Evreii acapareaza Canada. Cazul incredibil a lui Arthur Topham

A fost luată Canada de către evrei? Asa se pare, asta în cazul în care va continua persecuția necruțătoare la care este supus patriotul canadian care luptător pentru libertate, Arthur Topham.

11

Este mult prea târziu să mai plângem – deja s-a întâmplat

Patriotul canadian și luptător pentru libertate  Arthur Topham va fi adus fața instanțelor canadiene de anul viitor pentru acuzații inventate. Nu există absolut nici o îndoială în mintea mea că Arthur este un om nevinovat. Data procesului a fost de acum stabilita. El va apărea în fața instanței pe 26 octombrie 2015, iar procesul său va dura timp de două săptămâni până pe 6 noiembrie.

Dacă va fi găsit vinovat, omul care nu a spus nimic diferit fata de ce am spus eu(noi) sau am făcut de mii de ori, va fi luat de langa soția sa, familia și prietenii lui și va fi aruncat în închisoare. Acesta va fi o mare eroare a justiției în cazul în care acest lucru se va intampla
Prin urmare, viitorul proces a lui Arthur Topham (foto) este mult mai mult decât procesul unui singur om. Justiția canadian va fi si ea judecta in acelasi timp.

2

Care este presupusa crima lui Arthur?

Crima lui Arthur este faptul că el este un dizident politic care a ales să își exercite dreptul democratic la liberă exprimare. El a vorbit elocvent despre crimele de război ale statului Israel și a publicat cărți pe site-ul său, care sunt considerate ofensatoare pentru mulți evrei. Pentru a critica acest grup etnic privilegiat în Canada sau să se pună la îndoială anumite aspecte ale lor, este, se pare, strict tabu. Aceast tip de manifestare este considerat „discurs de ură”.

În nici un moment Arthur nu a susținut încălcarea legii. El nu a incitat la violență pe nimeni. El a utilizat numai stiloul pentru a-și exprima opiniile sale politice într-un mod rațional și civilizat, ca orice dizident politic.
Dacă Arthur ar fi fost cetățean american sau britanic, el nu s-ar fi putut confrunta cu o posibilă condamnare la închisoare, cel putin pentru moment.

Dacă Arthur va fi condamnat într-un tribunal canadian pentru „discursul de ură”, acesta va fi doar pentru că Canada a căzut acum sub influența dominantă a unui grup etnic puternic, care au reușit să transforme Canada într-un stat polițienesc Israelificat.

Ieri am primit un e-mail de la un vechi prieten de-al meu. Numele lui este Felix Dean. El este un profesionist canadian retras care își iubește foarte mult țara sa, la fel cum o face Arthur Topham. Spre deosebire însă de Arthur, Felix nu mai poate suporta să trăiască în Canada. El simte că Canada s-a transformat rapid într-un stat polițienesc sub influența malignă a organizatiei evreiesti. Deci, Felix se află acum în exil auto-impus în „limitele civilizate ale Europei”, pentru a cita propriile sale cuvinte.

Aceasta este ceea ce Felix are de spus despre compatriotul său canadian Arthur Topham:

„Dupa intelegerea mea cel mai mare păcat a lui Arthur Topham nu este ceea ce a spus, ci ceea ce a publicat. Un individ pe nume Richard Warman, un fel de câine turbat, un sionist al cărui singur scop in viață este de a distruge adevărul, cum ar fi cel spus de Arthur. Warman este de fapt de origine germană, nu un evreu sut la suta din  cate știu, dar el este un zombie calsic, foarte bine spalat pe creier și programat pentru a vărsa sânge, cineva pe care nu pot să îl consideră mai mult decât un candidat manciurian de cea mai joasa speta.”

3 (1)

Mai multe pe: veteranstoday.com.

Mai multe despre acest grup de oamnei care au ajuns la butoanele lumii, la categoria: EVREI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s