Imagine sugestiva despre MANIPULAREA prin FRICA indusa de media

fear

Frica de Ebola, Frica de supravietuire zilnica, Frica fata de cel de langa tine, Frica pentru copii tai, Frica de ISIS, Frica pentru ziua de maine, Frica fata de Rusia, Frica fata de shimbarile climatice, Frica, Frica,  Frica, Frica, Frica, Frica…

Temeti-va de toate si mai apoi dati-ne puterea noua(Papusarilor) ca sa va putem salva.

Vizionati va rog si alte imagini sugestive la categoria: Poze Sugestive, cat si alte subiecte interesante la categoria Manipulare.

Un gând despre &8222;Imagine sugestiva despre MANIPULAREA prin FRICA indusa de media&8221;

  1. Da asa este , frica indusa de mass-media asupra populatiei , intr-adevar am observat multi dintre noi , chiar multa lume cu care am discutat , exagerarile cu care prezinta orice stire . Daca inainte nu se spunea orice la stiri pentru a nu produce panica in populatie , acum stirile sunt facute tocmai ca sa produca panica si frica in populatie , cu un anumit scop . Mass-media este platita cu bani grei ca sa induca spaima intre oameni , se vede foarte clar si cand prezinta buletinele meteo pe diferite perioade de timp , tot ce au prezentat in legatura cu vremea extrem de geroasa iarna sau alte calamitati de temut , nu s-au confirmat , dimpotriva vremea i-a contrazis , iar multe din imaginile de la inundatii de anii trecuti , sunt prezentate cu orice ocazie atunci cand ploua , ca si cum ar fi imagini recente . Niste mincinosi platiti sa-si bata joc de oameni . Si cu aceste epidemii fabricate se exagereaza si se manipuleaza populatia tot pentru a induce frica in oameni , ca apoi , sa apara „salvatorul” si toata suflarea sa-i cada la picioare .
    Sa nu uitam ce rol a avut presa scrisa si televiziunile , cu ceva ani in urma pe timpul gripei aviare , gripei porcine etc , cand au ucis sute de mii de pasari din gopspodariile oamenilor , fara ca acestea sa fie contaminate , pagubind populatia de la tara si prin aceasta pagubind Romania de resursa de hrana , spre castigul exportatorilor straini , care au ticsit supermarketurile cu carne de pasare hormonata si injectata cu conservanti , apa si sare .
    Sa nu ne fie frica de nimic , decat de Dumnezeu si de pacatele noastre , in rest totul in seama Domnului .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s