Schimbari ciudate ale vremii petrecute anul acesta

Precum ne avertiza parintele Elpidie, care pe langa profetiile legate de faptul ca anul acesta vor fi foarte multe conflicte pe glob, mai mari sau mai mici, a mai profetit si multe schimbari ale vremii si evenimente ciudate legate de vreme.

Va rog priviti cu atentie acest filmulet:

Urmariti si categoria „Profetii„.

Un gând despre &8222;Schimbari ciudate ale vremii petrecute anul acesta&8221;

  1. Schimbarile vremii nu sunt ciudate, sunt normale. Natura se revolta impotriva nesimtirii noastre de oameni ce se comporta ca animalele, distrugandu-si habitatul. Dumnezeu lucreaza pe pamant prin tot ce este Viu, nu doar prin oameni.
    Americanii i-au macelarit pe indienii pieile rosii, pretinzand ca-i crestinizeaza. Iaca rezultatul si uite o profetie facuta de un „pagan”, in viziunea unora. Un om, ca sa fie sfant, nu trebuie neaparat sa se roage la Iisus, Maica Domnului, ori sfintii crestini. Sfantul este sfant, daca traieste in armonie cu Natura. Copiii nu sunt constienti de faptul ca sunt ortodocsi, catolici,, ori musulmani, Parintii sunt aceia care-i invata sa-i urasca pe cei de alta religie, ori de alta culoare. In Romania s-au facut milioane de avorturi, au fost abandonati milioane de caini, care acum sunt ucisi, fara a avea vreo vina. Nu isi pot construi singuri adaposturi si nici nu se pot steriliza singuri. Paduri masacrate, animale salbatice inchise in gradini zoologice umilitoare, ori vanate prin munti. Cand lupul ajunge in sat, pentru ca omul a impuscat toate caprioarele, cine tzipa „Valeau, lupul cel rau!”? Omul, desigur. Si se mai numeste si crestin acel om…Hristos ne priveste si i se face rusine de nesimtirea noastra poleita in haine de crestin. Maica ne priveste pruncii abandonati si plange…Cum sa nu se revolte Natura, cand o agresam in toate modurile?
    Iaca profetia indianului:

    http://cronicanaturalului.wordpress.com/2012/02/14/scrisoarea-unui-sef-de-trib-indian-pieile-rosii-adresata-presedintelui-sua-in-anul-1894/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s