Incredibil! Am ajuns dupa 25 ani de la revolutie, sa ni se bage din nou pumnul in gura!

Astazi am aflat cu stupoare ca mai multe emisiuni de la TVR vor fi inchise la ordinul lui Victor Ponta, pentru ca nu-i convine directia in care se vorbeste!

Cea mai cunscuta este „Biziday” a lui Moise Guran, a doua emisiune desfintata este „Vorbeste Liber” a lui Sorin Avram, iar a III-a  ”Starea nației” a lui Dragoș Pătraru.

Decizia oficiala se va da luni, dar sansele de continuare a cestor emisiuni sunt aproape nule.

Tin sa precizez ca nu sunt vreun sustinator a acestor emisiuni sau a personajelor care le realizeaza, dar nu este normal sa ni se bage din nou pumnul in gura asa pe fata cum era odata! Cine nu este cu cloaca PSD este considerat impotriva lor si se iau toate masurile ca sa-i potoleasca.

Un cititor al blogului acum cateva zile descria cum a fost practic oprit impreuna cu alti mireni de la a putea discuta cu IPS Serafim de Pireu. Telefoanele ne sunt ascultate, cei care merg la proteste sunt amendati, blogurile anti-istem sunt atacate din toate partile, eu personal primind amenintari ca mi se va inchide blogul daca continui cu promovarea ortodoxiei si mai scriu despre masonerie, nenorocirea tarii si noua ordine mondiala, cei de la Deveghe Patriei aproape ca au renuntat la un moment dat, Saccsiv si Apolgeticum alte bloguri cu un numar foarte mare de cititori au fost amenintate sistematic, ca sa nu mai amintesc si de dictatura biometrica care s-a inceput.

Am ajuns astazi la 25 ani de la revolutie sa ne simtim aproape ca inainte de 89, cu diferenta ca acum poti sa vorbesti liber, dar mai apoi esti amenintat, amendat si chiar poti sa-ti pierzi locul de munca. Deci ne-am intors la acelasi sistem, doar ca de data aceasta mai avem si tara pradata toata. Bine spunea parintele Amfilohie Branza, „am schimbat secera si ciocanul cu mistria si compasul”.

Multumim din inima „celor mai iubiti fii ai poporului” pentru ce traim si halul in care am ajuns! Dumnezu cu mila!

Despre personajul Ponta puteti afla mai multe la rubrica: PONTA.

Publicitate

12 gânduri despre &8222;Incredibil! Am ajuns dupa 25 ani de la revolutie, sa ni se bage din nou pumnul in gura!&8221;

  • In scris Cristi am fost amenintat, mi s-a transmis clar ca se va incerca inchiderea blogului, daca voi continua cu temele dezbatute de mine, semnat Serviciul Roman de Informatii.

   • Trebuie sa existe un cadru legal ca sa inchizi un blog. SRI nu este instanta. Ei pot spune multe dar nu pot sa fac asta, nu au cum. Daca fac asta se numeste abuz in servicu si este fapta penala. Poti foarte bine sa publici e-mailul de la ei sa-l vada toata presa scrisa ca SRI se ocupa de un bloger care nu face decat sa ne informeze. De ce nu incerci sa te ajute biserica, ei au o mare influenta. Dar daca cineva a glumit semnand in numele SRI ? Orice ar fi poti sa-ti transferi blogul undeva unde este imposbil sa ti-l inchida. Tine-ne la curent. Apropo ce face SRI in legatura cu dorinta si putinta UDMR-ului de asi crea un stat in Romania ? Astia de la UDMR incalca Constitutia Romaniei de 24 de ani.

   • Eu stiu ca nu este instanta SRI-ul si stiu ca e aproape imposibil sa imi inchida blog-ul deocamadata, cel putin atata timp cat interenetul nu este banat. Insa nu asta e esential, esential este ca am primit amenintari si nu numai cu inchiderea blogului, ci si ca voi avea personal de suferit. Iar daca e din partea SRI sau nu, nu stiu, dar amenintarile au fost sistematic repetate. Eu stiu ca nu au dreptul SRI-ul sa faca presiuni, dar crezi ca ii ia pe ei cineva la rost? Vechea securitatea nu facea la fel? Biserica crezi ca ar face ceva, sa fim seriosi Cristi, ei sunt cu atat mai putin autorizati si nici interesati in a o face.

 1. Poate vrei sa spui Serviciul Masonic Americano roman de Informatii 🙂
  Deveghepatriei au revenit, dar mama unuia dintre ei a fost atacata brutal ( sau ceva de genul , nu stiu sigur cum s-a intamplat, nu vreau sa sperii pe nimeni, astea vremurile care traim , si da eu sunt cu voi, adica crestin ortodox, legionar.)
  Doamne ajuta !

 2. ma intreb _ oare asta nu e mucenicie pt. Hristos ? . sfintii parinti (in paterice) spun ca e mai bine sa ti se ierte pacatele prin ispite mici si dese decat prin ispite rare dar mari. e si normal. mai bine indur zilnic ispite mai mici (amenintari, calomnii, nedreptati etc) decat sa am o singura ispita, dar mare (de ex. o boala grea). de aici si o vorba din batrani pe care putini au inteles-o _ unde-i bine nu-i de mine, unde-i greu hop si eu.

 3. Daca politia politica vrea sa te sicaneze sau sa-ti distruga viata, o pot face foarte rapid ca si inainte de ’89.In ’90 eram in a 12-a la liceu si un securist reevaluat, ca toti de altfel, de catre neocomunisti in frunte cu tov. Iliescu,mi-au vizitat profesorii la cancelarie deoarece fusesem retinut la Guvern impreuna cu alti zeci de oameni,loviti,aruncati unii peste altii in dube, cu catuse la maini si lipsiti de libertate vreo 2-3 zile in febr ’90 pentru ca indraznisem ca si alte sute de oameni sa intram in sediul Guvernului ca la muzeu,chemati inauntru de altii care erau deja acolo si sfatuiti sa iesim ca sa nu fim retinuti, de catre unii soldati,evident o diversiune,ceea ce s-a si intamplat.Am ramas fara ceasul de la mana,desi fusese trecut pe procesul-verbal intocmit cu ce s-a gasit la mine,furat pe fata de organele statului.A fost un miting organizat de partidele istorice pentru a fi cooptate si ele in Parlamentul constituit doar din oamenii lui Iliescu.M-am dus pentru ca TVR-ul nu dadea nimic pentru ca era „ceata”.Supravegherea a continuat, am fost trimis in armata cu dedicatie, unde s-a rasturnat carul cu prosti, adica la Caracal.Daca de mine s-au ingrijit care eram si sunt un neica nimeni darmite de oamenii care au curaj sa tina bloguri crestine si de actualitate!Si acum, pot sa-ti faca o vizita la serviciu si in cel mai bun caz poti fi persecutat fara sa-ti dai seama de ce, poate chiar pentru unele opinii postate pe vreun blog.Ii cred pe toti care tin blogurile crestine ca sunt amenintati iar cand vor renunta la ele v-a fi semn ca nu mai e de trait in tara asta!Cred ca se va intampla in curand!

 4. Care revolutie?,chiar dupa 25 de ani nu se intelege ca a fost „lovitura de stat”?
  Romanul nu-i in stare de revolutie,hai sa fim seriosi.

 5. ALLAH = HALAL = HALAL ROMANIA = PUMNUL & PALMA = SOARELE & LUMINA = O – X

  LIBERTATEA DE A VORBI = DEMOCRATIE = LIBERTATEA DE ANU JIGNI SAU DERANJA VECINUL

  STAREA NATIUNII = SHOW PENTRU PROSTIME, ANALFABETI. = KO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s