Imnul Uniunii Europene inchinat lui Lucifer

produse-ecologice sigla-ue-color
Slavă ție, stea curată
Voie bună pe pământ
Astăzi te simțim aproape
Sol din Rai cu soare sfânt.
Vraja ta aduce iară
Pe popor lângă popor
Toți pe lume frați noi suntem
Când apari ușor în zbor.
 
Cititi cu atentie versurile imnului Uniunii Europene, nu vi se pare destul de clar cui ii sunt inchinate, si de ce a fost ales?  Incepe direct cu slava adusa „stelei”, ne explia ca este un „sol din Rai„, care aduce „voia buna pe pamant„.  Dar noi stim bine cine este aceasta stea, nimeni altcineva decat insusi Lucifer cazut din Rai, si odata cu el celelalte cete de ingeri cazuti din oastea sa (stelele din steag).
 „Despre caderea lui Lucifer si a ingerilor lui, Scriptura ne vorbeste asa: „Si s-a facut razboi in cer: Mihail, si ingerii lui, au pornit razboi cu balaurul. Si se razboia si balaurul si ingerii lui si n-a izbutit el, nici nu s-a mai gasit pentru ei loc in cer. Si a fost aruncat balaurul cel mare, sarpele cel de demult, care se cheama satana, diavolul cel ce insala pe toata lumea, pe pamant si ingerii lui au fost aruncati cu el” (Apoc.,12,7-9). Si asa a cazut Lucifer din cinstea de arhanghel, precum graieste Domnul: „Am vazut pe satana ca un fulger cazand din cer” (Luca,10,18). Si asemenea cu el si ceata de ingeri ce era sub dansul, inaltandu-se, a cazut si demonii, luptatori impotriva mantuirii noastre s-au facut. ” 
Fragment din: http://www.crestinortodox.ro/sfinti/sfintii-mihail-gavriil-72962.html

Si mai apoi sa ne transmita ca vor sa uneasca toate popoarele sub conducerea acestei stele (Lucifer), care va veni sub forma lui Antichrist. Si cand isi va face prima data aparitia, va posta sub forma de salvator al lumii, aducand „Voie bună pe pământ” .

Odă bucuriei  este o odă scrisă în 1785 de către poetul și istoricul german Friedrich Schiller si este o inchinare adusa „fratiei omului”, dar mai tarziu detestata de poet spunand ca a fost doar un curent de prost gust al acelei ere.  Oda este cunoscută mai ales pentru muzica pe care a fost pusă de către Ludwig van Beethoven în a patra mișcare a Simfoniei a 9-a, pentru patru voci solo, cor și orchestră.

Mai multe despre imn aici: http://www.cocoon.ro/?p=4316 si http://ro.wikipedia.org/wiki/Od%C4%83_bucuriei

Cititi va rog si:

https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/17/profetia-parintelui-elpidie-despre-noul-papa-antihrist-si-puterea-malefica-a-cipului/

https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/14/proorociri-despre-vremurile-din-urma/

 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s