Guvernul israelian promite „distrugerea” mișcării islamiste Hamas după asasinarea celor trei adolescenți

Guvernul israelian promite „distrugerea” mișcării islamiste Hamas, căreia îi atribuie asasinarea celor trei adolescenți israelieni găsiți morți în Cisiordania.

latuff

„Israelienii au voința și determinarea necesare pentru a suporta o operațiune de lungă durată vizând distrugerea mișcării Hamas”, afirmă Danny Danon, adjunctul ministrului israelian al Apărării.

Cei trei adolescenți israelieni dispăruți în Cisiordania din 12 iunie au fost găsiți morți în această seară, anunță surse oficiale israeliene.

O reuniune de urgență a Cabinetului israelian de securitate este programată astăzi la ora 21.30 (21.30, ora României), la Ierusalim, fiind foarte probabil să se decidă o operațiune militară contra mișcării islamiste Hamas, care deține controlul asupra teritoriului palestinian Fâșia Gaza.

Cei trei adolescenți israelieni – Eyal Yifrah (în vârstă de 19 ani), Gil-Ad Shaer (16 ani) și Naftali Frenkel (16 ani) – dispăruseră pe 12 iunie în Cisiordania. Naftali Frenkel are și cetățenie americană. Israelul afirmă că cei trei au fost răpiți de o celulă a mișcării islamiste Hamas, amenințând cu operațiuni militare în Cisiordania și Fâșia Gaza.

Sursa: reporterntv.ro

Sa fie oare acesta motivul pentru nimicirea totala a Palestinienilor, si astfel evreii sa inceapa reconstructia celui de al 3-lea templu a lui Solomon? Ramane de urmarit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s