Coasta de Fildes. Fermieri care cultiva boabe de cacao, dar nu au mâncăt ciocolata niciodata.

Ati putea crede ca ciocolata este  un lucru universal. Ceva care este peste tot, de care se poate bucura oricine. Nu este insa asa. Există insa oameni care n-au încercat-o niciodata, iar acesti oameni sunt fermieri din Coasta de Fildeș care isi rup spatele pentru a recolta boabe de cacao, pentru doar câțiva cenți pe ora. Uita-te la fetele lor, se aprind atunci când mănâncă ciocolata pentru prima dată, relateaza sploid.gizmodo.com.

Privindu-i pe acesti oameni cum se bucura cand mananca pentru prima data ciocolata, imi pot da seama cat suntem de binecuvantati noi cei care o avem la discrectie si in acelasi timp ma face sa ii apreciez si mai mult pe acesti oameni care muncesc din greu pentru a obtine ingredientul principal din ciocolata, mai ales ca acestor oameni, nimeni nu le-a spus vreodata, la ce se foloseste cel mai mult.

2 gânduri despre &8222;Coasta de Fildes. Fermieri care cultiva boabe de cacao, dar nu au mâncăt ciocolata niciodata.&8221;

  1. Noi o avem din plin, dar ciocolata noastră este plină de E-uri şi de gluten, poi hai să comparăm ciocolata LACTA care se făcea pe la începutul anilor ’90 cu MILKA sau batoanele SNICKERS, MARS sau BOUNTY, sunt gustoase dar nu şi sănătoase, îmi amintesc şi de batoanele KISS, CANCAN sau GERSY care erau câtdecât mai naturale, ciocolata KANDIA pare cea mai naturală dintre toate momentan, mă refer la cea amăruie.

    • Ai dreptate, eu incercam doar sa scot in evidenta cum sunt batjocuriti oamenii si tinuti in „bezna”, nestiind ca de fapt acele seminte de cacao costa o avere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s