Oficialii rusi avertizeaza Statele Unite ca furnizarea de arme catre regimul de la Kiev ar putea duce la escaladarea conflictului din Ucraina in toata Europa

Alexi Pushkov, un important politician rus și prieten apropiat al lui Vladimir Putin, a declarat pentru Parlamentul European ca furnizarea de arme efectuata de Statele Unite catre guvernul ucrainean, ar putea duce la escaladarea conflictului spre „unul mult mai insemnat”.

PicMonkey Collage

Agenția de știri Tass, a citat din Alexei Puskhov cand acesta a vorbit despre armele americane, ca ar putea:

„Extinde războiul și transforma într-un real pericol pentru întregul sistem de securitate european”

Potrivit BBC, facand referiere la situatia actuala si comparand-o cu ce s-a intamplat in razboiul din Vietnam, el a mai adaugat:

„În primul rând au trimis arme, apoi au trimis consilieri militari, apoi trupe pentru a proteja consilierii militari, apoi trupe pentru a lupta cu vietnamezii.”

El a avertizat că aceasta este „o cale extrem de periculoasă” și că „există o mulțime de oameni din SUA care isi dorsc razboaie peste tot in lume”, inclusiv „jucausul” senator republican John McCain.

Un alt avertisment a venit de la purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, care a declarat marți că intenția de înarmare a forțele de la Kiev are ca”scop destabilizarea situației in Ucraina”.

Acesta este ultimul avertismentul venit dispre Moscova, în ceea ce privește implicarea actuala si viitoare a Statelor Unite ale Americii în acest conflict.- thedailysheeple.com

Ca sa intelegeti de ce isi doresc neoconii acest razboi care se va transforma intr-un conflict global, urmariti cu atentie subiectul de mai jos cat si link-urile de la sfarsitul lui.

Totul este legat de scaparea intentionata de sub control de catre bancheri, a intregului sistem financiar:

Un grafic șocant ne arata ca economia globală este gata de implozie

De ce cred ca bancherii sunt in spatele tuturor acestor razboaie? Urmariti va rog cu atentie urmatorul video din link-ul de mai jos:

Documentar – Toate razboaiele lumii sunt de fapt razboaie create de bancheri

Urmariti va rog si:

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Oficialii rusi avertizeaza Statele Unite ca furnizarea de arme catre regimul de la Kiev ar putea duce la escaladarea conflictului din Ucraina in toata Europa&8221;

  1. SUA nu poate exista pe Glob , fara razboaie de cand s-a infiintat acest stat . Razboaie de invazii , parjol si furt din resursele statelor unde dau lovitura . Daca in acest moment SUA este in pragul colapsului si numai prin razboi poate supravietui , ce fac celelalte state ale lumii si in mod special ale Europei , pentru ca aici se joaca hora , ce fac liderii acestor state , vor si ei razboi mondial , de dragul SUA ?
    Daca un nebun iese cu o faclie sa dea foc satului , satenii nu trebuie sa-l opreasa , se uita la el cum da foc ?In acest caz si satenii sunt nebuni .
    Razboiul inseamna autodistrugere , foamete , disperare si suferinta pentru toata lumea .
    SUA s-a deplasat cu toate „buccelele „in coasta Rusiei , amenintand . Rusia asteapta „musafirul ” cu „masa intinsa”si noi vom culege oalele sparte .

  2. Ma intreb cum de a scapat acest nenorocit de McCain cu viata si cu toate astea cred ca a ramas cu mintea de idiot.Da asta vrea razboaie dar sa nu participe el personal,sa moara altii pentru mintea lui bolnava.SUA este in buda si ca totdeauna pune de cate un razboi la ordinul PAPUSARILOR,trebuie sa intelegem,america nu a avut un presedinte pentru AMERICANI,au fost desemnati numai oameni incompetenti sau care fac parte din grupurile lor ca de exemplu;COMISIA TRILATERALA,COMISIA CU RELATII STRAINE si BILDERBERG.Toti presedintii din ultimii ani au facut parte din cel putin o comisie.In 2016 va veni o alta vipera la conducerea Statelor,ea facand parte in toate cele trei comisii.Pe Papusari nu-i intereseaza ce se intampla cu Europa,cu atat mai bine pentru ei,mai putina populatie, mai usor de manipulat.Problema este a noastra.Ar trebui sa nu-i acceptam pe americani pe teritoriul nostru,dar cine sa o faca! Mi s-a spus ca sunt interese la nivel inalt si ca nu putem face nimic,da,dar ungurii cum o pot face?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s