Nazism in SUA – Cazuri deosebit de grave in ceea ce priveste liberatatile cetatenilor

Iar comentariul Parintelui Mihai Andrei Aldea este foarte elocvent:

Despre cum Statele Unite devin tot mai naziste pe zi ce trece. De la interdicţia împărţirii de mâncare pentru oamenii fără adăpost la umilirea cetăţenilor de indivizi iresponsabili deveniţi miliţieni… scuze, cops, şi până la mii de alte asemenea acte care încalcă orice libertăţi cetăţeneşti, inclusiv pe cele constituţionale. Iar cetăţenii americani NU FAC NIMIC să schimbe lucrurile. Nişte aplauze sau huo nu îndreaptă nimic, este evident. Iar cei puţin care încearcă să se opună sunt băgaţi la puşcărie, li se implantează chipuri de urmărire şi sunt terorizaţi permanent.
Nu înţeleg deosebirea de esenţă între regimul stalinist sau nazist şi noul regim american care se instaurează tot mai puternic, tot mai strict, tot mai dictatorial. Şi, ca şi în alte vremuri ale istoriei, oamenii nu se mişcă decât prea puţin, prea slab, prea târziu…
Părerea mea…

Un alt caz depoebit de grav s-a intampla pe 17 Iulie 2014, cand un asmatic a fost sugrumat de un politist pana a murit. Din nou fara ca politistul sa pateasca ceva.

In SUA politistii se pare ca au dreptul de a omora pe oricine fara sa pateasca ceva. Iar daca americanii iasa sa protesteze, sa-si ceara drepturile in multe cazuri sunt luati la tinta de garda nationla, asa s-a intmplat in timpul protestelor, in cazul Michael Brown, in vârsta de 18 ani, care fost ucis de politistul Darren Wilson fara a fi inarmat, caz in care nici nu s-a inceput urmarirea penala.

Urmariti va rog si:

5 gânduri despre &8222;Nazism in SUA – Cazuri deosebit de grave in ceea ce priveste liberatatile cetatenilor&8221;

  1. Politistii americani , nu mai sunt oameni , sunt niste roboti umani , indoctrinati sa ucida , spalati total pe creier in adevaratul sens al cuvantului , crescuti ca niste mercenari in societatea americana . Sunt ucigasi de oameni , in propria tara acestia aduc poporului american cea mai mare teroare de pe fata Pamantului de cand a fost creata lumea . Am vazut zeci de video-clipuri , cum , in jur de cate cinci , sase insi , erau calare pe cate un individ si-l bateau cu pumnii pana isi dadea duhul in cateva secunde , iar printre aceste victime a violentei extreme , erau si femei , oameni neputinciosi sa se apere nici cu un cuvant deoarece mai intai erau atacati la cap , batandu-i cu pumnii pana nu mai miscau , de acesti indivizi ai politiei americane , niste solizi de cel putin peste 90 de kg .
    Daca ne putem imagina ca iadul este si pe Pamant nu numai in adancuri , atunci IADUL este America .

  2. Cazurile au fost prezentate deformat, ca şi ideea de practică „nazistă”. Respectivul negru, a murit deabia după 3 zile, la spital, după o criză de astm. Dacă cineva te-ar strânge cu adevărat de gât, ai mai putea să strigi: „Mă sufoc, nu mai pot respira!” ???? Pe de altă parte, dacă suferi de astm, a căror crize se pot declanşa şi pe bază de sistem nervos adică emoţii marii etc., atunci îţi mai arde de vândut droguri în plină stradă? Dar manipularea funcţionaeză la fel ca şi prostia umană. Sunt surosri gemene.

    • Domnule, probabil ca locuiti in State si v-ati integrat foarte bine in peisaj, nu este vorba de nici o manipulare. Pe imagini se vede clar cum oameni fara nici o aparare sunt bruscati, in cazul al doilea cu bestialitate, arestati si intimdati de fortele de ordine. Ca sa nu mai amintesc de cazul cu copilul de 12 ani impuscat ca avea un pistol de jucarie, sau cazul din Florida, acel paznic de la o comunitate care a impuscat iara un copil neinaramat, sau cazul amintit in postare, a lui Michael Brown 18 ani, impuscat neinarmat, sau tot in Florida copil de 5 ani sechestrat de politist ca nu l-a ascultat la gradinita, sau alt caz in care un parinte isi sustinea cauza la o sedinta cu parintii in legatura cu cartile pornografice care se citeau la ore, si a fost scos afara, agresat si arestat de politisti. Toate cazuri deosebit de grave in care politistii nu au patit absolut nimic. Manipulare fac americanii toata ziua la TV, sa isi justifice actiunile criminale de pe alte continente. Va rog frumos, stim exact cum sta treaba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s