Ne-am convins si cu Ion Coja, il sustine pe masonul Teodor Melescanu la presedentie!

Iata ce aflam din articolul: Cum facem să-l ducem pe Teodor Meleșcanu în turul 2 ?:

ion-coja-300x222

Două direcții le propun camarazilor / colegilor / tovarășilor de pe acest site:

1. Angajarea fiecăruia, cum și cu ce poate, împotriva celor doi infractori care speră la turul 2 fără alt merit decât că s-au găsit două partide mari, de năuci sau mafioți, care să-i susțină!

2. Promovarea imaginii lui Teodor Meleșcanu, a ideii că de data aceasta nu mai avem de ales între două rele, ci între Meleșcanu, un candidat serios, valabil, și cine se va nimeri să-i fie adversar în turul 2. Ideal ar fi ca nici Ponta, nici Johannis și nici Udrea să nu ajungă în turul 2! Ce ușurare, ce bucurie pe toată lumea ar fi!

Cine, dintre cititorii acestui Apel, nu știe care ar fi motivele pentru care cei doi infractori numiți mai sus Ponta și Johannis nu merită nici măcar să viseze la funcția de președinte, este invitat pe acest site, www.ioncoja.ro , să scrie numele fiecăruia la fișierul CAUTĂ, dreapta sus pe prima pagină a siteului, și să citească textele în care sunt pomeniți și discutați cei doi! Amândoi dovediți a fi mincinoși, corupți, insensibili la suferințele și problemele românilor! Suspecți de multe și grave fapte penale. Veți găsi texte scrise de diverși autori, texte obiective, inteligente, care pun în cea mai puternică lumină adevărul despre cei doi impostori.

Cât privește motivele pentru care s-ar cuveni să-i dăm domnului Meleșcanu votul nostru, după mine, foarte pe scurt, acestea ar fi:

1.prezența sa de ani de zile în structurile puterii fără să se compromită, fără să i se poată reproșa vreun gest nepotrivit, vreo reacție sau atitudine regretabilă, jenantă, rușinoasă! A acumulat astfel o experiență a misiunii și funcției pe care le-a onorat ca înalt funcționar de stat, în domeniul relațiilor externe îndeosebi!

2. a mai candidat o dată, în 2000, ceea ce este un semn bun. A luat în calcul ideea de a candida și, foarte probabil, s-a preocupat să o merite. Este singurul candidat care nu are de dat explicații pentru vreo faptă care să intre în contradicție majoră cu ideea de interes național, cu legile sau Constituția!.

3. Meleșcanu ne propune „revenirea la normalitate”, formulă ușor improprie, căci nu de re-venire ar fi vorba, ci de întronarea normalității de care n-am mai avut parte de mai bine de 80 de ani, după calculele mele. Dar despre normalitate este vorba! Pledoaria dlui Meleșcanu în acest sens este convingătoare! El însuși, în chip evident, este un OM NORMAL! Ceea ce nu e cazul la mulți dintre ceilalți candidați și în primul rând la Ponta & Johannis, un tandem de la o zi la alta tot mai odios!

4. Îl susțin pe dl Meleșcanu fără să ne cunoaștem personal. Am vorbit cu domnia sa numai de două ori, la telefon, sunat de mine, în zilele din urmă. I-am sugerat idei pentru campanie și pentru a respinge acuzațiile disperate ale lui Băsescu. Am fost bucuros să constat că, la conferința de presă și la discuția cu Bogdan Rareș, a venit cu alte argumente, mai valabile decât cele oferite de mine. Am simțit în argumentația sa valoarea experienței, ascendnța rutinei, în sensul ei cel mai bun!

5. Domnul Meleșcanu este persoana cea mai potrivită, dintre toți candidații, să ne reprezinte interesele și drepturile noastre pe scena internațională. În anii ce urmează, viața internațională va fi extrem de agitată. O prezență ca a lui Meleșcanu în conclavul european al șefilor de stat va reface prestigiul României, atât de compromis în ultimii 10 ani de brambureală! Dacă nu dl Meleșcanu, atunci cine ar fi mai potrivit să ne reprezinte?!

6. Dl Meleșcanu vine cu o ofertă neașteptată, neașteptat de altruistă: de dragul normalizării, ține mult la reforma vieții politice prin câteva amendamente la Constituție: reducerea la circa 300 a numărului de parlamentari și revenirea la ciclul prezidențial de 4 ani. Noutatea extraordinară este că ne promite ca în anul 2016 să avem din nou alegeri parlamentare și presidențiale comasate, simultane. Pentru a fi posibilă această normalizare, dl Meleșcanu este gata să-și încheie mandatul după numai doi ani! Politic fiction?…

7. Dl Meleșcanu va ajunge la Cotroceni fără să tragă după dînsul o liotă de susținători, de fripturiști, adică nu are în spate un partid bucuros că i-a venit rândul să guverneze, să facă „ce vrea mușchii săi”! Toți președinții care l-au precedat au fost oameni ai partidului, nu ai Țării. Meleșcanu vine cu obligații numai față de propria sa persoană: să nu compromită o carieră și o viață până acum exemplară.
Vine cu merite demne de a fi luate în considerație și fără păcatele strigătoare la cer ale unui Ponta sau Johannis! Or mai fi între români persoane de calibrul domnului Meleșcanu, poate chiar mai valoroși, mai performanți în domneiul lor de activitate. Dar aceia, din păcate, nu candidează! Să ne rezumăm deci la o singură comparație: între cei care candidează pe 2 Noiembrie! Puteți spune că este unul mai bun, mai potrivit, mai valabil decât dl Meleșcanu? Site-ul meu vă stă la dispoziție să ni-l prezentați!

8. Dl Meleșcanu va ajunge la Cotroceni numai dacă noi, cei care respingem candidaturile de tip mafiot, vom ști să ne mobilizăm pe ideea susținerii sale. CUM PUTEM SĂ-L SUSȚINEM ÎN MODUL CEL MAI EFICIENT? Aceasta este problema pe care o pun în discuția colegilor de site, invitându-i să nu pregete să-și spună părerea și să acționeze. Au mai rămas numai două săptămâni în care să-i dumirim, să-i lămurim pe ceilalți alegători! Victime nevinovate ale televiziunilor, mulți dintre compatrioții noștri nici nu au auzit de domnule Meleșcanu! Avem toate atu-urile cu care să-i ajutăm pe Ponta și Johannis ca măcar pe Internet să iasă din cursă! Dar cum facem cu românii care nu umblă pe Internet, care cunosc numai ce văd la televiziuni, acolo unde dl Meleșcanu este invitat atât de puțin!?

9. Trebuie să ne gândim la două strategii, la două feluri de acțiuni: pe INTERNET și în spațiul real, clasic al disputei electorale. Tineretul internaut să iasă din expectativa care durează de atât amar de ani și să înțeleagă că pe 2 noiembrie despre ei este vorba în primul rând! Să se pregătească să iasă la alegeri cu toții, și să voteze după o matură și serioasă informare asupra candidaților. Primul pas este ușor de făcut: trimiteți acest apel la toate adresele la care aveți acces!

10. Fac apel la site-urile și blogurile cu vocație patriotică, naționalistă, să se decidă urgent la un candidat pe care să-l susțină. Exclud ideea că un astfel de blog ar putea susține pe vreunul dintre cei trei deja amintiți: Ponta, Johannis și Udrea! Dați cu ei de pâmînt încă din primul tur de scrutin!

Doamne, ajută!

ion coja

Comentariu VT:

Adica il vrea pe Teodor Melescanu (ex SIE) – Mason de grad inalt, recrutat inca din tinerete, face parte din garda veche de tradatori alaturi de Iliescu – KGB, Magureanu – SRI, etc. Omul care il doreste in continuare pe Ponta premier.

Acesti oameni gen Ion Coja, ne explica el cat de grav este afecata tara noastra de evrei, masoni si politiceni corupti,(m-am lasat si eu pacalit crezand ca are cu adevarat intentii bune) ca mai apoi sa ne indemne sa votam cu unul dintrei ei. Cat de fariseu poti fii, sa faci asa ceva?

Deci mare atentie ca sunt plin de lupi in blana de oaie!

17 gânduri despre &8222;Ne-am convins si cu Ion Coja, il sustine pe masonul Teodor Melescanu la presedentie!&8221;

 1. dl.ion coja ,de MERITOCRATIA ati auzit?,nu mai faceti reclame pentru niste oameni care sunt cunoscuti cu ce s-au ocupat si cu ce se ocupa in continuare.
  Chiar nu aveti niciun respect pentru aceasta tara,contribuiti si dvoastra la disparitia ei?

 2. dl.ion coja,de MERITOCRATIE ati auzit?Nu mai derutati lumea cu asemea reclame pentru niste persoane care ,parte dintre noi le cunoastem trecutul si prezentul.Dvoastra chiar nu aveti nicio resposabilitate pentru tara asta,chiar puneti umarul s-o desfiintati?
  VOTATI M E R I T O C R A T I A si faceti referendum pentru C O S T I T U T I A M E R I T C R T A!
  Singura solutie de a salva tara si de a inlatura pe tradatori.

  • Nu Anca, se ma intampla uneori ca unele comentarii sa intre direct la spam, are un bug sistemul wordpress. Ti le-am scos de acolo, scuze pentru neplaceri!

   • Partizanu, poate mai sunt uscaturi printre cei care au facut sau fac parte din sistemul legionar, dar majoritatea dintre ei au fost oameni ca lumea, iar principile legionare sunt cele mai santaoase principii pe care le-am avut noi ca natie vreodata.

   • Eu nu am negat MISCAREA LEGIONARA SAU LEGIONARISMUL. Eu port CAMASA VERDE(a morti) cu cinste si onoare. Stiu cum „forte oculte” au pus stapinire pe noi. Stiu prin ce pirghii lucreaza si ne stapineste. „Noi” lucram cu omul cu mentalitatea si apucaturile lui insuflate de BAIETI DESTEPTI. Menirea noastra e sa-l marturisim si sa-l aparam pe HRISTOS. Sa dezgropam ADEVARUL pe care altii il ingroapa cu multa MINCIUNA. „Traim intr-un veac al minciuni si al inselari” spunea par. IUSTIN PARVU si prea putini vad asta. Satana lucreaza el nu are astimpar de aceea noi trebuie sa ne opunem lui precum a zis Mantuitorul. Doamne ajuta sa ne mantuim cu toti. O zi buna de la DOMNU.

   • prietene partizane, cand spui ” NOUA LABA(dreapta) Vatra Romaneasca, Legionarism, Masonerie. Un KK pe BAT ” nu numai ca nu negi legionarismul ca ideologie si miscare istorica , dar o jignesti pe fata !
    tu , daca I gresit , poti sa te scuzi, dar sa nu mergi pana in panzele albe cu idea ta …pe unii ii mai ia gura pe dinainte, se mai intampla.

 3. O perioadă am fost cititor fidel Ion Coja,până ce încet încet si-a descoperit adevarata fata.Nu face nici un secret din faptul ca este evreu si scrie articole ce par la prima vedere pro românesti.Dar spune numai jumatati de adevăr,se ascunde in spatele nationalismului susținând miscarea legionara doar pentru a atrage tineri nationalisti ca masa de manevră.L-a sustinut tot timpul si pe Calin Georgescu,membru al clubului de la roma.Are interese ascunse dar nu le stie stăpâni si ele ies mereu la suprafata.Incearca sa se joace cu cuvintele ca Naom Chomski dar nu îl poate egala.Am reusit sa inteleg cine este cu adevărat si a căzut din ochii mei.Ion Coja e doar o masca!

  • 7ony – Ai perfecta dreptate. Este un fariseu oportunist, cumparat si manipulat de catre …. se stie. Pe masura inaintarii in varsta devine si rautacios … pentru ca nu este bagat in seama si face greseli de neiertat. Pacat, ca nu imbatraneste FRUMOS … . Nu-i poate nici imita … si cu atat mai mult nici egala vreodata … pe cei care el ii admira si pretuieste … este la „glezna” lor … dl. Tutea & dl. Graur … . Se zbate si incearca prin orice mijloace, chiar si cele josnice … pentru un fost profesor universitar … din nou pacat, chiar mare pacat ! Si cum ar spune tot el, Dumnezeu vede, chiar daca el in sinea lui considera ca are Dumnezeul lui ocrotitor… dar, uita ca Dumnezeu plateste dupa fapte si vorbe, indiferent cine te-ai crede ca ai fi.

  • 7ony – Ai perfecta dreptate. Este un fariseu oportunist, cumparat si manipulat de catre …. se stie. Pe masura inaintarii in varsta devine si rautacios … pentru ca nu este bagat in seama si face greseli de neiertat. Pacat, ca nu imbatraneste FRUMOS … . Nu-i poate nici imita … si cu atat mai mult nici egala vreodata … pe cei care el ii admira si pretuieste … este la „glezna” lor … dl. Tutea & dl. Graur … . Se zbate si incearca prin orice mijloace, chiar si cele josnice … pentru un fost profesor universitar … din nou pacat, chiar mare pacat ! Si cum ar spune tot el, Dumnezeu vede, chiar daca el in sinea lui considera ca are Dumnezeul lui ocrotitor… dar, uita ca Dumnezeu plateste dupa fapte si vorbe, indiferent cine te-ai crede ca ai fi.

  • Oricum nu se publica ….

   Pentru 7ony … . Ai perfecta dreptate. Este un fariseu oportunist, cumparat si manipulat de catre …. se stie, mai nou este folosit ca denuntator MINCINOS, pentru intocmirea unor dosare penale persoanelor incomode … – nu credeam ca va putea vreodata sa accepte asemenea fapte …. !!!! Pe masura inaintarii in varsta devine si rautacios … pentru ca nu este bagat in seama si face greseli de neiertat. Pacat, ca nu imbatraneste FRUMOS … si, isi stica imaginea creata o viata intreaga. Nu-i poate nici imita … si cu atat mai mult nici egala vreodata … pe cei care el ii admira si pretuieste … este la „glezna” lor … dl. Tutea & dl. Graur … . Se zbate si incearca prin orice mijloace, chiar si cele josnice … pentru un fost profesor universitar … din nou pacat, chiar mare pacat ! Si cum ar spune tot el, Dumnezeu vede, chiar daca el in sinea lui considera ca are Dumnezeul lui ocrotitor… dar, uita ca Dumnezeu plateste dupa fapte si vorbe, indiferent cine te-ai crede ca ai fi. Un ultranationalist declarat si culmea … patriot mai putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s