SUA – Alt caz deosebit de grav in care doua persoane sunt batute cu bestialitate de politia americana!

Se va incadra oare si acest caz in agenda rasiala?

În timp ce națiunea și mass-media sunt fixate pe cazul  Mike Brown, biatul de culoare asasinat recent de un politist, violența poliției continuă neabătut.

David Flores

Al Sharpton si Jesse Jackson ar putea dori să preia cazul lui David Flores, un om bătut crunt de poliție pentru o presupusa infractiune fără victime.

Dar domnul Flores nu este negru. El este hispanic și cazul lui nu se încadrează perfect în agenda rasiala condusa de catre Sharpton, Jackson și activiștii Mike Brown.

Spre deosebire de Brown, Flores nu a fost ucis. Cu toate acestea, copilul nenăscut de prietena lui, Mayra Lazos-Guerrero, poate muri în urma tratamentului primit din mâinile poliției.

În plus față de bătaia crunta incasata de Flores, politia ii ataca si prietena care este insarcinata pe motiv ca ar fi angajata într-o presupusa infractiune non-violentă  – o infractiune inscesnata de un politist sub acoperire – mai apoi poliția a furat tableta unui martor, Levi Frasier, care înregistrase incidentul brutal pe dispozitiv.

FBI-ul a decis să investigheze incidentul în urma sesizarii unui afiliat al FoxNews din Denver care a difuzat povestea.

Vor ataca acum activistii secția de poliție din Denver sa ceara dreptate pentru David Flores și prietena lui insarcinata? Vor prada și incendia  magazinele? Vor amenința jurnaliștii în numele dreptății? – infowars.com

Aceste cazuri se intampla foarte des in SUA, cele mai multe dintre ele nici nu sunt facute public. Militienii erau mici copii fata de cum bat politistii americani, asta in cazul fericit in care nu omoara. Am o cunstinta care face parte din politia americana, si spunea ca politistii atunci cand scot arma, nu o scot cu intentia de a avetiza sau rani, ci cu intentia clara de a omori.

Asta este America, o tara fascista in care libertatile umane sunt reduse treptat tot mai  mult ,iar controlul devine total, o tara de zombie, cea mai sclavagista tara de pe planeta. Iar cine se mai desteapta si incearca sa deschida ochii este repede pus la colt de catre autoritati.

Politia este mana in mana cu procurtura, cu judecatorii cu papusarii si urmeza o agenda bine stabilita. Distrugerea societatii americane s-a inceput de mult si continua in ultima perioada cu pasi foarte repezi. Haosul general iscat controlat este pe cale sa izbucneasca. Saracia crunta si instigarea rasista vor duce curand la stari de criza nemaivazute in America. Agenda papusareasca isi deruleaza punctele…

Pentru a intelege mai bine decaderea Americii, urmariti va rog si:

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s