Lumea in 2015 asa cum o vede revista The Economist

Coperta publicaţiei The Economist 2015 este plină cu simboluri criptice şi predicţii cumplite

Revista The Economist a publicat o ediţie numită “Lumea în 2015″. Pe copertă sunt imagini ciudate: Un nor în formă de ciupercă, Rezerva Federală intr-un joc numit “Panica” și multe altele.

leadeconomist

În mod normal, nu aş dedica un articol întreg ca să analizez coperta unei publicații, dar nu e o publicaţie oarecare. Este vorba deThe Economist și este direct legată de elita mondială. Este parțial deținută de familia de bancheri Rothschild din Anglia și redactorul său şef, John Micklethwait, a participat de mai multe ori la Conferința Bilderberg – întâlnirea secretă în care cele mai puternice persoane din lumea politicii, afacerilor financiare și mass-media discută despre politici globale. Rezultatul acestor reuniuni este secret total. Prin urmare, este corect să spun că cei de la The Economist știu lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc. Din acest motiv, coperta lor cu “predicţii 2015″ este destul de greu de descifrat.

Sumbra şi sinistra copertă prezintă figuri politice, personaje fictive și eroi din cultura pop, care vor aduce cu siguranță noutăţi în 2015. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că include, de asemenea, mai multe desene, care sunt extrem de simbolice și fac aluzie la elemente importante ale agendei Elitei. Iată coperta:

economist_magazine_jan2015

La prima vedere, observăm figuri politice, cum ar fi Obama și Putin, referire la cupa de Rugby și noul film Spider-Man. Dar o privire mai atentă relevă o serie de elemente perturbatoare. Iată câteva dintre ele.

GLOBUL CU DOUĂ FEŢE

world

O faţă a globului priveşte cu stoicism spre vest, în timp ce cealaltă faţă pare iritată. Reprezintă aceasta o confruntare între Est și Vest? Coperta conţine alte câteva simboluri referitoare la “ridicarea Estului”. Ce e mai mult neliniștitor este că, imediat sub acest glob furios, este pictat un nor în formă de ciupercă (de tipul celor care se formează după explozia unei bombe nucleare) și un satelit spion care se lansează în spaţiu.

mushroom

Supraveghere de înaltă tehnologie și război nuclear. The Economist nu este foarte optimist.

CULOAREA FEŢELOR

Priviţi mai atent la fețele personalităților prezentate pe copertă. Unele dintre ele sunt colorate din plin în timp ce altele sunt în alb și negru. De ce asta?

faces

Printre cele în alb şi negru sunt Putin, Merkel, Obama, Hilary Clinton și David Cameron. Printre cei coloraţi sunt David Blaine, un tânăr care ține un banner pe care scrie”Singapore” (Singapore este gazda jocurilor Asiei de sudest din 2015) și un tip oarecare ce poartă un echipament din realitatea virtuală. O compilație rapidă a acestor date arată că cele alb-negre par a fi parte a Elitei (inclusiv tipul din ISIS care, probabil, lucreaza pentru ei) și cei de culoare sunt “outsideri”. Este modul în care Elita percepe lumea?

FLAUTUL FERMECAT

piper2

Prezența Flautului Fermecat în această temă a coperţii din 2015 este de-a dreptul tulburătoare. Flautul Fermecat din Hamelin este o legendă germană despre un om care a folosit fluierul său magic pentru a duce departe copiii din orașul Hamelin, copii ce nu au mai fost văzuţi niciodată.

800px-Pied_Piper2-e1420662741656

Pied Piper conduce copiii din Hamelin. Ilustrația de Robert Browning, “The Pied Piper of Hamelin”

Acest personaj popular datând din Evul Mediu se spune că reprezintă fie moartea în masă, de ciumă sau în urma unei catastrofe, sau o mișcare de imigrație masivă. De asemenea, reprezintă perfect pe tinerii de astăzi care sunt “ademeniţi” și păcăliţi de “vocea” mass-mediei. În mod destul de convenabil, există un băiețel exact sub flautul lui Piper.

COPILUL NEŞTIUTOR

boy

Chiar sub Pied Piper vedem un băiat cu o privire uluită pe faţă. El se uită la un joc numit “Panic”. Cuvintele “Federal Reserve” și “Chi” (care, probabil, vin de la China), sunt în partea de sus, în timp ce cuvintele “lumina verde!” Și “sis!” (Care, probabil, vin de la “Isis!” sau “Criză!”) sunt în partea de jos. Băiețelul priveşte la acest sucit joc de Plinko în același mod în care masele neştiutoare privesc neputincioase în timp ce diverse evenimente se desfășoară pe mass-media. La fel ca şi numele jocului, scopul final este de a provoca panică în întreaga lume la fel cum crizele sunt generate aleator de cei care controlează jocul. Și asta pe o coperta a revistei deținute de Rothschild.

STROPIREA CULTURILOR

Untitled-1 (1)

In fata lui Putin este un avion mic pe care este scris Crop-O-Dust. Aceasta se referă la conceptul de stropire a culturilor, care este “procesul de pulverizare a culturilor cu insecticide sub formă de pudră sau fungicide dintr-un avion.” Chiar sub elicopter este un copil … mănâncă ceva. Neliniștitor.

kid

Stând chiar sub avionul care stropeşte, acest copil mănâncă dintr-un pachet de tăiţei foarte procesaţi. Ingerează el otrava care a fost împrăştiată de către avion?

CHINA

china-e1420664430567

Un urs panda ce poartă un slip cu steagul Chinei în timp ce-şi încordează mușchii este un mod destul de clar de ilustrare a faptului că China devine mai puternică. Lângă el este un luptător de sumo care ține o baterie mare pe care polaritățile (+ și -) sunt indicate în mod clar. Se face aluzie la o schimbare de polaritate a puterii mondiale de la vest la est?

FANTOMA

ghost

Ivindu-se din spatele piciorului lui Obama este o fantomă citind o revistă intitulată “Vacanţa”. De ce această fantomă, care reprezintă o persoană moartă, planifică o vacanţă? Reprezintă faptul că masele vor fi atât de sărace încât singura dată când îşi vor permite o vacanţă va fi după moarte? Sau se referă la nenumărați oameni care au murit în timp ce călătoreau în ultimele luni? Înfricoşător.

BROASCA ŢESTOASĂ

turtle

Stând în fața tuturor, privind direct în sufletele noastre, este o broască ţestoasă cu linii trasate în jurul carapacei sale. Ce reprezintă? Vor reveni ţestoasele spectaculos în 2015? Probabil că nu.

O broască ţestoasă furioasă este simbolul Societății Fabian, o organizație extrem de puternică, care lucrează de peste un secol pentru formarea unui singur guvern mondial.

when i strike i strike hard.jpg

Motto-ul Societății Fabian este “Când lovesc, lovesc tare”.

Filozofia din spatele socialismului Fabian este, în principiu, planul a ceea ce numim astăzi Noua Ordine Mondială.

Societatea Fabian este un grup foarte vechi, originar din Anglia, din 1884, având scopul de a forma un singur stat socialist, la nivel mondial. Ei şi-au luat numele de la generalul roman Fabius, care a folosit strategii atent planificate pentru a-şi obosi dușmanii într-o perioadă lungă de timp pentru a obține victoria. “Socialismul Fabian” folosește o schimbare crescătoare pe o perioadă lungă de timp pentru a transforma încet un stat, spre deosebire de folosirea revoluţiilor violente ca mod de schimbare. Acesta este, în esență un socialism furat. Emblema lor inițială a fost un scut cu un lup în blană de oaie ţinând un steag cu literele F.S. Astăzi, simbolul internațional al Societății Fabian este o broască ţestoasă, cu motto-ul de mai jos: “. Când lovesc, lovesc tare”
– Societatea Fabian, The Weather Eye

Societatea Fabian obişnuia să susţină în mod deschis o societate planificată științific și sprijinea eugenia prin sterilizare. Logo-ul său original a fost un lup în blană de oaie … Dar cred că nu era cel mai bun mod de a ascunde lupul de mase.

Fabian_Society_Logo

Logo-ul original al societății Fabian

Să aducă mai departe un sistem global prin mici modificări crescătoare este exact ceea ce elita mondială face în prezent. Acesta este, probabil, motivul pentru care avem o broască ţestoasă supărată pe coperta acestei publicații legate de Bilderberg care stă în faţa haosului ce se desfăşoară în spatele ei.

11.3 ŞI 11.5

dirt

Partea din dreapta jos a coperţii arată unele simboluri mai criptice. Există o grămadă de pământ pe jos și două săgeți pe care e scris 11.5 și 11.3. Sunt aceste date demne de memorat? De ce sunt alături de o grămadă de pământ? Dacă consideri aceste cifre ca fiind coordonate în spaţiu, ele indică un loc undeva în Nigeria. Să afişeze numere care pot fi cu adevărat înțelese doar de “cei care știu” este unul dintre hobby-urile preferate ale Elitei oculte.

Stând în fața grămezii, este Alice din Țara Minunilor privind în sus către pisica de Cheshire.

cat

Această pisică emblematică este cunoscută pentru capacitatea pe care o avea de a dispărea cu totul, lăsând vizibil doar rânjetul ei înfiorător. Prin urmare, vedem o altă aluzie la o lume a fanteziei, iluziei și înșelăciunii așa cum este percepută de către Alice – o reprezentantă a maselor. Împreună cu includerea oarecum inutilă a lui David Blaine – un magician – coperta amestecă evenimentele lumii reale cu iluziile.
Alte simboluri notabile de pe această copertă include un purcel puşculiţă zburând din buzunarele lui James Cameron; Un model care poartă o creație a lui Alexander McQueen (designerul favorit al Elitei care a murit în circumstanțe ciudate), precum și un ofițer din Asia care poartă o mască pe faţă pentru a fi protejat de o boală mortală.

2015 pare grozav, nu-i aşa?

ÎN CONCLUZIE

The Economist nu este un ziar oarecare care publică previziuni ciudate pentru 2015 pentru a vinde câteva exemplare în plus. Ziarul este conectat direct la cei care modelează politicile globale și care se asigură că acestea sunt aplicate. Publicația este parțial deținută de familia Rothschild din Anglia și editorul ei participă regulat la reuniunile Bilderberg. Cu alte cuvinte, The Economist este conectat la cei care au mijloacele și puterea de a face din “previziuni”, o realitate.

Coperta tematică 2015 reflectă practic agenda globală a Elitei și este presărată cu simboluri criptice care par să fie incluse special pentru “cei care știu”. Și masele, cum ar fi Alice care se uită cum pisica de Cheshire dispare, se vor concentra asupra iluziilor în timp ce lupul in blană de oaie va lovi … și va lovi tare. – saccsiv.wordpress.com

Mai multe despre Noua Ordine Mondiala puteti gasi aici.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Lumea in 2015 asa cum o vede revista The Economist&8221;

 1. Este devastatoare decriptarea copertei revistei THE ECONOMIst2015.
  Din cele spuse de numerologii nostri este o diferenta ca de la cer la pamant si sa nu mai spun de specialistii in horoscoape.Deci ce sa intelegem ca sfarsitul e pe aproape!?
  Da,daca asta ne este scris……..,cu DUMNEZEU inainte.

 2. Agenda papusarilor in imagini !!!
  Nu stiu ei si nici noi cand va fi Sfarsitul , acesti papusari satanisti , in ritualurile lor , comunica numai prin simboluri si cred ca actioneaza conform numerologiei , pentru ca prea sare in ochi numarul 11 . La aceasta data , multe nenorociri au fost create de ei in lume , in diverse puncte pe Glob , ca au fost atentate , cutremure , uragane , ninsori , inundatii , lovituri de state , razboaie , asasinate , etc !
  A venit vremea cand nu se mai ascund , lucreaza pe fata , ei cred ca stapanesc Pamantul cu tot cu oameni , nimeni nu le sta impotriva si si-au luat ajutor pe satana , fara sa gandeasca ca , Dumnezeu ii priveste si rade de ei ! Nu-si inchipuie ca la un mic semn de la Dumnezeu , toata tehnologia lor electronica de urmarire poate fi distrusa intr-o clipa si toti satelitii pot fi distrusi de pe unde sunt plasati .
  Avem nevoie de rugaciune puternica si sa fim pregatiti sufleteste si impacati cu Dumnezeu , spovediti si impartasiti la zi . Restul in seama Domnului .

 3. La globul cu 2 fete – fata din stanga indreptata spre vest pare a fi a lui Putin. Nu imi dau seama de cea din dreapta cui ar putea apartine. Tabloul Frumoasa fierarita – are rama putin diferita fata de cum arata in alte prezentari pe web. Se vad clar pe rama doua linii lungi, spatiu, doua puncte (sau aproape), spatiu, 4 linii lungi, spatiu, doua puncte … Morse?! Si ce anume? Nu vad pe rama de sus ce este ilustrat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s