Bombe interzise. Fortele Israeliene au folosit bombe cu fosfor alb in mai multe zone rezidentiale!!!

Cele mai recente rapoarte arata ca forțelel aeriene și terestre israeliene au folosit bombe cu fosfor alb in mai multe zone rezidențiale in asedierea Fasiei Gaza, informeaza presstv.ir.

Gaza-war-700x393

Bombele letale încalcă toate convențiile internaționale și sunt considerate arme interzise în zonele civile.

Acest lucru a fost scos in evidenta de catre un medic norvegian aflat în enclava de coastă, zona care a fost recent asediata, el a criticat recent Israel pentru utilizarea de bombe care induc cancerul, împotriva civililor palestinieni.

Medicii au decarat ca unii palestinieni din enclava asediata au fost răniți de un nou tip de armă, chiar și medici cu experiență anterioară în zone de război nu recunosc acest tip de arma.

Israelul a folosit, de asemenea, uraniu și bombe cu fosfor alb in regiunile asediate în timpul atacurilor anterioare.

Tancurile si avioanele de luptă israeliene continua asedierea enclavei, 39 de palestinieni au fost uciși numai luni.

Duminica a fost cea mai sangeroasa zi a conflictului care a inceput acum două săptămâni. Mai mult de 100 de palestinieni fiind ucisi în cartierul Shejaiya lângă orașul Gaza. Majoritatea victimelor au fost civili, inclusiv copii, femei și bătrâni.

In urma atacurilor israeliene, cele mai recente victime aduc numărul morților palestinieni la 510 . Peste 3000 de palestinieni au fost, de asemenea, răniti în urma atacurilor.

Personalul medical trage, de asemenea, un mare semnal de alarma in legatura cu faptul, ca spitalelor din Gaza li se termina stocul de medicamente.

Imagini care dovedesc atacurile cu bombe cu fosfor alb:

Cititi va rog si alte subiecte legate de Fasia Gaza la categoria: Palestina

Publicitate

O noua groapa imensa a aparut in Siberia! Nimeni nu are vreo explicatie.

Un crater de dimensiuni uriașe s-a căscat în peninsula Yamal, fără nicio explicație. Hăul este atât de mare încât ar putea intra în el mai multe elicoptere Mi-8, ne informeaza evz.ro.

ccdb3b2b1f254644f5dfbadc05d3606e-article-465x390

Ceea ce se vede în jurul gropii este o pădure, iar imaginile filmate arată că solul a fost pur și simplu aruncat în afară, dar în zonă nu au fost efectuate niciun fel de activități de excavare.

Mai mult, nici de un crater care să se fi format la impactul cu un meteorit nu poate fi vorba, deoarece oamenii locului nu au semnalat vreun eveniment de acest gen, care la asemnea dimensiuni ar fi avut consecințe majore pentru locuitorii din zonă. De altfel nici autoritățile nu au date că s-ar fi prăbușit recent un corp străin în regiune.

Fenomenul este cu atât mai straniu, cu cât din grota care s-a format din senin, se aude un zgomut puternic din subteran. Locul este situat nu departe de cea mai mare rezervă de gaze naturale din peninsulă. Cum nu se fac niciun fel de lucrări în acea zonă, apariția găurii imense este cu atât mai greu de explicat.

SFANTA TREIME

Sfanta Treime

Sfanta Treime este praznuita a doua zi dupa Duminica Pogorarii Sfantului Duh, adica in Lunea Rusaliilor. De Sfanta Treime Biserica ortodoxa praznuieste pe Sfantul Duh, a treia persoana a Sfintei Treimi, precum indica Penticostarul, la Sinaxarul Utreniei din Lunea Cincizecimii:

„Intru aceasta zi, praznuim pe insusi Preasfantul si de viata faca­torul si intru tot puternicul Duh, Care este unul din Treime Dumne­zeu.”Denumirea aceasta, de data mai noua, reprezinta probabil o influenta catolica (la catolici Sfanta Treime e sarbatorita in prima Duminica dupa Rusalii). In sec. XII, nici in Apus nu era inca generalizata o asemenea sarbatoare, ci era privita in unele manastiri ca o inovatie; ea a fost stabilita definitiv in Apus abia la 1334.

Acatistul Sfintei Treimi

Taina Sfintei Treimi dupa Sfantul Grigorie Palama

Dumnezeu ramane de nepatruns in fiinta Sa, insa Se descopera in chip tainic celor care se invrednicesc de vederea Lui. Iconomia, coborarea Sfintei Treimi catre creaturi, va fi mereu implinita de teologie, care e taina fiintei Persoanelor Treimii si care nu va fi in veci patrunsa cu mintea.

Energiile necreate si fiinta dumnezeiasca

Diferenta dintre energiile dumnezeiesti, care sunt stralucirea slavei Treimii, si firea dumnezeiasca reprezinta corespondentul diferentei dintre iconomia si teologia dumnezeiasca. In iesirea Sa catre creaturi, Dumnezeu Se manifesta revelat, daruindu-le acestora sansa impartasirii, dupa putinta, de taina negraita a vietii dumnezeiesti. Iata ce spune in acest sens mitropolitul Amfilohie: „Iconomia reprezinta relatia lui Dumnezeu cu cosmosul si omul. Prin manifestarea iconomica si prin darul energiilor dumnezeiesti, Dumnezeu Tatal, Dumnezeul Fiul si Dumnezeu Duhul Sfant Se descopera si Se manifesta. Plenitudinea acestei revelatii este intruparea lui Dumnezeu-Cuvantul si prezenta Sfantului Duh in om si creatie”. Sfantul Grigorie Palama afirma el insusi intr-una dintre Triade acest lucru: „Mintea omeneasca, de asemenea, nu numai cea ingereasca, se depaseste pe sine si prin nepatimire ia chip ingeresc. Astfel va descoperi lumina aceea si se va invrednici de o vedere mai presus de fire a lui Dumnezeu. Nu va vedea fiinta lui Dumnezeu, insa va vedea pe Dumnezeu printr-o descoperire adecvata lui Dumnezeu si pe masura lui”. Dumnezeu Se descopera, Se face accesibil cunoasterii celei adevarate, insa aceasta realitate nu schimba cu nimic caracterul de nepatruns al firii dumnezeiesti: „Teologia, spre deosebire de iconomie, face referire la ceea ce e Dumnezeu in Sine, la neparticipabilitatea Sa dupa fiinta. Dumnezeu e dincolo de concepte, fara nume, mai presus chiar decat numele de Dumnezeu. Dupa Sfantul Grigorie Palama, Dumnezeu este „Dumnezeu inainte de toate, mai presus de toate, si intreg in Tatal, Fiul si Sfantul Duh””.

Trimiterea Duhului prin Fiul

Facand o paranteza mai larga, bazata pe concluziile mitropolitului Amfilohie, voi adauga faptul ca in Omilia a 60-a, Sfantul Grigorie Palama realizeaza o importanta analiza dogmatica triadologica, prin care scoate in evidenta raportul clar intre teologie si iconomie la Sfantul Grigorie Palama: „Asadar, precum la inceput, dupa ce a spus Dumnezeu „sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra”, plasmuind in Adam firea noastra si sufland asupra lui Duhul cel de viata facator, aratat si daruit s-a manifestat dumnezeirea cea intreita a Creatorului, dupa ipostas, la fel si acum, cand a rezidit firea noastra in Hristos, Duhul Sfant S-a aratat pogorand peste El din cele supraceresti. Asadar, la Botezul Domnului in Iordan, s-a aratat taina Preainaltei si Atotziditoarei Treimi, mantuitoarea fapturilor rationale”.

Parintele Jean Meyendorff face unele analize destul de interesante in acest sens: „Pasajul ar merita o analiza amanuntita. In cateva momente precise ale disputei isihaste, Sfantul Grigorie Palama insista asupra faptului ca, in momentul trimiterii Apostolilor, Mantuitorul, sufland asupra lor, le-a dat Duh Sfant. Nu este vorba insa de persoana propriu-zisa a Duhului, ci de harul Sau cel necreat. In cazul in care aceasta precizare lipseste, derivele dogmatice pot fi dintre cele mai periculoase. De asemenea, manifestarea din veci a Duhului, prin Fiul, avea sa constituie un alt element important al precizarilor dogmatice trinitare. Aceasta formula nu era o inovatie in teologia bizantina: documentele care vorbesc despre tratativele de la Nymphe din 1234, purtate sub patriarhul Gherman al II-lea, contin expresii destul de asemanatoare. Grigorie de Cipru nu face decat sa dezvolte aceasta idee in mai multe din scrierile sale. Ne vom multumi sa citam aici textul Tomosului publicat de Sinodul din 1285, caruia Ghenadie Scolarul ii acorda autoritatea unui sinod ecumenic. Grigorie de Cipru este autorul acestui Tomos: „Recunoastem ca Paracletul Insusi straluceste si Se manifesta din veci prin intermediul Fiului, dupa cum lumina straluceste din soare prin intermediul razei; dar aceasta nu inseamna ca Isi are existenta prin Fiul sau din Fiul”. Gandirea lui Grigorie se exprima aici intr-un context diferit de cel in care s-a dezvoltat gandirea palamita, dar este incontestabil ca distinctia pe care a introdus-o este aceeasi cu cea a lui Palama. Influenta sa directa asupra dascalului isihast este sigura: vom vedea ca in una din primele sale opere, „Tratatele apodictice”, care trateaza chiar problema Filioque, Palama va relua si va dezvolta ideea centrala a lui Grigorie de Cipru, fara sa se refere formal la el. De altfel, de terminologia imprumutata de la savantul patriarh se va folosi mai tarziu in polemica sa contra lui Varlaam si a lui Achindin”.

Energiile necreate, izvor de indumnezeire

Aprofundand si clarificand invatatura Parintilor Bisericii, in era controverselor teologice, Sfantul Grigorie Palama insista mult asupra faptului ca revelarea in timp a Fiului si a Duhului sunt manifestari care reveleaza „monarhia” Tatalui, principiu fundamental atat al iconomiei, cat si al teologiei. Energiile necreate sunt izvor de indumnezeire, insa nu si corupere a infinitatii de nepatruns a fiintei dumnezeiesti. Spune Sfantul Grigorie Palama: „Dar cel care vede lumina dumnezeiasca nu considera ca vederea de care a fost invrednicit este fiinta lui Dumnezeu. Dupa cum sufletul da nasterii si transmite viata in corpul insufletit (si noi numim viata aceasta „suflet”, stiind ca sufletul care este in noi si care este „cauza” vietii este altceva decat viata), la fel Dumnezeu Care locuieste in sufletul teofor ii transmite acestuia lumina. Dar unirea cu Dumnezeu – Cel Care e cauza tuturor – cu cei vrednici depaseste lumina aceasta: Dumnezeu, ramanand intreg in Sine Insusi, locuieste intreg in noi, prin puterea Sa cea mai presus de fire, si ne transmite nu firea Sa cea dumnezeiasca, ci slava si stralucirea Sa. Aceasta lumina este dumnezeiasca si pe drept cuvant e numita „dumnezeire” de catre sfinti, caci e izvor al indumnezeirii”.

pr. dr. Roger Coresciuc

Sursa: http://www.crestinortodox.ro/sarbatori/sfanta-treime/

Film – Occult Forces (Forte Oculte) (1943)

Filmul  francez Occult Forces este probabil cel mai important film anti-masonic realizat vreodată (Subtitarare in engleza).

Filmul prezinta  povestea unui tânăr membru al parlamentului francez care se alătură unei loji francmasonice la îndemnul colegilor parlamentari. Astfel, el afla modul in care  iudeo-masoneria a conspirat  pentru a determina Franța sa intre in razboi împotriva Germaniei.
La scurt timp dupa terminarea razboiului, regizorul filmului Jean Mamy , producătorul Robert Muzard și scenaristul Jean Marquès-Rivière au fost condamnati la moarte și executati.

Pentru a intelege mai bine ce reprezinat masoneria cititi va rog si alte subiecte din categoria: MASONERIE.

ICOANA FACATOARE DE MINUNI UMILENIE

Vizionati va rog si:

Icoana Mantuitorului de la Celic Dere care se curăţă singură

Jocul Final – Documentar

Avand in vedere ca intrunirea Bilderberg e in plina desfasurare in acest moment in Danemarca 29 Mai -1 Iunie, cred ca documentarul Jocul Final  devine foarte interesant si va va ajuta sa intelegeti mai bine ce reprezinta aceasta organizatie diabolica.

Aveti aici si lista cu participantii din acest an: Lista completa a participanilor la intrunirea Bilderberg,  Copenhaga 2014

De asemenea puteti sa urmariti si agenda de discutii la aceasta intrunire: Agenda Bilderberg – Danemarca 2014

Urmariti va rog si alte documentare interesante aici: Documentare celebre

Informatii despre Noua Tehnologie de Cipuri RFID de tip Nanobot creata de Google!

Aceasta idee de nanotehnologie este descrisa si intr-un serial creat de NBC, numit „Revolution„, in care sunt prezentate multe dintre intentiile oligarhilor care conduc aceasta lume. Mai multe despre acest serial voi descrie intr-un articol viitor.

Alte lucruri  despre cipuri si alte inventii puteti gasi aici:

Proiect secret diabolic al Pentagonului, asemanator filmului Avatar

Schimbari ciudate ale vremii petrecute anul acesta

Precum ne avertiza parintele Elpidie, care pe langa profetiile legate de faptul ca anul acesta vor fi foarte multe conflicte pe glob, mai mari sau mai mici, a mai profetit si multe schimbari ale vremii si evenimente ciudate legate de vreme.

Va rog priviti cu atentie acest filmulet:

Urmariti si categoria „Profetii„.

Parintele Paisie Aghioritul despre UE, despre pecetluire si buletinele electronice

Urmariti va rog si articolele din categoriile de mai jos:

https://vremuritulburi.wordpress.com/category/sfantul-parinte-paisie-aghioritul/

https://vremuritulburi.wordpress.com/category/profetii/

JAFUL ROMÂNIEI, JAFUL RESURSELOR MINERALE ȘI DE HIDROCARBURI, DEPENDENȚA ENERGETICĂ FAȚA DE HOȚI

distrugerea romaniei

1 – Ziua în care Tăriceanu a dat gaze naturale pe ochi frumoşi
2 – Tariceanu a concesionat resurse din Insula Serpilor inainte de verdictul de la Haga (VIDEO)
3 – Blonda din guvernul Boc a mai dat un tun bugetului de stat -ExxonMobil a dat lovitura la Marea Neagră. Şi îi mulţumeşte Elenei Udrea
4 – TARICEANU A VANDUT INSULA ȘERPILOR (VIDEO)
http://www.youtube.com/watch?v=czJh6VlKVuc&feature=youtu.be

1 – Ziua în care Tăriceanu a dat gaze naturale pe ochi frumoşi
Într-o singură zi, fostul premier al României a semnat concesionarea a 17 zăcăminte, în favoarea unor firme asupra cărora planează semne de întrebare.

Nu numai zăcămintele de ţiţei şi gaze din Marea Neagră au fost concesionate prin hotărâri de guvern ale căror anexe sunt clasificate. Cabinetul Tăriceanu a procedat în aceeaşi manieră şi în cazul altor 17 de perimetre de extracţie de gaze de pe teritoriul României. Hotărârile de guvern au fost emise pe bandă rulantă în aceeaşi zi, 5 septembrie 2007, şi au avut la bază note de fundamentare întocmite de Dorian Marian, şeful de la cancelaria premierului, şi de Bogdan Găbudeanu, preşedintele demis miercuri de la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM). În unele dintre cazuri, companiile câştigătoare au concurat cu ele însele.

Concesiunile acordate într-o singură zi unor firme asupra cărora planează suspiciuni sunt estimate că ar acoperi o mică parte din producţia internă de gaz a României.

* Potrivit ANRM, grosul de 97% este asigurat de Romgaz şi de Petrom, ale căror cote de piaţă sunt aproape egale.

* Pe teritoriul României se află în exploatare 447 de pe rimetre, iar producţia de gaze naturale înregistrată în anul 2008 a fost de aproximativ 12 miliarde de metri cubi. În notele de fundamentare ale HG-urilor de concesiune se invocă motive economice din cauza cărora Petrom şi Romgaz au renunţat la respectivele exploatări.

Gazele lui Patriciu
Compania Rompetrol, condusă de directorul general Dinu Patriciu, nu a fost uitată de cabinetul Tăriceanu. Cu toate că a concesionat un singur perimetru, evident tot prin HG (nr. 1051/2007) cu anexă clasificată, zăcământul este unul dintre cele mai bogate.

* Concret, perimetrul Goleşti-Argeş, concesionat de Rompetrol, este evaluat la 56 de milioane de metri cubi de gaze naturale, în comparaţie cu cele adjudecate de alte firme, care nu au obţinut nici 10% din capacitatea acestuia.

Dincolo de relaţia de notorietate dintre Dinu Patriciu şi Călin Popescu- Tăriceanu, mai există o coincidenţă: şeful cancelariei, Dorin Marian, a fost angajat Rompetrol. El a întocmit, împreună cu Bogdan Găbudeanu, fostul preşedinte de la ANRM, nota de fundamentare în baza căreia a fost adoptată hotă- rârea de guvern favorabilă Grupului Rompetrol. De menţionat că pentru depozitul Goleşti a depus ofertă şi Amromco Energy, dar câştig de cauză a avut Rompetrol.

Directorul de vânzări al Grupului Rompetrol, Nicolae Ionescu, susţine că „este treaba guvernului cum îşi clasifică sau nu diverse acte sau anexe. Nu suntem noi în măsură să comentăm astfel de chestiuni!“. Cât despre calitatea lui Dorin Marian (şef la cancelaria premierului Tăriceanu) de fost angajat al grupului Rompetrol, Ionescu se întreabă retoric: „E o crimă ca un fost angajat Rompetrol să ajungă în altă funcţie?! Ce, eu dacă ajung mâine ministru e o crimă?!“.

Controversatul Iavorski ia potul

Într-o situaţie similară se află şi firma Expert Petroleum – filiala Mediaş, care a obţinut dreptul de exploatare a zăcămintelor de la Beclean şi Frumoasa printr-o altă HG (nr. 1052/2007), emisă tot pe 5 septembrie 2007.

Continuă lectura