SUA au reaprovizionat Israelul cu rachete

Statele Unite au confirmat miercuri că au reaprovizionat Israelul cu muniţie, la doar câteva ore după ce Casa Albă a condamnat atacul comis de către israelieni asupra unei şcoli ONU în Fâşia Gaza. Armata israeliană a cerut o reaprovizionare pe 20 iulie, cu scopul de a-şi reface stocurile, a anunţat Pentagonul. Departamentul american al Apărării a aprobat vânzarea trei zile mai târziu.

gaza h

„Statele Unite s-au angajat să garanteze securitatea Israelului şi este crucial pentru interesele naţionale americane să ajute Israelul să dezvolte şi să menţină o capacitate de autoapărare puternică şi reactivă”, a declarat John Kirby, un purtător de cuvânt al Pentagonului, citat într-un comunicat, potrivit site-ului Mediafax.

„Această vânzare de armament este în concordanţă cu aceste obiective”, a apreciat Kirby.

Anterior Washingtonul a condamnat bombardarea unei şcoli ONU în Fâşia Gaza, deplângând faptul că „miile de palestinieni” îndemnaţi de către armata israeliană să-şi evacueze casele nu sunt în siguranţă în refugiile create de către Organizaţia Naţiunilor Unite.

Comentariu VT: Marii fabricanti de armament, care sunt tot aceasi papusari de care va tot spun, sunt sigurii care au de castigat din aceste mari vanzari de tehnologie militara. Ei creaza conflictele si apoi isi vand armamentele cu profituri imense. Din fericire pentru ei, sunt multe state care se lasa pacalite si le cumpara, iar daca nu le pot pacali, le obliga sa le cumpere.

Printre statele recent pacalite se numara Polonia, Ucraina, Qatar(cea mai mare vanzare de armament 11 mld $),tarile baltice, din pacate printre ele se numara si Romania, care nu de mult a anuntat cresterea bugetului pentru inarmare.

Iar despre vanzarea catre Israel, nu pot sa zic decat ca e o chestie normala pentru ei(fiind o tranzactie interna), livrarile de armament au scopul final de mazilire a intreagii populatii palestiniene.

Cititi va rog despre holocaustul provocat de Jidani in Gaza la categoria: PALESTINA

Un gând despre &8222;SUA au reaprovizionat Israelul cu rachete&8221;

  1. OFF TOPIC

    Chiar mai înainte, am postat pe blogul raduiacoboaie.wordpress.com într-o nouă pagină de sus 67 de FIȘIERE TEMATICE IMPORTANTE pentru ca aceste informații să ajungă la toți românii din țară și străinătate, care doresc să fie informați cu adevărat… Am scris și în DESPRE BLOG.
    DOAMNE AJUTĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s