Statul norvegian a declanșat procedurile de adopție a copiilor familiei Ruth şi Marius Bodnariu. Actiuni de sustinere a familiei Bodnariu in mai multe orase de pe glob!

Ruth şi Marius Bodnariu, o familie mixtă româno – norvegiană ai cărei  5 copii au fost luaţi în urmă cu o lună din familie de autorităţile norvegiene, au fost anunţaţi că autorităţile novegiene îi vor include într-un program de cunoaştere şi consiliere, dar până atunci vor începe procedurile de adopţie.

Acestora le este interzis în contiuare să le vadă pe fetele cele mai mari, iar pe cei doi copii mai mici o dată pe săptămână, în timp ce bebeluşul de patru luni poate fi văzut de două ori pe săptămână câte patru ore. 

Marius-si-Ruth-Bodnariu-impreuna-cu-copiii-lor

Mai mult decât atât, marţi părinţii s-au întâlnit cu autorităţile norvegiene, care le-au spus că vor să îi cunoască şi să îi evalueze, dar nu mai devreme de luna februarie, dar până atunci vor fi iniţiate procedurile prin care copiii să poată fi daţi spre adopţie.

Fratele din România al lui Marius Bodnariu a mai spus că autorităţile norvegiene le-au dat voie părinţilor să le cumpere copiiilor cadouri de Crăciun, dar cadourile le vor fi oferite copiilor de asistenţii sociali, scrie adevarul.ro.

Cazul familiei Bodnariu a provocat şi reacţia unor oficiali români. Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean, secretarul Comisiei de Politică Externă din Senat, Ben Oni Ardelean, dar şi deputatul Mircea Lubanovici, preşedintele Comisiei pentru românii din afara graniţelor ţării, reclamând abuzurile autorităţilor norvegiene care au intervenit în acest caz. Oficialii români au sesizat diverse organisme diplomatice şi au discutat cazul cu ambasadorul Norvegiei la Bucureşti, dar situaţia familiei Bodnariu nu a suferit nicio schimbare în bine. Am avut o discuţie cu doamna ambasadoar al Norvegiei la Bucureşti  în care i-am transmis poziţia noastră, urmând să demarăm toate procedurile pentru recuperarea copiilor. Luni vom depune interpelare la prim-ministru şi la ministrul de Externe, vom transmite o scrisoare către Preşedinte, cerând insistent ca statul să acţioneze CEDO, iar mai mulţi membri ai Adunării Parlamentare a Consiliului Europei să adresăm o întrebare pe acest caz Consiliului de Miniştri a Consilului Europeni. În discuţiile cu parlamentari români am ajuns la concluzia că vom încerca să sesizăm această problemă şi în Parlamentul European”, a declarat senatorul Ben Oni Ardelean.

norge

Părinţii spun că autorităţile norvegiene au comis mai multe abuzuri în momentul în care au preluat copiii, accesta fiind şi motivul pentru care s-a obţinut autorizaţie pentru protest în faţa Ambasadei Norvegiei de la Bucureşti, sâmbătă de la ora 12.00. Tot sâmbătă, de la ora 12.00 se organizează un protest şi la Ambasada Norvegiei (comună cu cea a Ungariei) de la Chişinău. De  asemenea, prietenii familiei Bodnariu din SUA se organizează pentru un potest în faţa Ambasadei Norvegiei de la Washington.

Condiţiile în care s-a realizat preluarea copiilor din familia Bodnariu sunt încă neelucidate. Pe de o parte sunt acuzaţiile autorităţilor norvegiene, care susţin că au intervenit pentru a-i proteja pe copii, existând date că asupra copiilor sunt exercitate corecţii fizice, iar pe de altă parte, părinţii spun că i-au disciplinat pe copii cu toată dragostea, aplicându-le inclusiv corecţii fizice, dar fără a-i abuza pe copii, neexistând, de altfel, nicio urmă de violenţă fizică. – flux24.ro

Urmariti mai jos motivul real pentru care familia si-a pierdut copiii:

APEL CATRE AUTORITATILE DIN ROMANIA! Va rog frumos sa interveniti pentru familia Botnariu, a caror copii au fost luati cu forta de catre autoritatile norvegiene, pe motiv ca-i invata despre BUNUL DUMNEZEU!

11 gânduri despre &8222;Statul norvegian a declanșat procedurile de adopție a copiilor familiei Ruth şi Marius Bodnariu. Actiuni de sustinere a familiei Bodnariu in mai multe orase de pe glob!&8221;

  1. Statul norvegian este un stat Feminist care incurajează desfiintarea familiei in special prin indepartarea bărbatului, care oricum deține o pozitie inferioară in cuplu. Dovada ca autoritatile norvegiene i-au propus sotiei lui Bodanariu să divorteze și iși va primi copii inapoi. Ca atare constrangerea statului prin divort dă roade in cele mai multe dintre cazurile de acest gen atunci cand copii nu au fost introdusi in procedura de adopție.

    • Copiii luati din familii ajung de cele mai multe ori la cupluri de lesbiene care sunt primele pe listele de asteptare. Nu de degaba Norway este un stat satanic Feminist al ocultei.

  2. Ciudat totuși este faptul că statul, oricare ar fi el, ar trebuii să lucreze in folosul comunității, dar a devenit ceva de speriat. Și la alții văd că primul hoț in stat,e chiar statul. Cam până aici am ajuns cu civilizația. Vai de generațiile care vin dacă cei de azi sunt adormiți

    • Sefa de la protectia copilului timis o anume doamna emilia milutinovici doreste o lege similara ca in norvegia. Ciudat este faptul ca aceasta doamna provine dintrun clan interlop

  3. Ar trebui facuta o mobilizare pe toate retelele de internet cu toate produsele fabricate in Norvegia si ajunse pe piata din Romania, iar noi romanii sa nu mai cumparam nimic din aceste produse.
    Ar trebui sa ne mobilizam si sa boicotam absolut tot ceea ce are vre-o legatura cu Norvegia, indiferent ca sunt importate sau este firma norvegiana care produce aici.

    Pe cale politica, diplomatica, internationala nu cred ca se va rezolva nimic. Aceasta militie spirituala din Norvegia face parte dintr-un plan mondial corect politic si se va extinde in toata lumea.
    Impreuna cu postul si rugaciunea putem sa actionam prin metodele care le avem la indemana. Trebuie sa-i boicotam exact acolo unde ii doare cel mai tare: la BANI.

    Una dintre firmele norvegiene care vand pe piata din Romania este ORKLA ( Orkla Foods Romania, Orkla Foods Nordic, Orkla Brands Nordic, Orkla Brands International si Orkla Food Ingredients ).
    Produsele vandute sunt: Ardealul, Bunatati de la Bunica, Fruhstuck, Holland, LaMinut, Linco, Tomi, Unirea si Wiesana, care acopera mai multe categorii de produse – de la pate la conserve de carne, mustar, sosuri, creme de hrean, margarina, ketchup, aluaturi congelate.

    “Noi, Orkla Foods Romania, suntem parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia.”
    Mai multe detalii aici: http://www.orklafoods.ro/orkla-foods-romania.html

  4. Romania are o problema mare in astfel de cazuri , problema consta in faptul ca nu mai suntem o tara suverana , suntem un Stat Colonizat , condus , tinut in frau , umilit , jecmanit , terfelit , insultat , etc etc . . . . si de aceea , demersurile facute la nivel de Institutii de Stat in politica externa , nu au ecou !!! Si nici nu vor avea , pentru ca aceasta meschinarie norvegiana la adresa tarii noastre si a romanilor , face parte din meniul Papusarilor , prezentat pe tava Dictaturii Mondiale respectiv prigonirea popoarelor incalecate de Sistemul Siionist Mondial , cum Romania s-a inghesuit nesilita de nimeni , sa faca parte din acest meniu , iar romanii sunt sacrificati in aceste state sataniste pro-gay . Norvegia are nevoie de copii , sa poata intemeia „familii gay” si de unde sa-i ia , pentru ca parintii , niciodata nu-si vor da copiii de buna voie acestor dementi bolnavi psihic , care confunda c…..ul cu gura si invers , iar pentru asta , au invocat pretexte , sa poata abuza de acestea , furand copii practic , pentru ca asa se cheama atunci cand iti insusesti ceva , impotriva vointei proprietarului . Ca sa furi copiii unor oameni , carne din carnea lor , sa-i transformi ca pe niste marfuri , sa-i desfiintezi ca si fiinte umane , nu poti fi decat dementul dementilor sau chiar dracul in persoana .
    Ar trebui cum spunea cineva pe aici , boicotate toate produsele din Norvegia , comercializate in Romania !!!

    • Pina una alta la noi parlamentu a respins iarasi o ,, lege ” initiata si propusa pt dezbatere de catre nimeni altul decat tanti remus cernea ce se zbate din toate incheieturile in ce priveste partneriatele civile

      • eu nu mai sunt din tara, dar in locul vostru as organiza proteste pasnice contra tuturor legilor absurde care nu se potrivesc crestinismului.Presedintele actual se teme de proteste.

  5. „Oricum, Brejvik, cel care a ucis 80 de persoane, “a salvat” Norvegia înaintea partidului muncitoresc de guvernământ, şi ei au anunţat că urăsc musulmanii.
    Brejvik a fost violat la 4 ani de o mamă. Barnevarn l-a luat şi l-a trimis la „încercări pe etape“. Fiecare familie l-a “gustat” (probabil a fost dat la mai multe familii adoptive). Apoi tânărul a pregătit acţiunea sa 9 ani. Cred că i-au promis marea cu sarea, ca să nu pomenească despre acest subiect. Jurnalistii suedezi au descoperit deja această poveste.”

    „Filosofia acestor “inumani”, dezvăluie proiectul Partidului Muncitoresc Norvegian de guvernamant, despre care tocmai am citit recent în SMI norvegian.
    Lisbakken, ministrul responsabil pentru familie şi copii, declară fără ruşine: “Eu sunt un homosexual. Vreau ca toţi copiii din ţară să fie ca mine.”
    A iniţiat Programul de Stat experimental, în care au fost eliminate de la grădiniţe poveşti ca Cenuşăreasa şi poveştile fraţilor Grimm. În locul lor a fost scrisă altă literatură de tip “Rege şi Rege”, sau “Copii gay“. În ele, de exemplu, prinţul se îndrăgosteşte de rege, sau de alt prinţ, prinţesa visează la căsătoria cu regina.”

    „În Europa, dar şi în Canada, SUA, Australia şi Noua Zeelandă, peste tot în afara Rusiei, familia este zdrobită şi despărţită. Familia, ca legătura între părinţi şi copii, este distrusă planificat.
    Cifre de copii luaţi: 200.000 în Norvegia, 300.000 în Suedia, 250.000 în Finlanda, în Germania, Israel la fel un număr foarte mare. Acestea sunt generaţii furate.”

    Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/12/20/stop-barnevernet-qa-video-antena3-proteste-abuzul-criminal-al-autoritatii-de-protectie-a-copilului-din-norvegia-institutia-ororii-antihristice-alte-cazuri-socante/

Lasă un comentariu