Video. George Grigoriu demoleaza minciunile mass-media referitoare la BOR

Felicitari domnului George Grigoriu! Excelent comentariu, scurt si succint!

Urmariti va rog si:

Publicitate

11 gânduri despre &8222;Video. George Grigoriu demoleaza minciunile mass-media referitoare la BOR&8221;

 1. Ma uimeste ca acest mesaj de buna credinta si adevarat , este transmis pe acest canal diversionist al lui Gusa , trepadusul lui Iohannis si a starpiturii de Soros . Pentru banii primiti de la aceasta reptila (Soros) , acest canal infect , duce cea mai crancena manipulare impotriva Romaniei .

  • Subscriu !
   Sa nu-i uitam pe rares bogdan (cu a lui … „sa nu uitam sa iubim in fiecare zi Romania”…) si octavian hoandra – niste impostori, vanduti !!!

 2. Biserica mai este atacata datorita faptului ca sta in calea planurilor marsave, cum ar fi: casatoriile gay, mai de una zi urmaream la tv cum madam monica pop directoarea spitalului de oftalmologie critica biserica ca nu este de acord si ca nu face slujbe la incinerari si ca vezi Doamne preoti traiesc cu mentalitati invechite

 3. ia gândiţi-vă ,fraţilor,ce va fi la desfacerea celor 7 peceţi sau la cele 7 trâmbiţe sau,mai ales, la vărsarea celor 7 cupe ale mâniei Lui Dumnezeu…şi vor blestema pe Dumnezeu şi vor huli numele Lui…abia acum înţeleg cum va fi aceasta…

 4. Doamne Ajuta Fratilor intru Dumnezeu.

  Intr-una din pericopele evanghelice din aceasta perioada Domnul Iisus Hristos ne spune (asa cum Sf Apostol si Evanghelist Matei in Cap 10 scrie):

  1. Chemând la Sine pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat lor putere asupra duhurilor celor necurate, ca să le scoată şi să tămăduiască orice boală şi orice neputinţă.
  2. Numele celor doisprezece apostoli sunt acestea: Întâi Simon, cel numit Petru, şi Andrei, fratele lui; Iacov al lui Zevedeu şi Ioan fratele lui;
  3. Filip şi Vartolomeu, Toma şi Matei vameşul, Iacov al lui Alfeu şi Levi ce se zice Tadeu;
  4. Simon Cananeul şi Iuda Iscarioteanul, cel care L-a vândut.
  5. Pe aceşti doisprezece i-a trimis Iisus, poruncindu-le lor şi zicând: În calea păgânilor să nu mergeţi, şi în vreo cetate de samarineni să nu intraţi;
  6. Ci mai degrabă mergeţi către oile cele pierdute ale casei lui Israel.
  7. Şi mergând, propovăduiţi, zicând: S-a apropiat împărăţia cerurilor.
  8. Tămăduiţi pe cei neputincioşi, înviaţi pe cei morţi, curăţiţi pe cei leproşi, pe demoni scoateţi-i; în dar aţi luat, în dar să daţi.
  9. Să nu aveţi nici aur, nici arginţi, nici bani în cingătorile voastre;
  10. Nici traistă pe drum, nici două haine, nici încălţăminte, nici toiag; că vrednic este lucrătorul de hrana sa.
  11. În orice cetate sau sat veţi intra, cercetaţi cine este în el vrednic şi acolo rămâneţi până ce veţi ieşi.
  12. Şi intrând în casă, uraţi-i, zicând: „Pace casei acesteia”.

  Asadar Dumnezeul nostru lasa cu limba de moarte,adica cuvant de respectat din neam in neam ca viitorii preoti sa Mearga „catre oile pierdute” fara haine,traista,incaltaminte,toiag si avutii.

  Pe de alta parte,in alta pericopa evanghelica Domnul si Dumnezeul Mantuitor Iisus Hristos vindeca demonizatul care i se adreseaza cu numele catre Hristos Domnul, „legiune”.Iar Dumnezeu il VINDECA.
  Evanghelia dupa Marcu,Cap 5:

  1. Şi a venit de cealaltă parte a mării în ţinutul Gadarenilor.
  2. Iar după ce a ieşit din corabie, îndată L-a întâmpinat, din morminte, un om cu duh necurat,
  3. Care îşi avea locuinţa în morminte, şi nimeni nu putea să-l lege nici măcar în lanţuri,
  4. Pentru că de multe ori fiind legat în obezi şi lanţuri, el rupea lanţurile, şi obezile le sfărâma, şi nimeni nu putea să-l potolească;
  5. Şi neîncetat noaptea şi ziua era prin morminte şi prin munţi, strigând şi tăindu-se cu pietre.
  6. Iar văzându-L de departe pe Iisus, a alergat şi s-a închinat Lui.
  7. Şi strigând cu glas puternic, a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiule al lui Dumnezeu Celui Preaînalt? Te jur pe Dumnezeu să nu mă chinuieşti.
  8. Căci îi zicea: Ieşi duh necurat din omul acesta.
  9. Şi l-a întrebat: Care îţi este numele? Şi I-a răspuns: Legiune este numele meu, căci suntem mulţi.
  10. Şi Îl rugau mult să nu-i trimită afară din acel ţinut.
  11. Iar acolo, lângă munte, era o turmă mare de porci, care păştea.
  12. Şi L-au rugat, zicând: Trimite-ne pe noi în porci, ca să intrăm în ei.
  13. Şi El le-a dat voie. Atunci, ieşind, duhurile necurate au intrat în porci şi turma s-a aruncat de pe ţărmul înalt, în mare. Şi erau ca la două mii şi s-au înecat în mare.
  14. Iar cei care-i păşteau au fugit şi au vestit în cetate şi prin sate. Şi au venit oamenii să vadă ce s-a întâmplat.
  15. Şi s-au dus la Iisus şi au văzut pe cel demonizat şezând jos, îmbrăcat şi întreg la minte, el care avusese legiune de demoni, şi s-au înfricoşat.
  16. Iar cei ce au văzut le-au povestit cum a fost cu demonizatul şi despre porci.
  17. Şi ei au început să-L roage să se ducă din hotarele lor.
  18. Iar intrând El în corabie, cel ce fusese demonizat Îl ruga ca să-l ia cu El.
  19. Iisus însă nu l-a lăsat, ci i-a zis: Mergi în casa ta, la ai tăi, şi spune-le câte ţi-a făcut ţie Domnul şi cum te-a miluit.
  20. Iar el s-a dus şi a început să vestească în Decapole câte i-a făcut Iisus lui; şi toţi se minunau.

  Fratilor,iata 2 exemple date de insasi Dumnezeu Fiul care se duce catre oaia pierduta si o vindeca.
  Tot asa,un inalt prelat,chiar intaiul statator al Bisericii Ortodoxe Romane ar fi trebuit sa reactioneze.
  De aici totul a luat o alta turnura si tensiunea intre noi,fratii Domnului a crescut.

  Sunt un ortodox practicant de multi ani,am prieteni buni preoti de varste diferite,chiar si episcopi cu care discut des si constant.
  Exista multa tensiune in randul preotilor deoarece conducerea BOR vrea sa dezbine fratii preoti care slujesc la aceeasi biserica,pun taxe si impozite mari pe fiecare biserica.Li se pune pumnul in gura preotilor la protoerii,li se interzic sa ceara audiente la patriarh sau la sefii mai mari lor ptr a li se spune problemele,se pun tot felul de piedici in mersul zilnic al activitatii bisericii.
  Am ramas surprins cand duhovnicul meu mi-a povestit toate acestea,cand un alt preot mi-a spus acelasi lucru si am inceput sa pun cap la cap ce aud.Si-i iubesc si-i apreciez ptr ca vad cum se lupta zilnic sa fie totul curat,aranjat,sa fie cald la biserica de Sf Liturghie,de Sf Maslu,de miercurea cand se slujeste aghiasma mica si Paraclisul Maicii Domnului,sambata cand se face pomenirea adormitilor,cand ajuta zilnic 40 de oameni saraci sa manance 3 mese calde in centrul social,cand ajuta zilnic 25 copii ai caror parinti au probleme financiare de la diferite clase cu pregatire la lba romana,matematica,fizica,chimie,psihologie,cu medic care acorda zilnic asistenta gratuita tuturor enoriasilor si nu numai.
  Mare pacat….MAAARE pacat ca se intampla asta.Prigonirea preotilor,a adevaratilor trimisi ai Domnului deja a inceput din interior.

  Da,sunt de acord,BOR a facut si face multe lucruri de caritate.
  Insa asta nu ne ajuta cand ne vedem si simtim problemele cu care preotii adevarati,cei lucratori cu Harul Domnului le au.

  Doamne Ajuta fratilor,sa ne rugam la Sfanta Treime si la Maica Domnului sa ne intareasca in credinta si sa invatam sa facem voia Domnului si nu voia noastra.Caci voia Domnului e de viata vesnica facatoare iar voia noastra e facatoare de viata pieritoare.

 5. Cu cativa ani in urma eram la o manastire din nordul Moldovei , stateam la rand sa ma inchin la icoane , dupa ce s-a oficiat Sfanta Liturghie , mai eram cu o prietena , iar in fata noastra , preotul care a slujit , dadea binecuvantari celor care se inchinau . Deodata , o batrana ii spune preotului ca , parohul de la ea din sat , face cate si mai cate lucruri , cu alte cuvinte il vorbea de rau si ii aducea multe acuze , intreband ce sa faca , ca ea nu mai merge la biserica . Atunci , preotul manastirii respective , o asculta , apoi o intreaba asa : „Matusa , spune-mi cate acatiste ai citit matale sau cei din sat , pentru ca preotul sa se indrepte ?
  Raspunsul a fost :’Niciunul !”
  Calugarul i-a raspuns asa : ” Ei , daca na-i citit niciunul si nimeni din sat , aveti preotul pe care-l meritati !”
  De aici , eu si prietena mea , am inteles din acel moment , ca , decat sa barfesti preotul si sa obosesti tot vorbindu-l / -i , de rau , mai bine citesti niste acatiste , sau orice fel de alta rugaciune , astfel ai sufletul impacat ca nu ai barfit si osandit pe nimeni (mai ales un preot) si ai castigat inaintea lui Dumnezeu , faptul ca te-ai rugat pentru altul , de unde , Dumnezeu imparte fapta buna , adica rugaciunea este benefica atat celui pentru care te-ai rugat , cat si pentru tine .
  Am observat ca exista o campanie de denigrare a preotilor ortodocsi (NUMAI) pentru ca diavolul nu mai incape de ortodocsi , ceilalti sunt deja in tabara lui si ii lasa in pace , iar unii crestini , nu pot dormi de grija pacatelor preotilor si ierarhilor ortodocsi romani .
  Nu e bine !!! Uitam rugaciunea , si ne ocupam de pacatele altora .

   • Apropo de spitale si de sistemul de sanatate in per ansamblu, oare presa jegoasa care critica biserica dece nu vine sa critice adevaratul jaf din sistem si care se petrec sub privirile noastre, ma uitam ca spitalele nu au bani de salarii, dotari si medicamente, am observat ca incheie tot felul de contracte cu firme de , paza, de curatenie s.a., deci nu ai 1000-1500 de roni sa dai salariu la o femeie de servici respectiv agent de paza proprii, in schimb platesti aprox. 7000-8000 de roni / om la aceste firme numai in acest sens cate miliarde se risipesc, un alt lucru care lam observat este faptul ca tot mai multe unitati sanitare asi desfinteaza bucatariile si asi pune pe liber personalul si incheie contracte cu firme de catering (un exemplu in acest sens este spitalul fundeni), acum trageti si voi concluzii cei care aveti un gram de judecata referitor unde se duc banii din sanatate, acelas lucru se intampla si cu bani pt drumuri si autostrazi, s.a.m.d

 6. mihai,
  . . . . .”presa jegoasa de ce nu critica adevaratul jaf din sistem”
  De ce ?
  Pentru ca presa apartine satanei , iar pe langa faptul ca dracu-i prost , cum spunea un parinte odata , este si foarte obraznic , asa cum l-a ispitit pe Domnul in pustie , atat este de obraznic !!!
  Ce spune parintele Calistrat de la manastirea Vladiceni Iasi :
  „Biserica este facuta din leul saracului . Nu are Biserica nicio vina ca PIB-ul Romaniei a fost talharit si jecmanit , iar acum vin cei care au terminat de furat tara si zic :”Biserica ! Averea Bisericii trebuie jecmanita !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s