Producatorul jocului video Call of Duty face apel pentru introducerea de trupe armate in scolile publice americane

Un fost scriitor și director care a stat în spatele succeselor jocului video Call of Duty și-a exprimat recent dorința, de a vedea soldați americani patruland pe holurile școlilor publice, în viitorul apropiat, informeaza infowars.com.

military1

Miercuri, Dave Anthony a declarat la o întâlnire recentă cu globalist Consiliul Atlantic, că a este necesar sa avem armata staționata în școli, pentru a combate amenințarea reprezentată de teroriștii islamici, care in viziunea sa, deja se afla în interiorul Americii.

„E posibil sa fie deja in jur de 100 de oameni pe teritoriul nostru, chiar acum, care ar putea fi chiar cetățeni americani si care ar putea merge în mod legal în orice magazin de arme si sa cumpere niște puști de asalt, cu scopul de a ataca ținte ușoare”, a declarat Anthony.

„Amenințarea cu, invazia, vine acum din interior”, a declarat Anthony consiliului, potrivit Bloomberg Businessweek.

„Imaginați-vă conceptul de a avea o „școală de tip mareșal, „Anthony a ilustrat. „Acum, acesti oameni sunt soldați americani costumati in civili, in ale căror responsabilitati intra protejarea școlilor.”

Admițând ca americanii la inceput poate nu ar fi receptivi la a avea soldati care ocupă un mediu educațional, creatorul jocului video cel mai bine vandul, „Call of Duty: Black Ops”, a declarat ca marketing-ul ar putea avea un rol esential  pentru a „spala creierul” publicului, pentru a accepta transformarea școlilor în închisori militarizate.

„Publicului nu-i va place, vor crede că este un stat polițienesc”, a mărturisit Anthony; desi, a mai adăugat el, „Toate acestea sunt probleme rezolvabile.”

Deși multe școli publice au angajat deja o formă de unități armate, sugestile producătorului video vin pe fondul unor rapoarte care redau faptul ca scolile din California au primit deja echipament militar folosit.

Doar în ultima lună, Unified School District din Los Angeles a raportat achizitionarea unui vehicul blindat lung de 6 m, precum și lansatoare de grenade, folosite anterior pe câmpurile de luptă din străinătate de către armata americană.

Tot în septembrie, San Diego Unified School District a raportat de asemenea achizitionarea unui vehicul rezistent la atacuri minate, care a fost declarat ca va fi folosit numai in „situații ostile.”

Iar in luna August, Consiliul de Scoala Compton a trecut un vot care să permită ofițerilor din campus sa poarte puști AR-15, arme pe care mass-media le-a numit a fi „puști de asalt”, și pe care statul California le-a interzis pentru uz public.

Comentarile producătorului de jocuri, de asemenea, ilustrează modul în care școlile publice sunt folosite pentru a-i ajuta pe studenți să accepte și să se obisnuiasca cu trupe prezente cnstant la scoli, iar elevii sunt considerati vinovați până la proba contrarie, fapte care demonstreaza modul în care războiul împotriva terorii ii vizeaza direct de fapt pe cetatenii americani.

„Detectoare de metal la intrările in școli și ofiteri de poliție înarmați, aflati in patrulare pe holurile liceelor si gimnaziilor, toate aceste elemente fac ca tinerii studenti sa fie vazuti ca eventuali suspecți”, scrie  președintele Institutul Rutherford. John W. Whitehead”. Prezența acestor ofițeri de poliție în școli, de asemenea, duce la un număr mai mare de elevi arestati sau acuzati de „crime” de comportament, nonviolent, copilăresc. Iar de cele mai multe ori, aceste incidente rămân ca un fel de cazier pentru elevi, avand impact negativ pe mai tarziu, pentru intarea la colegiu și pentru a-si gasi un locuri de muncă. ”

Urmariti va rog si:

30 de semne care arata ca SUA s-a transformat intr-o imensa inchisoare

Publicitate

Un gând despre &8222;Producatorul jocului video Call of Duty face apel pentru introducerea de trupe armate in scolile publice americane&8221;

  1. Probabil ca de aceea s-au dorit acele atentate in scolile din America , ca sa poata transforma scolile in
    „inchisori militarizate „ca sa citez din articol .
    Totul , conform Planului !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s