Avioane militare ruse şi israeliene au fost aproape de o confruntare, la frontiera dintre Liban şi Siria

Avioane militare ruse şi israeliene au fost aproape de o confruntare, la frontiera dintre Liban şi Siria, situaţie care a condus la crearea unei linii speciale de comunicaţii între cele două părţi, afirmă surse libaneze citate de ziarul As Safir şi de site-ul israelian Ynetnews.com.

 (Foto: mediafax.ro)

Acum aproximativ două săptămâni, forţele ruse care efectuează raiduri în Siria au depistat pe radare avioane de vânătoare israeliene care se aflau în nordul Libanului şi se îndreptau spre sudul Siriei.

„Avioane de vânătoare ruse au fost trimise imediat pentru a bloca aeronavele israeliene, în zona Akkar (nordul Libanului). Ruşii au avertizat piloţii israelieni că, dacă vor intra în Siria, vor avea pretext pentru a deschide focul”, a declarat un oficial militar libanez citat de cotidianul As Safir.

Avioanele militare israeliene s-au întors, pentru a evita confruntarea, iar Forţele Aeriene ruse au reiterat avertismentul privind evitarea, pe viitor, a spaţiului aerian sirian.

Aviaţia militară israeliană survolează cu regularitate Libanul şi sudul Siriei. „Au misiuni de observare a mişcărilor navelor în portul Tartus şi a traficului aerian spre Siria, pentru a se evita transferul de armament către mişcarea şiită libaneză Hezbollah”, explică o altă sursă libaneză.

După această situaţie, Rusia şi Israelul au anunţat pe 15 octombrie crearea unei linii speciale de comunicaţii despre operaţiunile din Siria, pentru a evita incidentele în spaţiul aerian sirian. „Schimbul reciproc de informaţii despre operaţiunile avioanelor militare va fi efectuat printr-o linie specială de comunicaţii”, a declarat Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Rusia a lansat la sfârşitul lunii septembrie raiduri aeriene în Siria, pentru susţinerea regimului Bashar al-Assad. În mod oficial, Israelul nu derulează operaţiuni militare pe teritoriul Siriei. – deschide.md

Urmariti va rog si:

3 gânduri despre &8222;Avioane militare ruse şi israeliene au fost aproape de o confruntare, la frontiera dintre Liban şi Siria&8221;

 1. Doua articole care converg spre acelasi punt,Rusia foloseste tehnologii superioare NATO si USA

  1)O noua ARMA SECRETA instalata de Rusia in Siria. General NATO: „Nu are legatura cu ISIS, ci cu altcineva”
  Thierry Meyssan, un jurnalist francez care a fost ani de zile corespondent la Damasc, sustine ca Rusia a instalat in Siria cel mai performant sistem de aparare aeriana, care „orbeste” radarele si ataca sistemele de comunicatii ale NATO.Generalul NATO Philip Breedlove si-a exprimat in mod deschis ingrijorarea cu privire la utilizarea de catre rusi in Siria a sistemului de bruiaj Richag-AV, cunoscut si ca A2/AD.
  „Dupa cum vedem deja, sisteme de aparare aeriana foarte performante incep sa apara in Siria si suntem destul de ingrijorati cu privire la un nou sistem care ar fi fost creat in estul Mediteranei. Aceste sisteme foarte performante de aparare aeriana n-au legatura cu Statul Islamic, ci cu altcineva”, a spus Breedlove,conform:
  http://21stcenturywire.com/2015/10/19/nato-blind-top-secret-russian-air-defence-system-deployed-in-syria/

  2)In data de 14 octombrie 2015, Veterans Today a publicat un articol semnat de dr. Preston James in care se afirma ca Rusia foloseste deja sisteme de armament avansate ce includ tehnologie extraterestra ca urmare a unui acord cu un grup de extraterestri. Articolul se intituleaza „Asul lui Putin in Siria”.
  Articolul „Asul lui Putin in Siria” semnat de Preston James contine afirmatii uluitoare carora le lipsesc dovezile concrete pe care unii le solicita pentru a-i da crezare. Si totusi, afirmatiile sale se aseamana in mod remarcabil cu cele ale unui alt informator independent, Corey Goode, care a fost pana acum investigat in mod riguros de mai multi cercetatori si jurnalisti fiind confirmat credibil. Mai mult, incidentul cu portavionul Donald Cook din anul 2014, impreuna cu retragerea tuturor portavioanelor americane din Golful Persic, confera credibilitate afirmatiilor lui James.
  Daca James si Goode au dreptate, atunci interventia militara in Siria folosind tehnologii avansate dezvoltate cu ajutorul „extraterestrilor” devine un atu de netagaduit in conflictul din zona. Asa dupa cum sustine James, acest atu va da „şah-mat” oricarei incercari nesabuite a fortelor satanice (Cabala MKR) de a se folosi de Siria ca sa raspandeasca violenta si conflictul in intreg Orientul Mijlociu si dincolo de el ca sa-si realizeze planul bolnav de instaurare a Apocalipsei.
  Se pare ca era de control si manipulare a umanitatii de catre Cabala MKR va ajunge la un sfarsit datorita interventiei indraznete a lui Putin. Daca va fi asa, atunci Rusia nu numai ca va pune capat planurilor criminale de a trece umanitatea printr-un razboi mondial nimicitor, dar va putea sa fie ceea ce faimosul profet american Edgar Cayce a prezis in anul 1935: „Rusia va deveni, dupa caderea comunismului, speranta lumii”.
  http://www.veteranstoday.com/2015/10/14/putins-wild-card-in-syria/

  IS RUSSIA USING WEAPONS DEVELOPED WITH EXTRATERRESTRIAL HELP IN SYRIAN CIVIL WAR?
  Rusia foloseste tehnologie extraterestra in razboiul din Siria?(Buna intrebare :)..)
  Articolul lui James analizeaza de ce este atat de neobisnuita interventia lui Putin in Siria:
  http://exopolitics.org/is-russia-using-weapons-developed-with-extraterrestrial-help-in-syrian-civil-war/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s