Planul de 10 puncte elaborat de satanista masonica Alice Bailey, una dintre fondatoarele religiei New Age

Iata planul de 10 puncte elaborat de satanista masonica Alice Bailey, una dintre fondatoarele religiei New Age ( adunarea tuturor religilor si filosofiilor la un loc, inclusiv satanismul), care a trait intre 1880-1949. Nu vi se pare ca e pus in practica astazi si la noi?

Alice_Bailey

1. SCOATETI PE DUMNEZEU SI RUGACIUNEA AFARA DIN SISTEMUL EDUCATIONAL.

Ea a spus: Schimbati curricula pentru a va asigura că copiii sunt eliberați din robia culturii creștine. De ce? Deoarece copiii merg la școală să fie echipati pentru a face față vieții, ei sunt dispuși să aibă încredere și să prețuiasca ceea ce li se da. ( In realitate s-a demonstrat stiintific ca acei copii care sunt credinciosi si se roaga au performante intelectuale mult mai mari decat copii lipsiti de spiritualitate).

Mai departe sustine ea: Daca il scoatem pe Dumnezeu din educatie, ei isi vor forma inconstient un concept ca Dumnezeu nu este necesar in viata lor. Se vor focusa pe lucrurile care scoala crede ca sunt valoroase a fi predate si se vor uita la Dumnezeu ca la ceva aditional, daca cineva isi va permite aditionalul.

Astazi au ajuns sa le includa meditatia in scoli, astfel sa-i faca pe copii sa acceseze alte stari de constiinta si sa intalneasca demoni, precum practica new-ageistii acel channeling unde invoca diverse entitati pe care ei le numesc d-zei.

2. REDUCETI AUTORITATEA PARINTILOR ASUPRA COPIILOR.

Ea a spus: Spargeti comunicarea intre parinti si copii. De ce? Ca parintii sa nu poata sa isi transmita traditia crestina copiilor. Eliberati copii din robia traditiilor parintesti. Cum?

a). Promovati drepturi excesive ale copilului ( 1997-1998 Africa de Sud a introdus spre exemplu Legislatia Drepturilor Copilului- UNICEF, 1 iunie. Astazi un copil are dreptul sa spuna parintelui: nu vreau sa fac asta. Profesorii nu mai au dreptul sa se impuna copiilor caci copilul se va ridica si va zice: am drepturi, nu poti vorbi cu mine astfel).

b). Eliminati pedeapsa corporala ( asta s-a facut de mult prin lege). Pe de alta parte Biblia ne invata clar ” Sa nu te abtii de la corectarea copiilor, caci daca il corectezi cu o nuia nu va muri, dar daca il corectezi cu o nuia il vei scapa de focurile vesnice ale iadului.” Proverbe 23.13-14 Mai bine certi un copil inainte sa cada intr-o groapa sa nu o faca, decat sa il lasi sa cada si sa se raneasca.

Pe langa asta Iisus ne-a avertizat ca in vremurile din urma va fi rebeliune si copii nu isi vor mai asculta parintii. Nu este o moda, totul a fost organizat din timp.

c). Invatatorii si profesorii vor fi agenti ai implementarilor- de la scoala educatorii vor preda copiilor ca au dreptul sa nu fie fortati de parinti sa se roage sau sa citeasca Biblia ( nu uitati ca cititul s-a invatat in scoli la inceputuri pe Biblie). In tarile vestice copii sunt invatati de la 7 ani ca au dreptul sa aleaga ce credinta vor sa urmeze si sa nu fie fortati sa o aleaga pe cea a parintilor. Intrebarea este ce decizie poate lua un copil de 7 ani?

3. DISTRUGETI STRUCTURA FAMILIILOR IUDEO-CRESTINE SAU STRUCTURA FAMILIILOR CRESTINE TRADITIONALE ( De ce?)

Este opresiv ca familia sa fie nucleul unei natiuni. Daca ai distrus institutia familiei, ai distrus o natiune. Eliberati oamenii din limitele acestei structuri. Cum?

a).Promovati promiscuitatea sexuala- eliberati tinerii la conceptul de sex premarital, lasati-i sa aibe sex liber, ridicati acest concept la rang atat de inalt, incat sa fie bucuria vietii lor, sa se gandeasca tot timpul la sex, astfel ca fiecare sa fie mandru ca este vazut ca fiind sexual activ, chiar si pentru cei in afara casatoriei.

b). Folositi industria reclamelor, ziar, reviste, radio, industria cinematografica pentru a promova placerea sexuala ca fiind cea mai inalta forma de placere a umanitatii.

Au reusit? Daca va uitati pana si la o reclama cu inghetata, veti vedea ca prezinta ceva sexual in ea, o femeie dezbracata in bikini. De ce? Pentru ca asta trebuie sa inoculeze in mintile oamenilor.

4. DACA SEXUL VA FI LIBER, ATUNCI FACETI AVORTURILE LEGALE SI USOR DE ACCESAT.

Ea a spus: Construiti clinici pentru avorturi, clinici de sanatate in scoli. Daca tinerii vor sa fie liberi sexual, sa nu aibe alte temeri inutile cum ar fi conceptia.

Ea condamna crestinismul ca nu e de acord cu avorturile si crede ca omul trebuie sa fie liber sa aleaga daca vrea sa aibe un copil sau nu. Astfel introducerea avorturilor, a anticonceptionalelor si a prezervativelor sunt create fortat ca populatia sa aibe libertatea sexului si infrangerea procrearii.

5. FACETI DIVORTURILE USOARE SI LEGALE. ELIBERATI OAMENII DE CONCEPTUL CASATORIEI PE VIATA.

Alice Bailey a scris acum 50 de ani ca dragostea are un element misterios numit robia dragostei. Ca este ca un ovul care iese ditr-un ovar si trece prin organism, bifeaza iubirea si ca exista o alta persana pe planeta care poate raspunde la aceasta legatura a iubirii si ca daca o ratezi nu vei mai fii fericit, de aceea daca intalnesti acea persoana care face ceva sa tresara in tine, cucereste acea persoana orice ar fi chiar daca ea se afla deja intr-o casatorie sau legatura. Nu lasa persoana aceea cu altcineva, este o greseala si daca dupa un timp iubirea moare, nu ramane in legatura dupa valorile crestine, caci iubirea nu va mai reaparea. Ceea ce ai nevoie este un divort usor si rapid, pentru a cauta urmatoarea flacara, ca un ovul nou ce iese din ovare si cand apare, sa iti traiesti viata din nou.

Oamenii intra astazi in casatorii cu contracte, pentru a stabili cum se va imparti averea dupa divort. Acum 50 de ani divortul era de neconceput. Una este sa zicem ca o casatorie sa se duca de rapa, dar alta este cum ne invata Bailey sa intri in casatoria cuiva cu forta si sa ii desparti, sa te bucuri de ea/el si apoi cand nu mai e bucurie sa pleci.

6. FACETI HOMOSEXUALITATEA UN MOD DE VIATA.

Alice Bailey a predicat acum 50 de ani ca placerea sexuala sa fie cea mai inalta forma a umanitatii si ca nimeni nu ar trebui sa fie rstrictionat de aceasta placere de a se simti bine. Oamenilor ar trebui sa li se permita si modul in care ei doresc sa o practice, fie prin homosexualitate, incest, bestialitate, atata timp cat cei doi sunt de acord.

Astazi s-au dat legi in tari precum Africa de Sud, cu atatea libertati pentru homosexuali, ca deja le e frica pastorilor sa mentioneze ca homosexualitatea este un dezgust in ochii lui D-zeu. In Mozambique in 1994 spre exemplu, s-a dat o lege sa se introduca homosexuali in politie, sistemul juridic, judecatori, avocati, profesori homosexuali ca sa nu se creeze discriminari. Astazi biserica e obligata sa casatoreasca lezbiene si homosexuali.

Biblia spune clar in Levitic 18:22, 20: 13 ca aceste lucruri sunt o abominatiune ( ticalosie, marsavie) in fata de D-zeu.

7. DEVALORIZATI ARTA, FACETI-O SA O IA RAZNA.

Cum? Promovati noi forme ale artei care vor corupe si defila imaginatia oamenilor, pentru ca arta este limbajul spiritului, astfel puteti modifica subconstientul oamenilor prin muzica, pictura si drama.

Rezultatul, uitati-va astazi la industria Hollywood, picturamoderna, teatrele.

8. FOLOSITI SISTEMUL MEDIATIC PENTRU A PROMOVA SI SCHIMBA MODUL DE A GANDI.

Alice Bailey spunea ca cel mai mare canal de a schimba credinta oameilor este prin medie. Folositi presa din plin. Putem vedea astazi cum de 50 de ani de cand a scris ea aceste pucte, intreaga mass-medie indoctrineaza lumea cu filosofiile NEW AGE. Atati de multi bani se pompeaza in a promova sexul, promiscuitatea promovata ca ceva normal, iar activitatile crestine sunt pe ultimul loc.

9. CREATI O MISCARE INTERRELIGIOASA.

Alice Bailey nota ca trebuie creata o miscare care sa fie la egalitate cu Crestinismul si inocularea ca exista si alte credinte care duc catre rai:- spargeti acest concept despre crestinism ca fiind sigura cale, prin aceea ca veti crea noi curente spirituale. Ea spunea- promovati spre exemplu importanta omului in a-si crea propriul viitor si destin numit UMANISMUL. Spuneti oamenilor ca au dreptul sa fie ceea ce vor sa fie si sa faca sa se intample sa isi determine cauza, aceasta il detroneaza pe D-zeu.

Am vazut deja de atatea ori, intalniri ecumenice si miscari interreligioase, conduse de Dalai Lama.

10. FACETI CA GUVERNELE SA PROMOVEZE ACESTE PUNCTE LA RANGUL DE LEGI SI CA BISERICILE SA APROBE ACESTE SCHIMBARI.

Alice Bailey a scris ca biserica trebuie sa isi schimbe doctrinele si sa faca ca lumea sa accepte aceste lucruri si sa le adopte in sistemele si structurile sale.

Sursa: stiri-extreme.blogspot.ro 

Cititi va rog si alte lucruri interesante despre masonerie la categoria: MASONERIE.

9 gânduri despre &8222;Planul de 10 puncte elaborat de satanista masonica Alice Bailey, una dintre fondatoarele religiei New Age&8221;

 1. ”Dacă veţi avea credinţă în voi
  cât un grăunte de muştar,
  veţi zice muntelui acestuia:
  Mută-te de aici dincolo, şi se va muta;
  şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.”
  (Matei 17:20)
  Și se mai spune în Biblie:
  ”Dacă ești cu Dumnezeu,
  cine îți poate face rău?”
  Articole ca acesta, în care frica colcăie,
  arată puțina credință a autorului.
  ”În dragoste nu este frică;
  ci dragostea desăvîrşită izgoneşte frica;
  pentru că frica are cu ea pedeapsa;
  şi cine se teme,
  n-a ajuns desăvîrşit în dragoste.”
  (Ioan 4 : 18 – 19)
  Iar în Iov 3:25 se spune:
  ”De ceea ce mă tem,
  aceea mi se întâmplă
  şi de ceea ce mi-e frică
  tocmai de aceea am parte.”
  Acesta e principalul motiv pentru care
  răul se înmulțește în lume!
  Cei ce se tem,
  împrăștie teama lor în lume,
  și, cu cât sunt mai mulți
  cei ce îi iau în seamă
  și se tem – la rândul lor,
  cu atât mai mult
  se dă putere răului!!!
  Și apoi, dacă…
  ”Mă încred în Dumnezeu
  şi nu mă tem de nimic:
  ce pot să-mi facă nişte oameni?”,
  se spune în Psalmi 56 : 11.

  • Orice minte se lasă stăpânită de frică, nu poate fi altfel decât bolnavă, iar asta se vede din starea de sănătate a trupului. Trupul nu poate fi bolnav, dacă e condus de o minte sănătoasă! (vorba: ”o minte sănătoasă într-un trup sănătos” e total greșită, căci nu trupul conduce mintea, ci invers)! Însă, când frica devine cronică, precum în cazul Alicei Bailey, se poate vorbi – fără reținere – de nebunie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s