Dintre ratacirile Papei Francisc: Teoria evolutiei NU este in contradictie cu Creationismul

De remarcat faptul că atât Dumnezeu cat și Hristos sunt implicati în natură, Papa Francisc spune ca teoria  „Big Bang” din spatele evolutiei nu este în contradicție cu teoria religioasă a creației.

PapaFrancisco

„Evoluția în natură nu este incompatibilă cu noțiunea de creație, pentru că evoluția presupune crearea unor ființe care evoluează”, a spus Francis  Vatican, luni, la o adunare , analizand pozițiile care au divizat comunitățile științifice și religioase, rapoarte de Breitbart.

Francis a mentionat intr-un discurs in timpul unei vizite ale sale la Academia Pontificală de Științe,  ca” Dumnezeu, a creat fiintele și mai apoi le-a lasat să se dezvolte, în conformitate cu legile interne pe care El le-a dat fiecareia, astfel încât acestea sa ajunga sa le implinesca.”

Papa a mai adăugat: „Dumnezeu dă oamenilor un alt fel de autonomie decat cea a naturii, care este libertatea.”

Papa si-a onorat predecesorul, Papa Benedict al XVI-lea, prin dezvelirea unui bust al pontifului.

Discursul său a continuat cu privire la fuziunea dintre știință și credință si a remarcat că evoluția „nu contrazice actul divin al creatiei, ci mai degrabă il cere, a raportat ziarul „Lumea Catolică.

El a declarat oamenilor de știință că munca lor trebuie să se concentreze asupra omenirii, dar prin ignorarea „creatiei” lui Dumnezeu, a adăugat el, ele devin distructive – ” fiind un păcat grav împotriva lui Dumnezeu Creatorul”.

Papa doreste totodata ca Biserica sa fie mai deschisa cu persoanele GAY

Remarcile Papei Francisc continua lucrarea sa de a face ca învățăturile istorice ale bisericii sa fie vazute in zilele noastre intr-o viziune moderna, progresiva. El a cerut ca biserica să fie mai deschisa cu oamenii care sunt gay, menționând că „inflexibilitate ostila” fata de noile poziții sociale, este greșita, a raportat  Jerusalem Post. El s-a concentrat, de asemenea, pe schimbarea abordarii bisericii asupra căsătoriei și a familiilor.

„Dumnezeu nu se teme de lucruri noi”, a spus Papa Francis în cursul unei întâlniri a Sinodului de la Roma, la începutul acestei luni, Ziarul Post a remarcat. „Acesta este motivul pentru care continuă sa ne surprinda mereu, deschizând inimile noastre și ghidandu-ne în moduri neașteptate.”- newsmax.com

Comentariu VT:

Ca sa continui cu ultima idee din articol, adica sa ghideze lumea catre iad, prin inselari de tot felul.

Papa isi continua drumul ales si isi implineste misunea cu succes, spun cu succes, pentru ca lumea pare tot mai atrasa de aceste idei „inovatoare”(pacatoase). Idei care nu fac decat sa pregatesca terenul celui care se vrea inscaunat la Ierusalim.

Tinand cont de profetiile Sfntilor Parinti, vremurile de pe urma sunt tot mai aproape, iar zilele lui antihrist nu sunt foarte departe, de altfel, multi Parinti ne-au avertizat ca el deja s-a nascut si astepta doar momentul prielnic pentru a-si face aparitia. Vom vedea insa si in ce context o va face. Dar, este posibil sa nu mai dureze mai mult de 5,10 ani, pentru ca modul accelerat in care se degradeaza societatea actuala la nivel global, va facilita aceasta aparitie.

Pentru o mai buna intelegere a celor expuse mai sus, urmariti va rog si:

Papa si unii lider catolici propun un document prin care Biserica Catolica sa aprobe adoptiile de copii de catre cuplurile homosexuale!

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Dintre ratacirile Papei Francisc: Teoria evolutiei NU este in contradictie cu Creationismul&8221;

 1. Vai de el bietul pierdut , este deja la o varsta care te obliga sa gandesti la trecerea din acesta lume , dincolo la Judecata in fata lui Dumnezeu , dand socoteala „pentru tot cuvantul in desert „, asa cum spune Mantuitorul , dar , mai ales pentru sminteala ce o face intre atatia adepti ai Catolicismului , cu aceste rataciri demne de focul iadului . Asta dovedeste ca nu cunoaste Sfanta Scriptura si nici cuvantul Domnului .
  Catolicismul este o credinta inventata de niste fanatici fara Dumnezeu , iar in ultima vreme , progreseaza in rataciri din ce in ce mai inspaimantatoare mergand pe drumul pierzarii , spre antihrist . Se apropie timpul iar acesti prooroci mincinosi , au intrat in activitate .

 2. Despre catolicism. Biserica catolica nu este ceea ce se vrea prin jocul lor de cuvinte pus dinadins ca sa murdareasca, sa loveasca in Sfanta Ortodoxie.
  Cuvantul: Catholicism din grecescul καθολικός- katholikos- universal. Dar ei nu sunt DELOC universali!
  Adevarata Biserica Universala si SINGURA!!! este Biserica Ortodoxa de care ei s-au lepadat provocand ceea ce in istorie se numeste MAREA SCHISMA la 1054!!!
  Capul lor nu mai este Hristos ci Papa caci „cine asculta de voi asculta de mine si de Cel ce m-a trimis pe Mine, iar cine se leapada de voi, se leapada de Mine si de Cel ce m-a trimis pe Mine”!!!

  Intreg capitolul 10 din Evanghelia de la Matei este cu referire la intemeierea Bisericii Universale Adevarate pe cuvintele Mantuitorului Iisus Hristos.
  „Iată Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii.” (Ev Matei 10,16)

  Biserica Ortodoxa este Universala pentru ca piatra cea din capul unghiului ei este Hristos – Dumnezeu Cuvantul, Iar Cuvantul lui Dumnezeu este UNIVERSAL si VESNIC. NEMURITOR!!! -valabil pentru TOATE TIMPURILE!!!
  „Cine vă primeşte pe voi pe Mine Mă primeşte, şi cine Mă primeşte pe Mine primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine.” (Ev Matei 10,40)

  Oricine se leapada de Lumina ramane intru intuneric. Iar de aici, din intuneric iau nastere toate mizeriile omenirii, care urmeaza dupa aceasta:
  obscuritatile, anarhia, erezia, atrocitatile, razboaiele toate incepand de la APOSTAZIE!

  Sa nu creada cineva ca daca se va lepada de lumina va mai ramane cumva intr-o umbra de lumina… Dupa cum luminii ii urmeaza intunericul, Adevarului ii urmeaza minciuna,
  iar Vietii ii urmeaza MOARTEA. MOARTEA cea vesnica, MOARTEA cea grozava!!!
  MOARTEA cea dintai care este apostazia, MOARTEA cea de a doua care este moartea trupeasca si MOARTEA finala care sunt CHINURILE VESNICE ALE IADULUI!

  Toate acestea cauzate din pricina luptei pentru putere, luptei pentru stapanire, luptei pentru suprematie. Orgoliu satanic care a inceput de la caderea lui Lucifer si a ingerilor lui,
  a doua mare cadere este lepadarea lui Iuda si vinderea Mantuitorului pentru 30 de arginti,iar a treia mare si grozava cadere in istorie este caderea papei,
  dupa care au urmat toate grozaviile unei umanitati lepadate de Adevaratul Dumnezeu si Mantuitor Iisus Hristos, care este Capul singurei si Universalei Biserici :Ortodoxia din rasarit.

  Asa si ereziei catolicismului APOSTAZIEI ia demers anarhia dar pentru a pune capat tulburarilor care pe drept a pus stapanire in imimile bietilor oameni ca act real ca traiesc in apostazie!!!,
  i-a demers minciuna pentru ca Satana dintru inceput tatal minciunii este, iar de aici au inceput sa ia nastere toate aberatiile papale: erezii ridicate la rang de dogma!!!

  Suprematia Papala unde Papa sa instaurat pe sine insusi ca Imparat si Dumnezeu – ceea ce este vadit ca ANTIHRIST, Filoque, Imaculata Conceptia, erezia impartasirii cu azimi in loc de paine dospita
  dupa cum dupa dreptate se practica in Biserica Ortodoxa, act mizerabil care a lovit in Sfintele Taine ale Lui Hristos,
  lucru vadit ca a fost imprumutat de la MAESTRII lor, IERARHIA IUDAICA DE LA TEMPLUL VECHII LEGI DE LA IERUSALIM, MAESTRII care au comis cel mai grozav pacat din istoria omenirii,
  acela de a-l rastigni si iL ucide pe Dumnezeu!!! Maestrii ai raului, maestrii ai iadului, urmatori ai lui Satan, inaintasi ai Masoneriei iudaice de astazi, al carui cap este Antihrist!

  A nu uita aici nici de Ordinul Cavalerilor Templieri înfiin?at în 1118 semn clar ca Papei de la Roma nu ii era lui a-L cauta pe Dumnezeu, ci doar orgoliul lui Satanic de a stapani lumea
  ca imparat si dumnezeu, de a supune toate popoarele, orgoliu care a adus multe suferinte in lume, orgoliu care otraveste aerul lumii pana si in ziua de astazi…

  Catolicismul si Papalitatea, ei, inaintemergatorii iadului si a mortii, pentru ca intotdeauna unde si-a bagat coada dracul bisericii papale…
  (biserica care nu este biserica, -si imi pare rau ca folosesc denumirea de „BISERICA- basilikoß -Imparatia Lui Hristos pe pamant”, ei care nu sunt nicidecum biserica…)

  Iar ca sa tai mai mult in cangrena omenirii care se numeste catolicism si papalitate.. voi merge pe linia unei limbi curent vorbita in ziua de azi: limba engleza.

  A nu se sminti cineva de cuvintele folosite pentru ca intotdeauna adevarul trebuie trambitat de pe acoperisuri:
  „Ceea ce vă grăiesc la întuneric, spuneţi la lumină şi ceea ce auziţi la ureche, propovăduiţi de pe case.” (Ev Matei 10,27)

  Ce este catolicismul? De fapt sunt doua cuvinte de care intotdeauna s-au folosit in actul lor mizerabil de a manipula lumea: taie si linge: Cut + lick (asa cum se aude: cat o lik)

  Pe oricine care nu sa supus actelor lor mizerabile de stapanire a lumii in toata istoria umanitatii l-au taiat in doua- adica l-au omorat. Iar tuturor celorlalti care nu au putut rabda chinurile
  inchizitiei lor si au ajuns sa tradeze deci sa ii linga tragand dupa aceasta interesul de a avea bani si putere dar niciodata nu vor avea fericire!!!
  A se gandi la asta mai cu luare aminte toti cei care au tradat aceasta nevinovata tara care este Romania, i-au lins in fund pe europeni (iertata-mi fie expresia)
  tradandu-si semeni, neam, credinta si tara …doar pentru un pumn de bani aidoma lui Iuda!

  Iar acestia sunt un Iliescu, un Constantinescu, un Basescu si cu toata pleiada lor de mancatori de tara!!!

  Taie si linge aceasta a fost politica din totdeauna a liderilor europei, lideri impinsi la acte criminale nu de altii decat de cei cu nume de biserica care nu sunt biserica ci imparatie a satanei.
  Taie si linge, sau dupa o noua doctrina a lumii asa zise moderne: Unul de al lor, unul de al nostru… act mizerabil care a inceput de la tradarea lui Iuda si rastignirea lui Hristos.
  Unul de-al lor sa moara iar unul de al nostru sa tradeze, iar acesta fiind un Iuda. Nu era al lor, dar prin tradare a devenit al lor, asadar ei, capetele rautatii nu aveau nimic de pierdut.

  Si ce i-a premers nebuniei papalitatii de a stapani lumea ca Imparat si Dumnezeu? Atatea alte si alte urgii care a inspaimantat lumea vremurilor acelora nu numai datorita ereziilor papale
  dar pe atat mai mult meschinariei inchizitiei si a cavalerilor templieri -inaintemergatori ai elitei Masonice de astazi, pentru ca nebunia
  de a stapani lumea ca imparat si dumnezeu nu s-a putut fi curmata nici pana in ziua de astazi!

  Insasi primul razboi mondial a fost vadit a fi impotriva Ortodoxiei, asa cum Al treilea si ultimul va fi vadit ca impotriva lui Dumnezeu.
  Pentru ca adevarata Una Universala Biserica a Ortodoxiei intotdeauna i-a stat in coaste papei de la Roma care este inaintemergator al lui Antihrist.

  Ce a precedat primului razboi mondial? Ura impotriva Serbiei pe de o parte dar in adevar ura impotriva Ortodoxiei.
  Dupa ce Imperiul catolic al Austro-Ungariei nu sa saturat de jaful comis de a rupe de la sanul Romaniei Ardealul si Bucovina
  a crezut ca este de cuviinta si ca nimic nu ii va sta in cale de a distruge Serbia.

  Lucru care nu l-au reusit atunci ci l-au reusit urmasii lor de astazi al statului global al lui antihrist care este astazi Europa si Nato!…
  Dar ce a urmat atunci cunoaste toata lumea si se ingrozeste inca privind marturiile filmarilor din vremurile acelea.

  Noi sarmani amarati care abia am rezistat agoniei comunismului am alergat cu gura cascata la sanul americii si europei dar sanul lor este aspida si vasilisc pentru noi.

  Ne-au paralizat cu toate bogatiile lumii pentru a-L uita pe Dumnezeul nostru. Ne-au intoxicat tinerimea prin toate mijloacele de murdarire in masa
  (alias mass-media televiziunea, ziare, reviste, reclame) cu toata mizeria si paganatatea lumii acesteia, desfranarea pana in cel mai mizerabil mod de a omora sufletul unui copil nevinovat.

  Paine si teatru si cu aceasta ucigand sufletul unui intreg popor bimilenar ortodox. Iar dupa aceasta ranjitul dracesc al papei si antihrist: I-am biruit pe ei!

  Nu mai suntem vrednici de aceasta tara si de stramosii nostrii, pentru aceasta si Dumnezeu ne va sterge de pe fata pamantului. Cei care au alergat in strainatate salivand pentru un trai mai bun
  lepadandu-se mai dinainte de la sanul tarii lor vor fi numiti: cei fara de tara. Iar noi ceilalti ramasi in tara nu vom mai fi deloc…

  Ce va fi Romania? Pamant al umbrelor unde doar gemete inspaimantatoare din crapaturile pamantului se vor auzii.

  Si toate acestea pentru un pumn de bani din partea europei papale iudaizate care ranjeste hidos din spatele unei cortine de fier: Unul de-al lor, unul de-al nostru…

 3. ” Dumnezeu, a creat fiintele și mai apoi le-a lasat să se dezvolte, în conformitate cu legile interne pe care El le-a dat fiecareia, astfel încât acestea sa ajunga sa le implinesca.”

  deci inseamna ca D_zeu ne manipuleazea contra vointei noastre ca sai ducem la sfarsit planurile ??? cam asta se sub-intelege….deci inseama ca se foloseste de psihotronica folosindu-se de bio-technologie si atunci….deci inseamna ca El a creat de asemenea ideologismul secticismelor derivat in diferite laturi care numai obscure pot fii, folosind cea mai mare arma de distrugere psihologica indusa, BIBLIA !?…

 4. Exista in lume catolici, ortodocsi, protestanti si neoprotestanti, si toti cred ca Domnul Isus este Mantuitorul.
  Atunci de ce se cearta intre dumnealor? Mai exista si alte religii care nu au in centrul lor pe Domnul Isus. De acestea nu se atinge nimeni dintre cei enumerati! Este adevarat ca in Ardeal am avut probleme. Dar stiti ca inainte de 1054 toti am fost, intr-un fel, catolici, de la Roma pana la Constantinopol?

  • Nu stii nimic despre istoria crestinismului, nici atat despre marea schisma, dar iti dai cu parerea, prima data studiaza, ai sa intelegi ce inseamna Ortodxism si restul. Iar pana la marea schisma nu am fost catolici, ci ortodocsi.

   Biserica Ortodoxa este „Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s