Rusia. Bombardiere Strategice Supersonice sunt desfasurate in Crimeea pentru a efectua „exercitii militare”

Forta Aeriana Ruseasca desfasoara un număr nespecificat de bombardiere supersonice strategice cu capacitati nucleare in Crimeea, potrivit unei surse. Cele mai importante exerciții includ, de asemenea desfășurari de rachete balistice tactice Iskander in enclava Kaliningrad din Europa.

Mai multe Tu-22M3 cu aripa variabilă, avioane cu rachete strategice cu rază lungă de actiune si avioane maritime cu lansatoare de rachete urmează să sosească in Crimeea, ca parte a unor exerciții de pregătire la nivel mondial pentru militarii ruși în partea europeană a țării.

View image on Twitter

Înarmat cu o varietate de rachete aer-mare și rachete balistice, bombe de mare precizie, specializarea bombardierului este eliminarea țintelor marine, cum ar fi portavioanele și escortele lor, convoaie și escadrile operaționale.

View image on Twitter

O escadrilă de 22 de bombardiere supersonice Tu-22M3 operează de la Centrul de lansare al Avioanelor Veseloe în centrul Peninsulei Crimeea din1985, dar cu căderea Uniunii Sovietice baza a fost abandonata.

Comandamentul Central Rusesc, isi consolideaza de asemenea prezența în Kaliningrad. Grupul de lucru în regiunea Kaliningrad este setat pentru a fi întărit cu complexe de rachete balistice tactice Iskander-M și avioane de luptă și bombardiere suplimentare.

„Grupul de lucru în regiunea Mării Baltice va fi consolidat cu complexe de rachete Iskander ale districtului militar de Vest, livrarea de complexe va fi efectuată de către navele de debarcare din flota care se afla in Marea Baltică”, a spus sursa.

Iskander-M este un sistem extrem de mobil cu pregătire operațională excepțională.

Sistemul este capabil de a lovi ținte la o distanță de până la 400 km cu o precizie de aproximativ 30 cm. Poate lovi trupele inamicei sau centre de comandă subterane, în funcție de focoasele plasate pe rachete. Dacă este necesar, rachetele sale pot fi, de asemenea, armate cu focoase nucleare.

A state-of-the-art Iskander-M short-range tactical missile system (RIA Novosti / Alexander Vilf)

Mii de trupe rusești au fost puse în alertă luni dimineață, după ce președintele Putin a ordonat un exercițiu militar surpriză pe scară largă  pentru a testa disponibilitatea forțelor armate de a contracara provocările din nord și în special din regiunea arctică. Exercițiile de luptă vor dura până la 21 martie.

Exercitiile de război desfasoara până la 38.000 de trupe, 3360 unități de arme si masini, 110 avioane de luptă și 55 de nave de sprijin, și submarine. Sarcina majoră este de a evalua capacitatea forțelor armate pentru a asigura securitatea militară în regiunile arctice și baltice.

„Ulimele provocări și amenințări militare cer testarea în continuare a capacităților militare ale forțelor armate și o atenție specială este acordată starii de comenda strategica nou-înființată în nord”, a declarat pentru jurnaliști, luni, ministrul apărării, Serghei Șoigu, relateaza rt.com

Pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Rusia. Bombardiere Strategice Supersonice sunt desfasurate in Crimeea pentru a efectua „exercitii militare”&8221;

  1. Pai si la CONSTANTA un radiou NATIONAL relata ca navele NATO au iesit din port la exercitu militar. Iar de cum au parast rada portului deja au fost ATACATE DE TERORISTI. Opa teroristi. Or fi TERORISTI aceia din 89. In concluzie EXPERIMENTUL PILADELHIA a evoluat. DISPAR AVIOANE DISPAR TERORISTI. Urmeaza sa dispara si IDIOTI.

  2. Papusarii au inventat cuvantul „terorist „, ei sunt adevaratii teroristi in lume , actioneaza si fac atentate sub operatiunea „Steag Fals „si daca exista teroristi adevarati in lume , acestia lucreaza pentru papusari .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s