Germania: incestul ar putea deveni legal

Legile anti-incest ar putea fi desființate în Germania după ce un consiliu german de etică a argumentat că relațiile dintre frați și surori ar trebui să fie legale.

“Legea criminală nu este calea potrivită pentru a păstra un tabu social. Dreptul fundamental al fraților adulți de a-și alege partenerul sexual trebuie să cântărească mai mult decât ideea abstractă de protejare a familiei” , spune grupul german de etică citat de Telegraph. Protestul lor vine să sprijine cazul în care un frate și o soră din Saxonia trăiau împreună, concepând chiar 4 copii.

Cei doi frați fuseseră crescuți separat dar s-au întâlnit când sora, Susan K, împlinise 16 ani iar fratele, Patrick S, era deja adult. Patrick S a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru incest, cuplul nereușind să schimbe verdictul de vinovat în ciuda intervențiilor către Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Așa zisa familie a fost nevoită să trăiască separat după ce judecătorii au decis că există o datorie a Curții de a le apăra copii de consecințele relației părinților lor. Doi dintre cei patru copii ai cuplului suferă deja de pe urma inconștienței părinților.

Aceștia s-au născut cu handicap, rezultat direct al incestului care sporește enorm riscul apariției anomaliilor genetice în momentul conceperii fătului. Grupul german de etică declară că își bazează recomandarea pe o îndelungă cercetare ce a dus la concluzia că multe cupluri sunt forțate să își trăiască viața incestuoasă în secret. Grupul dă exemplu o femeie ce era șantajată de tatăl său și de fostul soț că îi vor lua copii dacă nu pune capăt relației dintre ea și fratele vitreg. Un sondaj al institului Max Planck a relevat faptul că în jur de 4% dintre germani au avut relații incestuoase.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Angelei Merkel a declarat că este puțin probabil ca guvernul să țină cont de recomandările grupului de etică. “Abolirea legilor anti-incest ar transmite un semnal greșit. Eliminarea pedepsei în cazurile de incest ar contravine protecției copiilor din cadrul respectivei familii”, a declarat purtătorul de cuvânt Elisabeth Winkelmeier-Becker.

Acestea sunt noile „valori” promovate de UE, vor incerca sa schimbe absolut totul, normalitatea pe care o stiam noi nu mai este valabila, schimba lumea cu susul in jos, non-valoarea ia locul valorii. Aceasta este misiunea celui rau, si „umbla racnind ca un leu, cautand pe cine sa inghita”. Si se pare ca incet, incet inghite cat mai multi oameni, popoare, tari.

Dumnezeu sa ne fereasca din calea celui rau si sa ramanem drepti si in voia Domnului pana la sfarsit!

Despre ce inseamna cu adevarat Uniunea Europeana puteti citi la categoria UE.

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Germania: incestul ar putea deveni legal&8221;

 1. In definitia incestului este si relatia tata-fiica, mama-fiu. Nu cred ca se va „legaliza” asa ceva.

  Prin incest (în latină incestus) se înțeleg raporturile sexuale între rude în linie directă sau între frați și surori. În majoritatea culturilor, incestul reprezintă un tabu, deoarece are implicații neplăcute din punct de vedere biologic/genetic, social și religios.
  Deoarece consangvinitatea prin incest apare doar după un număr de generații și având în vedere că acest raport de rudenie apare între persoane care au același tată, dar nu și aceeași mamă, este permisă căsătoria între veri primari.

  Civil

  Societățile umane diferă mult în atitudinile lor față de incest. Deși unele societăți sunt tolerante, majoritatea descurajează incestul în mod activ, de la propagarea tabuurilor până la extrema criminalizării în coduri penale.

  Franța, Olanda, Spania, Turcia, China, Rusia, Coasta de Fildeș și Israel nu au interdicții legale asupra incestului între adulți, iar Elveția și Germania au luat în considerare legalizarea sa.

  În România, Codul Penal pedepsește incestul cu severitate. Articolul 203 stipulează că „Raportul sexual între rude în linie directă sau între frați și surori se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani” (rude în linie directă desemnează străbunici, bunici, părinți, copii, nepoți, strănepoți, etc).

  Infracțiunea se realizează, sub aspectul elementului material, printr-un raport sexual, adică un act sexual între două persoane. Infracțiunea se săvârșește cu intenție directă, se consumă în momentul realizării raportului sexual, putând îmbrăca și forma unei infracțiuni săvârșită în forma continuată, când actul sexual se referă la anumite intervale de timp. Tentativa este pedepsită de lege.[2]

  Incidența reală a incestului cu minori (atât cât și între minori) este dificil de evaluat din cauza lipsei unei statistici la nivel național.[3]

  Religie

  Vechiul Testament interzice incestul, prin textul din Levitic 18:6, în care se prescrie că: Nici unul din voi să nu se apropie de ruda lui de sânge, ca să-i descopere goliciunea. Eu sunt Domnul.[4] Iar textul care urmează poruncii definește clar cine sunt considerate rude de sânge, respectiv cu cine este interzisă căsătoria. Aceea sunt părinții, părinții vitregi, soră, frate, nepot sau nepoată, mătușă, soția fratelui, mătușa de pe unchi, noră, etc.

  După altă traducere, textul sună astfel: Nimeni să nu se apropie de nici o rudă după trup, cu gândul ca să-i descopere goliciunea. Eu sunt Domnul![5][6] Sensul este același.

 2. cristi,
  In Germania se va legaliza orice , Germania este tara tuturor perversiunilor , tara prostitutiei , iar Germania propune , ca membra UE si stat deasupra tuturor statelor membre in ce priveste toate deciziile din Parlamentul European , implementarea in toate tarile europene membre , tot ce este legat de prostitutie .Asta-i Germania , stat satanist , stat al prostitutiei si perversiunilor .
  Iar despre religie , Germania este nula .
  Ce ai scris tu acolo din Sf Scriptura , nu are niciun impact pentru Germania antihristica .

 3. In plus , Germania este piata de desfacere a traficantilor de organe , iar multi dintre ranitii din Ucraina de Est si copiii disparuti din aceasta zona , au fost hacuiti de organe , care au luat drumul Germaniei .
  Nu numai prostitutie se face in Germania , ci si alte ticalosii .
  Iar daca ne gandim bine si la trecutul Germaniei , doar cu cateva decenii in urma , partidul bolsevicilor a fost infiintat si finantat de Germania , Lenin a fost copilul „de casa ” al Germaniei , scolit in Germania , trimis in Rusia si platit in Germania , instruit de Germania nazista , iar la ora actuala Germania conduce Europa , marile companii germane ocupa locul intai pe continent , iar banii cei multi trec granita tot in Germania .
  Merkel bate din picior si catre Romania , stralucindu-i ochii dupa centralele noastre producatoare de energie si nu numai .
  Cu Rusia a lasat-o mai bland , pentru ca Germania este dependenta de gazul rusesc , fiind o tara fara resurse , insa nu-i problema , bate din palme si , are de toate .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s