrial vom avea mitinguri populare, demonstraţii (la care sunt antrenaţi şi şcolarii), marşuri cadenţate ale unor mulţimi de milioane şi urlete sub ferestrele tribunalului: „La moarte! La moarte! La moarte!” În această perioadă de cotitură a istoriei noastre au răsunat voci izolate de protest ori abţineri. Era nevoie de foarte, foarte mult curaj pentru ca în acel cor şi urlet să spui „nu!”, incomparabil cu uşurinţa de astăzi! (Nici astăzi însă nu sunt prea mulţi cei care obiectează.)”
  […]
  “Conditia pentru ca acest sistem sa supravietuiasca este mentinerea unei terori constante, perpetue. Oricine putea fi terorist, sabotor, dusman al poporului. Pentru ca teroarea sa fie generalizata, trebuia ca legea – ceea ce da stabilitate, predictibilitate, acea siguranta a omului ca sabia pedepseste raul si pazeste binele, un principiu care arata de ce si mai ales CAND stapanirile sunt de la Dumnezeu, trebuia asadar ca legea sa fie transformata in fara-de-lege, prin relativizare, obscurizare, sa fie golita de sens si pusa la dispozitia absoluta si arbitrara a Puterii. (adica autoritatea ce detine monopolul violentei legitime) Astfel, tribunalul si judecata devin instrumente ale unei crime in masa.”
  […]
  “Listele trimise de sus, ori prima bănuială, denunţul unui colaborator secret sau chiar un denunţător anonim atrăgeau după sine arestarea şi apoi acuzarea inevitabilă. Timpul destinat anchetei nu era folosit pentru descurcarea delictului, ci, în nouăzeci şi cinci la sută din cazuri, pentru a-l obosi, a-l extenua, a-l vlăgui pe cel anchetat şi a-l aduce în stare să dorească să fie tăiat cu toporul, numai să se termine mai repede.”
  […]
  “Conspiratiile reusesc pentru ca acolo, in inimile oamenilor, a inceput sa predomine raul. Elitele isi fac de cap pentru ca acolo, pe campul de lupta launtric, diavolul a inceput sa castige teren tot mai mult.”
  Explicatia originii lor fiind una foarte simpla: oamenii au uitat de Dumnezeu. Caci stim de la Sfintii Parinti ca tot pacatul incepe de la cei trei uriasi: nestiinta, uitarea si trandavia. Nestiinta legii lui Dumnezeu, uitarea Acestuia si trandavia in lucrarea poruncilor Sale sunt inceputul degradarii duhovnicesti a omului. Asadar, originea raului sta in intoarcerea fetei oamenilor de la Dumnezeul cel Viu.”

  Pentru ce s-au întărâtat neamurile şi popoarele au cugetat deşertăciuni? S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună împotriva Domnului şi a unsului Său, zicând: Să rupem legăturile lor şi să lepădăm de la noi jugul lor». (Psalmul 2, 1-3)

  Surse:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/09/22/alexandr-soljenitan-omul-fluviu-cu-o-inima-mare-cat-rusia-mecanismul-gulagului-i/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/09/30/in-cautarea-mainii-calde-a-lui-dumnezeu-soljenitan-si-cauzele-profunde-si-esentiale-ale-raului-devenit-totalitar-de-ce-reusesc-conspiratiile-ii/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/09/30/in-cautarea-mainii-calde-a-lui-dumnezeu-soljenitan-si-cauzele-profunde-si-esentiale-ale-raului-devenit-totalitar-de-ce-reusesc-conspiratiile-ii/

  The Secret Behind Communism: https://www.youtube.com/watch?v=WrieUdYe_e8

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/03/26/erezia-juridica-a-binomului-dna-sri-frecventa-catuselor-pe-ecranul-democratiei-paradoxul-anticoruptiei-lectia-arestarii-lui-horia-georgescu-seful-ani-secretul-lui-polichinelle-cine-s-a-aflat-i/#comment-363516

 5. Votul pentru Iohannis nu a fost altceva decat condamnarea la moarte a economiei si suveranitatii inca , a Romaniei !!!Acest fritz de alta religie , va distruge in patru ani Romania , mai mult decat au distrus-o ceilalti dinaintea lui in 25 de ani . Deja padurile continua sa fie taiate , portul Constanta este ticsit cu lemn prelucrat din padurile noastre , care asteapta sa fie incarcat pe nave . Firme austriece taie fara mila copacii care au crescut in cicizeci de ani lasand muntii parjoliti ca dupa un cataclism .
  Daca pana acum Romania a fost furata sistematic , Iohannis ii va canta prohodul !
  Sa vedem ce se va intampla cu aurul din Apuseni !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s