Mesajul Jurnalistului Laurian Stănchescu catre Iohannis: SĂ NU TE PRIND NICIODATĂ LA ŢEBEA!

Brad2015

Klaus Iohannis, tu eşti, faţă de Avram Iancu, tot aşa cum este nimicul faţă de Dumnezeu. Eşti firul de praf care s-a aşeazat pe icoana Maicii Domnului şi crede că lumea se închină la el. Eşti absenţa României din viaţa publică a lumii. De fapt, nu eşti nimic, nu eşti nici măcar un nimic!

Ai necinstit memoria sacră a lui Avram Iancu, nerespectând decizia Parlamentului României prin care a primit titulatura nobilă de “Martir şi Erou al Naţiunii Române”. I-ai sfidat pe Regii României, pe Ferdinand I şi Maria, care s-au închinat şi l-au venerat pe Crăişor mergând la Mormântul de la Ţebea.

Klaus Iohannis, om nimicnic şi pustietor, îţi baţi joc de sfântul şi de martirul moţilor!

Om nedumnezeit ce eşti, să nu te prind niciodată la Ţebea! – magazincritic.ro

Urmariti va rog si alte actiuni antinationale ale strainului de neam si tara Klaus Iohannis:

Publicitate

11 gânduri despre &8222;Mesajul Jurnalistului Laurian Stănchescu catre Iohannis: SĂ NU TE PRIND NICIODATĂ LA ŢEBEA!&8221;

  • Din pacate NIMICUL acesta, si alte NIMICURI politice vin an de an la Tebea pentru voturi in capania lor electorala. Aceste NIMICURI, sunt pupate-n cur an de an de autoritatile noastre locale. An de an cordoane de jandarmi despart aceste NIMICURI de MOTII care vin la Tebea pentru Craisorul lor. An , de an aceste nimicuri beau tuica, manica virsle in corturi special amenajate de partidele politice, si-i doare in cur de AVRAM IANCU… Daca Avram IANCU ar putea iar scoate in suturi in cur din curtea biserecii de la TEBEA…. In nerusinarea lor vin an, de an, protejati de cordoanele de jandarmi, ca adevaratii MOTI sa nu-i scuipe in fata….EU I SCUIP DE ACUMA PE TOTI, INCLUSIV PE PUPINCURISTI LOCALI, CARE-I PRIMESC.

 1. Acest om a fost votat de romani.
  Indiferent daca eu nu l-am votat asta nu inseamna ca bunul meu simt si educatia crestina imi va spune ca trebuie sa scuip aproapele meu.
  Avem ceea ce meritam pe buna dreptate,altfel Dumnezeu ne-ar fi harazit conducatori intru Hristos,Domnul.
  Regret sa-i spus acestui fals jurnalist ca prezentand un astfel de material s-a facut mai mic decat presedintele Romaniei.Nationalismul nu se promoveaza si nici nu se joaca asa.

  Ptr mine este o instigare la nesimtire,este o alta forma de manifestare a diletantismului si a nonvalorii.
  Ptr ca suntem pe un blog ortodor acestui individ certat cu Dumnezeu in primul rand i-as spune ce a spus Hristos: „….cine este fara de pacat sa arunce primul piatra !”

  • vp te contrazic, romanii au ales asa pentru ca mereu au avut de ales intre doua rele, nu ei sunt de vina. Iar acest om spune adevarul, mai trebuie aruncat si cu patra, Stefan cel Mare si toti marii inaintasi ai neamului romanesc, au aparat neamul si credinta cu sabia in mana.

 2. Domnule Stanchescu, pana la urma localitatea Tebea nu este proprietatea dvs. personala ca sa puteti interzice accesul unuia sau altuia acolo. Un piculet de decenta si castigati mai mult!

  • Nu este singulara tendinta unora de a-si aroga proprietatea si protectia asupra unor evenimente, locuri, etc. Le pica lor pata pe cate un loc, eveniment, personaj, etc. Am trait deja fo trei astfel de intamplari. Acum cativa ani un profesor, in numele cred a mai multor oficiali locali, mi-a spus textual : „TU SA DEPUI COROANA ACOLO LA VOI LA BRAD”. Ca si cum acolo unde depuneam coroana si unde murisera in ziua de 8 nov. 1848 peste o mie de suflete, era daca nu proprietatea lor macar fieful lor, iar eu cu delegatia mea le stricam „intimitatea” manifestarii. Asa ca asumarea unor evenimente, locuri, etc ca parti ale proprietatii, fara sa ai legaturi genetice cu bastinasii locului, agatandu-te de un eveniment sau un personaj istoric ca „orbul de baston” nici nu se stie daca sa popularizezi tu locul, personalitatea respectiva sau sa te faca aceasta cunoscut, nu ma mai mira. Vin in ultimul timp o seama de bucuresteni [si nu numai] cu gandul sa ne invete ei pe noi cum e cu AVRAM IANCU si cu ceilalti eroi ai neamului. Fiindu-ne noua rusine de rusinea pe care ar trebui sa o resimta ei, nu facem decat sa ne uitam cu jena la izmeneala lor, la excesele lor, unele de-a dreptul socante si infantile, care cica le dovedesc iubirea de eroi, iar noi localnicii de prostovani ce ne aflam cica ii credem] si sa ii lasam in plata Domnului sa-si faca numarul. Le-am cerut tuturor acestora sa ne sprijine sa ridicam acolo unde si-au dat viata acea mie de oameni un mic grup statuar sau macar o troita, ca sa dovedeasca cu fapte ceea ce cu gura ne toaca zeci de minute la microfoane [ si prin ziare si internet] si NICIUNUL n-a miscat un deget, fie poeti, scriitori, istorici, generali, etc.

 3. Decenta unora si capul plecat al multora ne-a adus unde suntem,adica fara personalitate,fara drepturi,am ajuns slugile Europei,noi cu o tara plina de bogatii ca nicio alta.

 4. @vp,suntem ortodoxi dar cred ca nu trebuie sa fim si prosti,de fapt suntem ca nu stim sa ne cerem drepturile si sa anulam buletinul de vot plin de penali,hoti,tradatori,mai e nevoie sa mai adaug cateva „calitati”ale reprezentantilor nostrii?

 5. dragii mei,constiinta noastra ne poate (s)pune sa anulam buletinul de vot.
  numai asa dam un vot de blam satanelor ce ne conduc.
  cum adica sa votezi „raul cel mai mic” ?

  asa ca pana nu ne vom schimba NOI INSINE DIN TEMELII sa nu avem tupeul sa aratam cu degetul ca aproapele nostru e de vina.
  e de fapt demersul lui Hristos,tot ce scriu aici este sa IL URMAM in cuvant,fapta si gand.

  ba da,NOJ suntem de vina tocmai prin „alegerile” noastre.
  oare la judecata dreapta a lui Hristos vom fi in stare sa aratam cu degetul ?

 6. Dacã Joian sluga și spionul lui Frau Merkal a fãcut asemenea porcãrie ,înseamnã cã a declarat singur singurel cã el este marioneta și spionul cu sarcina de a distruge ,șterge istoria neamului și a eroilor României și instigare la urã între cetãțenii de diferite naționalitãți și locuitorii României.

 7. Am scris despre aceasta situatie, dar DEGEABA, SPECIMENUL NU AUDE NU VEDE.
  POATE VA VENI O VREME SA AUDA SA SI VADA.
  ORICUM VA FI TARZIU PENTRU TOTI INCLUSIV PENTRU TARA ASTA JECMANITA DE TOTI IN OCHI LUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s