Siria. Începe asaltul final pentru oraşul Alep. Rusia aruncă pe scena de luptă roboţi militari

Situaţia din Siria prinde un nou contur, în condiţiile în care Rusia a trimis pe câmpul de luptă roboţi militari. Un oficial de rang înalt din cadrul armatei ruseşti a declarat că se doreşte o automatizare completă a luptei din ţara arabă.
Piloţii ruşi ai bombardierului Su-34 îşi verifică avionul înainte să decoleze de la baza aerianaă siriană Hmeymim, de lângă Latakia, Siria.
Piloţii ruşi ai bombardierului Su-34 îşi verifică avionul înainte să decoleze de la baza aerianaă siriană Hmeymim, de lângă Latakia, Siria. (Captură Foto)

O victorie în Alep (populaţia de dinainte de război: 1 milion) este aşteptată în Moscova, Teheran şi Damasc, cu speranţa că va schimba cursul războiului şi va forţa rebelii sirieni să accepte că rebeliunea lor se apropie de sfârşit şi că singura opţiune ce le-a mai rămas este să se alăture unui proces de pace iniţiat de Rusia în privinţa viitorului Siriei.

Intervenţia militară rusească, lansată în 30 septembrie 2015, a scos armata siriană din starea disperată în care se afla, a insuflat speranţa în ofiţerii sirieni, iar soldaţii au un moral ridicat. Armata preşedintelui sirian Bashar al-Assad nu mai este aceeaşi armată de acum 5 luni, care era în mare parte înfrântă. Loviturile aeriene ruseşti au reconstruit încrederea conducerii militare siriene în abilitatea lor de a învinge. Unităţile de luptă siriene primesc arme sofisticate, iar consilierii militari ruşi oferă pregătire în vederea utilizării acestora.

Sursele militare ale Debkafile au declarat că standardele operaţionale ale Hezbollah şi ale miliţiilor şiite pro-Iran ce luptă alături de armata siriană au fost de asemenea îmbunătăţite cu ajutorul tacticilor ruseşti.

Acele tactici au produs o reducere substanţială a numărului de victime iraniene, siriene şi Hezbollah pe câmpul de luptă, contrar rapoartelor din mass media Occidentală, care susţin că acest număr este ridicat.

În plus, sursele militare ale Debkafile au dezvăluit că, pentru prima dată pe arena de luptă siriană, şi-au făcut apariţia roboţii militari, care vor înlocui trupele terestre. Roboţii vor avea un rol important în ofensiva pentru recuperarea oraşului Alep.

Vestind o revoluţie în războiul modern, ruşii trimit pe câmpul de luptă sirian două tipuri de roboţi – robotul de luptă Platform-M şi Argo Mobility Platform, ambii puternic blindaţi şi capabili să funcţioneze pe timp de zi sau noapte în diferite condiţii pe câmpul de luptă. Platform-M adună informaţii, identifică ţinte fixe şi mobile şi le distruge. De asemenea, robotul Platform-M oferă sprijin soldaţilor aflaţi în mişcare şi securizează instalaţiile militare sau rutele de deplasare folosite de armată. Acest robot este înarmat cu sisteme de tragere semiautomate sau automate pentru distrugerea ţintelor inamice. De asemenea, în caz de nevoie, pe sistem poate fi montată o putere de foc suplimentară.

Argo este proiectat pentru operaţiuni în zonele cu teren accidentat, în special pentru terenul montan sau pietros. În luptele recente, rebelii sirieni au fost luaţi prin surprindere de focul puternic provenit din partea roboţilor ruşi controlaţi de la distanţă.

Valeri Gherasimov, şeful Statului General al forţelor armate ruse, a discutat recent despre un plan pentru “a automatiza complet lupta din Siria”. El a adăugat: “Poate în curând vom fi martori la grupuri robotice care desfăşoară independent războiul.” – epochtimes-romania.com

Alte stiri despre razboiul din Siria, gasiti la categoria: Siria

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Siria. Începe asaltul final pentru oraşul Alep. Rusia aruncă pe scena de luptă roboţi militari&8221;

 1. ” undeva in lume va ploua cu sange ” Sfantul Parinte Ilarion Argatu
  „si cand va incepe din Siria , sa incepeti a va ruga ” Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul

 2. se pare ca sunt unii care stiu exact ce se va intampla
  in orice caz nu ceva bun, caci desi aparent omenirea ar evolua (tehnologic), mintal si spiritual se observa un regres accelerat.

  • bine zici, gheorghe 🙂 progresul tehnologic asa cum e la noi este toxic si nociv, mai bine fara el.
   ce folos are omenirea din progresul tehnologic ? se presupune ca tehnologia ar usura viata omului si i-ar darui timp pt el, dar nimeni nu invata omul ce ar putea face cu acest timp castigat asa ca omul sta si se alieneaza pe facebook…oricum, oricine poate constata ca omul are tot mai putin timp liber si viata ii este tot mai impovarata de griji si obligatii si restrictii si amenintari etc..asa ca la ce folos progresul tehnic???; sanatatea este tot mai precara; foametea si seceta sunt la fel sau mai grave; sinuciderile, sexualitatea, perversiunile si drogurile in crestere; drepturile si libertatile omului in scadere; viata sufleteasca si cunoasterea lui Dumnezeu sunt tinte tot mai indepartate pt un om modernizat si supertehnologizat cu o viziune tot mai deformata asupra vietii si realitatii, controlata masiv si indusa prin massmedia aservita satanei; toate realizarile tehnologice importante pe care le folosim zi de zi ( si efectele poluant distructive care deriva din ele) s-a dovedit ca au efecte negative/mortale asupra omului si planetei : wireless, telefon mobil, computer, burse, GMO, LHC, HARP, nanotehnologii, clonare, exploatarea petrolului si minereurilor, aviatia cu chemtrails, stiintele spatiale acaparate in intregime de fortele oculte, mor animale si plante la greu, zeci de specii dispar zilnic din cauze de genul asta …
   ar fi de preferat sa ne intoarcem la sapa, trasura si opait decat sa perpetuam dezastrul actual…de profitat nu profita decat satana, omul obisnuit in nici un caz

 3. Ce frumoasa era viata romanului de acum doua sute si chiar o suta de ani .
  Omul aproape ca nu avea nevoie de bani , singur isi producea cele necesare traiului , incepand de la imbracaminte , mancare , locuinta si tot ce-i trebuia . Lumina era opaitul sau lampa cu gaz , mancarea din gospodarie , naturala si sanatoasa respectiv , carne oua si lactate , fructe si legume cultivate manual , tesaturile facute in casa de gospodinele care teseau incepand de la prosoape , camasi de in , itari sau pantaloni din lana tesuta de casa iar casele facute din chirpici , tencuite cu lut , acoperite cu stuf sau sindrila (cei de la munte) totul facut de mana creatoare , inovatoare a taranului roman , care isi asigura prin propriile puteri existenta , fara sa apeleze la cei care conduceau tara . Oamenii erau vigurosi , traiau peste suta de ani , aveau credinta curata , sincera , erau cinstiti , intelepti , cu bun simt , luptatori , patrioti .
  Cum a ajuns romanul in acest moment , datorita tehnologiilor satanice , distructive , au imbolnavit lumea de cancer , diabet si toate maladiile din lume , datorita acestor tehnologii diavolesti anume create pentru distrugerea omenirii . Oameni si copii bolnavi , stresati , psihopati , drogati , desfranati , atei , criminali ,
  fara rusine si discernamant , o adunatura creata de Antihrist prin tehnologiile moderne ademenitoare , mascate de lux si confort peste limita bunului simt , crearea celor doua paturi sociale extreme , super-bogati si super-saraci , diavolul facandu-si loc si stapanind toate aceste schimbari care duc la pieire si distrugere a creatiei lui Dumnezeu , OMUL .
  Omul modern , o epava a ceea ce Dumnezeu a creat frumos , omul lui Dumnezeu si nu al diavolului .
  Am poze ale strabunicilor mei , care duceau o viata de taran din vremurile curate si nespurcate de Modernismul Satanic din zilele noastre . Ma uit si compar realitatea de atunci , simplitatea si curatenia sufletului taranului roman de atunci , cu ceea ce este astazi . Diferenta nu are limite !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s