Domnul Iohannis nici nu a ajuns bine presedinte si sustine deja doua legi impotriva statului roman

Domnul Iohannis nici nu apucase bine in Decembrie sa se instaureze la Cotroceni, ca deja fusese chemat la ordine in SUA. Asa cum am banuit si am scris in articolele precedente, vizita in SUA nu a fost una doar de vacanta, de relaxare ci si una cu un scop precis si anume transmiterea de noi ordini de la stapanii papusari.

iohannis-ponta

Se zvoneste pe surse ca Domul Iohannis nu ar fi stat doar cu burta la soare in Palm Beach, ci ar fi facut o escala si la Washington, ca doar nu putea sa treaca prin SUA si sa nu dea pe la prietenii nostri care au baze NATO la noi in tara.

Iar de acolo se pare ca a primit niste indicatii clare, tot asa pe la colturi se spune ca i s-ar fi sugerat sa mai meraga o bucata de timp cu Ponta premier, ca se pare ca s-a cam dat pe brazda de cand a pierdut alegerile, si a devenit din marele tigru, o pisicuta care miauna la comanda. Mai nou dupa cum se poate observa, domnul Ponta si cu domnul presedinte au devenit atat de apropiati, ca mai ca s-ar si pupa in vazul lumii, Insa in cazul in care actualul premier si-ar luao iar in cap, cica americanii ar fi venit cu alte propuneri, iar numele cele mai vehiculate fiind Mihai Razvan Ungureanu, pe care de altfel l-a si luat consilier imediat dupa vizita in SUA si surpriza, domnul Traian Basescu, omul de casa al americanilor. Ramane de vazut insa acum, ce surprize ne va mai oferi in aceasta directie domnul Klauss Iohannis.

Pana acum, pe langa numirea in functia de consilier a lui MRU, domnul Iohannis. a mai reusit sa ne surprinda cu doua legi care sunt total impotriva statului roman.

Prima este legea prin care se aloca 2% din PIB catre NATO, adica vreo 3 mld de Euro, bani aruncati in vant. Spun ca sunt aruncati in vant pentru ca in cazul vrreunui razboi(provocat tot de preietenii nostri dragi de peste ocean, ca altfel nu este posibil sa apara vreun conflict in zona), fiti linistiti dragi romani, nimeni nu va sari in ajutorul nostru. Dupa cum spunea Putin, Romania in 3 ore ar fi caput. Deci la ce ne trebuie noua sa aruncam cu bani aiurea, cand avem nevoie de bani pentru atat de multe neajunsuri in care se afla tara asta? Asa ca dupa legea data de „distinsa” doamna Ioana Petrescu in care a redus CAS-ul cu 5 mld pentru corporatii, mai dam inca 3 miliarde, ca de, tara asta e plina de bani si nu are nici o datorie externa!

Iar a doua lege, care a venit din nou in actualitate cu toate ca a fost declarata de CCR neconstitutionala, este legea Big Brother, care presupune achizitionarea de cartele preplatite cu buletinul, adica sa iti dai datele personale pentru a o putea cumpara. Lege despre care a discutat de urgenta domnul Iohannis cu noul sau prieten Ponta in spatele usilor inchise imediat dupa mascarada de la Paris.

Pai cum intrebam si intr-un articol precedent, la ce ne trebuie legea Big Brother cand in Franta exista deja si nu i-a ajutat cu nimic? Daca cineva aranjat de altii sau voit vrea sa faca rau, pai o face, nu e mare lucru. Dar ei vor control si subjugare totala fata de sistemul impus de UE si SUA, asta e toata ideea.

In concluzie domnul Iohannis continua pe aceasi linie si in acelasi fel de a coordona treburile cum se facea si pana acum, adica total impotriva intereselor Romaniei si a cetatenilor acestei tari.

Alte subiecte interesante despre ce fac acesti mafioti puteti gasi la rubrica Distrugerea Romaniei

Reclame

4 gânduri despre &8222;Domnul Iohannis nici nu a ajuns bine presedinte si sustine deja doua legi impotriva statului roman&8221;

 1. Asa cum am facut un alt comentariu referitor la noul presedinte-Iohannis-el a fost „invitat” ca sa nu spunem pe sleau <> in sua, chiar inainte de a fi instituit presedinte, pentru al accepta pe mru ca- consilier al presedintelui-.Cunoastem foarte bine de unde sunt aceste venite.Nu degeaba face el „”istoria”” evreilor chiar la ei acasa, mai precis in ISRAEL, de fapt, ei au mai multe domicilii.Deci si acest presedinte si-a vandut onoarea si sufletul in detrimentul acestui popor ingaduitor.Si uite asa o sa accepte sa vanda tot din tara,sa ia de la gura poporului si sa le umple buzunarele PAPUSARILOR ,chipurile pentru INARMARE.Inarmare cu toate vechiturile americanilor si mai nou cu vechiturile de submarine germane.Aici a ajuns aceasta tara.Daca spun iar ca daca lumea nu se trezeste sa ceara schimbarea actualei constitutii cu <<>> o sa fiu balacarita,dar cel putin de s-ar trezi mai multi si ar intelege realitatea si de fapt actul imperios necesar al noii constitutii.
  Cu DUMNEZEU inainte!

 2. Nu mai este nimic de facut , dictatura mondiala se impune in lume , mai ales acolo unde statele s-au facut pres Americii . Romania (conducatorii vanduti in frunte cu presedintele , oricare ar fi acesta )nu-i nici pres , e o carpa murdara cu care si-au sters bocancii toata mafia SUA inca din 2004 , odata cu intrarea in organizatia criminala a lumii , NATO .
  Pai , domnule Iohannis , de aceea multi au mers si v-au dat votul ???Ca sa slujiti America sau Romania ? Sa dati ultimul banut catre NATO ? De ce nu intariti Romania , din punct de vedere militar , cu armata puternica , cu tot ce-i trebuie unui stat pentru a fi aparat de invazii straine ???
  Sau nu trebuie inarmat ci dezarmat ca sa poata fi ocupat in 30 de minute ? Numai o gandire mai mult decat imbecila poate accepta sa dezonoreze un Stat de Drept asa cum se spune ca ar fi Romania , chiar daca nu la propriu sa finantezi NATO si nu tara ta unde traiesti si mai spui ca o conduci .

 3. ÎN PLAN SUPERIOR, IUBIREA CREȘTINĂ FAȚĂ DE APROAPELE NOSTRU SE TRADUCE PRIN IUBIREA FAȚĂ DE NEAMUL NOSTRU ROMÂNESC:

  1. Mircea Rusu – Sus inima români!

  2. Mircea Rusu – Ridică-te Gheorghe! Ridică-te Ioane!

  3. Mircea Rusu – Miez de țară

  4. Mircea Rusu – Ne vom întoarce

  MILUIEȘTE DOAMNE POPORUL TĂU ȘI BINECUVINTEAZĂ MOȘTENIREA TA. BIRUINȚĂ BINECREDINCIOȘILOR CREȘTINI ASUPRA CELUI POTRIVNIC DĂRUIEȘTE ȘI CU CRUCEA TA PĂZEȘTE PE POPORUL TĂU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s