Iohannis face din nou cum canta papusarii. A transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind darea în plată

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, vineri, pe Facebook, decizia de a transmite Parlamentului legea privind darea în plată, afirmând că acest proiect este „bine-venit”, dar forma adoptată de Parlament, în loc să-i ajute pe cei cu credite, riscă să creeze „dificultăţi”.

iohannis-b

„Legea privind darea în plată este bine-venită, dar forma adoptată de Parlament, în loc să-i ajute pe cei care au credite imobiliare, riscă să creeze noi dificultăţi, mergând chiar până la imposibilitatea aplicării ei. Terminologia neclară, necorelarea cu legislaţia în vigoare şi crearea unor situaţii de inechitate între beneficiarii legii sunt câteva dintre problemele actului normativ. De aceea, am retrimis astăzi legea spre reexaminare Parlamentului. Este atributul Legislativului să definească mai riguros termenii folosiţi, astfel încât să fie eliminate neclarităţile şi evitate confuziile„, a scris, pe Facebook, Klaus Iohannis.

Potrivit cererii de reexaminare, principiul dării în plată este un principiu economic şi juridic care induce partajarea riscurilor, în mod echitabil, între creditor şi debitor. Aplicarea acestui concept este binevenită, însă trebuie să aibă în vedere adaptarea instituţiei dării în plată la specificul acestui tip de contract, care este unul pe termen lung, se arată în solicitarea preşedintelui către Parlament. – meadiafax.ro

Asa cum am prevazut, Iohannis la presiunea papusarilor a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind stingerea creditelor prin darea în plată a imobilelor ipotecate.

Vorba lui Florin Chilian, „numiti un lucru bun pe care l-a facut Iohannis pentru romani de cand e presedinte”, nici unul, toate numai in defavoarea romanilor. La ce dosare are, nici nu-i de mirare.

Urmariti va rog si:

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Iohannis face din nou cum canta papusarii. A transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind darea în plată&8221;

 1. Papusa Klaus Iohannis se misca dupa cum o trag PAPUSARII !
  Din ce in ce mai mult , figura lui se transforma intr-o fata de veritabil TEMBEL , purtat de valurile prostiei , tradarii si nemerniciei fara margini , fata de aceasta tara .
  Uitati-va la poza din articol , daca nu are fata de tembel , mameluc , prost , las si santajabil , exact cum le trebuie PAPUSARILOR !

 2. Intocmai, papusarii au nevoie de infractorii in capul trebii deoarece sa poata fi usor de santajat si ciolanis din pacate nu este un caz singular, basescu la fel care este implicat in dosarul flota si diverse imobile pe care lea obtinut asa cum lea obtinut, adrian nascase prin vanzarea resurselor cu tot cu industria peyrochimica, constantinescu in care fiusu nui strain de afacerea tigareta, Iliescu cu mineriadele, deci sistemul are nevoie numai de astfel de infractori si ca atare acestia ca sa nu fie fesfintati trebuie sa faca intocmai

  • Si apropo de banci, cu exceptia c.e.c mai toate bancile sunt straine, iar tot sistemul bancar a fost instrainat inainte de aderarea la u.e, bun sa zicem ca dupa 2007 ni sa impus de acolo sa dam pe nimic, dar inainte de 2007 cine nea impus?! Caci grosul economiei atunci a fost exterminat imediat dupa 89 indata ce a fost abrogata legea 18 de catre tripleta iliescu, roman, brucan si care bineinteles a inceput cu flota al carei faptasi nici pina in ziua de azi nu au dat nici un fel socoteala, pt ca nu sa dorit si sarabanda a continat cu uzinele si fabricile, cu resursele, cu industria agroalimentara s.a.m.d, iar dupa aderarea la u.e sa continuat cu ce a mai ramas pe fundul sacului

 3. 1. Despre imprumuturile la banci, cititi articolul si explicatia unui avocat:
  – Mecanismul diabolic al împrumutului bancar. Sclavia modernă în pași de credit
  http://bit.ly/1UkXPSv

  2. BNR este o BANCA PRIVATA la fel cum este si FED-ul american. BNR nu are nici o legatura cu Statul Roman sau cu poporul roman. Ce este ciudat este foptul ca in istoricul BNR de pe siteul oficial este recunoscut actionariatul privat pana in 1947. Dupa 1989 este „bezna totala”, de parca BNR ar fi incetat sa existe. Cine sunt si au fost actionarii privati de pana in 1947? Care este statutul BNR de dupa 1989? Eu sunt sigur ca BNR s-a intors la „origini” adica a devenit 100% privata.
  Uite o intrebare de 100 de puncte:
  CINE SUNT ACTIONARII (privati) BNR DE DUPA 1989?

  Si cateva intrebari drept bonus:
  – Tinand cont de faptul ca Statul Roman a avut 0 actiuni la BNR in anul 1925, iar in perioada 1925 – 1947 BNR a fost 100% cu actionariat privat, AL CUI ESTE TEZAURUL CARE A FOST „SALVAT” SI TRIMIS LA RUSI?
  – CUM A FOST OBTINUT ACEST TEZAUR?
  – Se spune ca „tezaurul Romaniei” ar fi ajuns prin tarile din occident Germania, Anglia si cea mai mare parte prin SUA. Cu alte cuvinte, ACTIONARII PRIVATI AI BNR, pe vremea cand Romania era „granarul Europei” iar populatia se zbatea intr-o SARACIE LUCIE, au jefuit fara mila (la fel ca si azi) si au strans o AVERE FABULOASA pe care au luat-o dupa ei. Ati auzit bine: in momentul cand acesti actionari privati s-au mutat afara din tara, si-au facut bagajele si au luat averea obtinuta din jaful Romnaiei cu ei. Ca doar era a lor nu a „poporului” sau „statului”.

  Si o intrebare de 1000 de puncte:
  – Tinand cont de faptul ca BNR ESTE O BANCA 100% PRIVATA cum de este permis de a avea/detine in nume/titlu cuvintele „NATIONAL” si „A ROMANIEI”?
  Este la fel cum Printu lui Peste Prajit, Paul/Lambrino sau cum ma-sa il cheama a adaugat „AL ROMANIEI”.

  BNR este „Nationala a Romaniei” la fel cum si idiotul asta este „Al Romaniei”. Adica O MARE INSELATORIE!

  ––––––>
  Ce trebuie facut ca sa intelegeti cum stau lucrurile:

  1. Cititi singuri istoria BNR de pe siteul oficial si puneti-va singuri intrebari.
  Un scurt citat:
  „Până la declanşarea Primului Război Mondial, Banca Naţională a României s-a implicat în susţinerea dezvoltării economiei naţionale, prin volumul creditelor acordate şi nivelul redus al taxei scontului. De asemenea, alături de guvernul român, a contribuit în anii 1890-1892 la elaborarea legilor care au consacrat schimbarea etalonului monetar, prin renunţarea la bimetalism în favoarea monometalismului aur. Între 1900 şi 1925, statul s-a retras dintre acţionarii băncii, FAPT PENTRU CARE BNR A DEVENIT O INSTITUŢIE PARTICULARĂ PRIVILEGIATĂ, dar care avea aceleaşi responsabilităţi naţionale.”

  – Istoria BNR
  http://www.bnr.ro/Istoria-BNR-1052.aspx

  2. A.I. Cuza a fost dat jos printr-o lovitura de stat si in locul lui a fost instalata o mafie mondiala, transnationala care nu a facut nimic altceva decat sa JEFUIASCA ROMANIA INTR-UN MOD BARBAR in timp ce populatia se zbatea intr-o SARACIE LUCIE. O gramafa de idioti sunt „monarhisti” si „regalisti” si il pupa in cur pe imbecilul ala hotoman, betiv si barbugiu de Carol. Astia sunt niste oameni foarte prosti. Ca sa va lamuriti putin cum stau lucrurile cititi aceste articol:
  – DESPRE REGII ROMÂNEI, AŞA ZIS GERMANI sau ce au în comun Înţelepţii Dacilor, Imperiul Roman, Republica Veneţiană, Fisherland, Podul de la Cernavodă, URSS, Woodrow Wilson, Opinca romană pe Parlamentul de la Budapesta, Mănăstirea sf. Nicolae de la Predeal
  http://bit.ly/1OVyRcn

  3.1 Ca sa intelegeti mecanismul prin care Romania era JEFUITA, cititi cartea lui Nicolae Paulescu „Spitalul, Coranul, Talmudul, Kahalul și Francmasoneria”. Toata cartea trebuie citita, dar cine este nerabdator poate sa sara direct la capitolul „4.1.3.9 Romania”. Va rog sa COMPARATI ceea ce s-a intamplat/facut ATUNCI cu ceea ce s-a inamplat/facut ACUM. O sa observati un lucru foarte simplu: metodele, practicile si rezultatele de atunci, sunt IDENTICE cu metodele, practicile si rezultatele de acum!

  Citeste cartea online:
  https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria

  descarca pdf:
  http://bit.ly/1rcXIve

  Bonus: citeste cartea lui Radu Theodoru „Romania ca o prada” si cartea lui Cornel Dan Niculae „Razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii”.
  https://groups.yahoo.com/neo/groups/reflectii/conversations/topics/92

  3.2 Trebuie sa intelegeti ca „Fischerland-ul” de la inceputul secolului trecut a fost astazi EXTINS IN TOATA ROMANIA! Aceleasi metode, acelesi practici, aceleasi rezultate: JEFUIREA ROAMIEI si SARACIREA ROMANILOR. Daca nu intelegeti despre ce vorbesc, cititi acest scurt articol:
  – Răscoala ţăranilor
  (extras din cartea lui Cornel Dan Niculae „Razboiul…”)
  https://bisericasecreta.wordpress.com/2007/08/27/rascoala-taranilor/

  E clar acum ca totul de repeta iar metodele si jefuitorii sunt ACEIASI? E clar acum cum suntem jefuiti DIN NOU si in ACELSI MOD de ACEEASI MAFIE TRANSNATIONALA?

  4. Despre actionariatul privat al BNR au mai aparut diverse articole pe diverse siteuri. Cam putine, desi ar trebui sa urle internetul si oamenii in strada. Citi cateva dintre ele:
  http://www.money.ro/bnr-banca-privata/
  https://ierisiastazi.wordpress.com/2014/01/22/banca-nationala-a-romaniei-nu-este-a-romaniei/
  http://www.fight4romania.com/Observatii/BNR-Banca-privata.html
  http://capitalismpepaine.com/2013/03/11/banca-antinationala-a-romaniei/
  http://ioncoja.ro/amestecate/mugur-isarescu-in-fata-cui-raspunde/

  5. BIS – Bank of International Settlements (Banca Internationala a Reglementelor):
  – Banca Bancilor Centrale
  http://www.chiazna.ro/6682/banca-bancilor-centrale

  PS: Daca incepeti cu rasismul, xenofobia, „antisemitismul” si „teoriile conspirationiste” inseamna ca sunteti foarte prosti pentru mileniul 3. Dovezi exista peste tot. Trebuie doar sa te uiti dupa ele.
  Pana una alta, ramane cum am stabilit:

  ––––––>
  Isarescu, Vasilescu, Georgescu, Olteanu si toti trogloditii astia tradatori de tara sa SCOATA ACTELE ORIGINALE DE INFIINTARE/CONSTITUIRE A BNR SA VEDEM CINE SUNT ACTIONARII REALI SI CARE ESTE PARTICIPATIA STATULUI ROMAN IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE. CE PROCENT DE ACTIUNI LA BNR DETINE STATUL ROMAN? DETINE MACAR VRE-O ACTIUNE?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s