Stareţului Ignatie de Harbin: Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America

Părintele Serafim Rose aducea  mereu in discutie profetia  Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii `30 spunea: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”. Era vorba de dictatura opresiva  a unui stat politienesc.

poverty104161681

A inceput asaltul final asupra democratiei in America.

Dupa 11 septembrie 2001, cand America si-a aratat disponibilitatea  pentru intrarea in noi conflicte militare, democratia  a inceput sa nu-si mai gaseasca locul pe taramul american.  Restrangerea libertatilor individuale era un pas care trebuia facut pentru o tara care s-a transformat intr-o  masina imensa de razboi si care are ca tel sa  domine nestingherita intreaga planeta. Momentul cel mai important al acestui demers  a fost emiterea legii Patriot Act. Aceasta lege permite autoritatilor americane sa-si trateze proprii cetateni drept teroristi avand dreptul sa  perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Si totul in numele luptei impotriva terorismului. Legea are puncte atat de ambigue incat practic oricine poate fi arestat. De exemplu: oricine ofera „consultanta si asistenta de specialitate” unui grup terorist cu scopul de a se preda autoritatilor ar putea fi arestat; un doctor care ofera ingrijire unui orfan din Fasia Gaza ar putea fi arestat la intoarcerea in tara; orice  obiectie adusa politicii externe a guvernului american poate fi interpretata ca un act terorist. Prin aceasta lege este oprit dreptul la libera asociere si cel mai rau –  oricarui cetatean american retinut pentru investigatii i se poate confisca proprietatea. Este o lege  demna doar de un stat polițienesc . Ceva mai recent,  a mai fost aprobata o alta  lege ce-i ofera presedintelul american prerogativul de a retine pe o perioada nelimitata, fara un proces echitabil,  orice persoana suspectata de terorism pe teritoriul american, relateaza colaps.ro.

Inca din 2001 presa alternativa americana avertiza asupra faptului ca America se transforma rapid intr-un stat politienesc, drept urmare sentimentele de ostilitate din partea propriilor cetateni impotriva guvernului american au crescut considerabil in ultima perioada,  mai ales de cand statul federal face eforturi serioase sa modifice Constitutia sau sa nu o mai ia in seama si sa restranga dreptul americanilor de a poseda arme. Toate pareau teorii ale conspiratiei pana in momentul declansarii revoltelor din micul orasel Ferguson.

A existat in ultimii ani o serie intreaga de violente ale politiei asupra cetatenilor simpli care nu prezentau o amenintare pentru fortele de ordine si din aceast cauza si din multe altele s-a adunat o serie intreaga de nemultumiri care stau sa rabufneasca sub forma unei revolutii in America. Guvernul Statelor Unite are acces la datele care confirma ca ceva sta sa explodeze. Gasim confirmarea ca ceva sta sa explodeze si  intr-un articol de astazi in ZF, cam singurul de pana acum din presa noastra:

Decretarea stării de asediu după o săptămână de proteste, cărora guvernul le-a pus în faţă forţe de ordine înarmate până în dinţi şi apărate de vehicule blindate, au scos din anonimat micuţul oraş american Ferguson şi o problemă căreia cea mai mare putere economică de pe glob nu i-a găsit soluţia, sărăcia, şi polarizarea tot mai accentuată a societăţii, cu o periferie tot mai săracă şi bogaţi tot mai bogaţi.

leadferguson

Rata medie oficială a sărăciei din SUA este de 15%, cu 46 de milioane de americani trăind sub pragul sărăciei. Indicatorul este cu puţin sub ce arăta în 1964 şi nu s-a schimbat în anii post-recesiune.

În Ferguson, 22% din populaţie trăieşte sub pragul naţional al sărăciei, de două ori mai mult decât în 2000, potrivit The Washington Post. În acest oraş, populaţia caucaziană predomina în urmă cu 40 de ani, iar acum aproape 70% din cei 21.000 de locuitori sunt afro-americani, potrivit France24.”

rtr426vs

Asa cum spuneam, guvernul American a inceput sa se pregateasca pentru a intampina aceste revolte inca din 2013 cumparand prin intermediul  Ministerului de Interne (Department of Home Land Security) 1. 6 miliarde de gloante si 2700 de vehicule usor blindate si a investit inca alte 80 de milioane de dolari pentru angajarea unor garzi inarmate. Scopul declarat fiind pregatirea pentru “demonstratii publice si tulburari sociale” .

Acum sa trecem la evenimentele din oraselul Ferguson care  ne fac sa credem asa cum spuneau si cei de la site-ul ZeroHedge.com ca “ la fel ca mai toate evenimentele din anul 2014 si acesta pare ca respecta un scenariu bine pus la punct.”

Cand intri in razboi cu Rusia fatis, te pregatesti sa-ti acoperi din timp mai toate punctele slabe: – reteaua vulnerabila la un atac cu impuls electromagnetic, si revoltele interne fiind cele mai importante brese in siguranta SUA.

Despre primul am mai vorbit aici, acum sa vorbim despre revoltele sociale.

Asa cum spunea guvernul american a sesizat acumularea acestor  tensiuni sociale  care stau sa rebufneasca si decat sa astepte sa rabufneasca intr-un loc unde nu  s-ar astepta si sub o forma pe care nu o anticipeaza, este mult mai eficient sa creezi un scenariu  si sa declansezi tu aceasta rabufnire acolo unde esti pregatit sa o intampini.

Sa recapitulam evenimentele: Michael Brown este impuscat de catre un politist, dupa spusele politiei  amenintase un ofiter incercand sa-I ia arma, dupa spusele martorilor nu era inarmat si era cu mainile sus. Autopsia a relevant ca a fost impuscat de cel putin 6 ori.

In zilele urmatoare  acestui eveniment,  o parte din localnici ( mai tarziu politia a recunoscut ca erau indivizi din afara orasului) au inceput sa jefuiasca magazinele si chiar au dat foc unui restaurant. Politia a sosit cu intarziere dar nu a intervenit, seful politiei din Feguson a recunoscut ca I s-a ordonat sa “ stea deoparte”.

Pentru a intelege mai bine ce se intampla cu America, urmariti va rog si articolele de mai jos:

Publicitate

Un gând despre &8222;Stareţului Ignatie de Harbin: Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s