Cum sunt exterminati cercetatorii americani in medicina, de catre guvernul SUA, pentru a nu face publice tratamentele gasite pentru cancer si alte boli grave!

Istoria suprimarii stiintei medicale in America este una lunga, plina cu medici si clinicieni de exceptie care au fost permanent amenințați, intimidați și chiar asasinati, cu scopul de a îngropa tratamentele descoperite și să păstreze industria „de ingrijire continua a bolnavilor” în control. (The American Medical Association, de exemplu, a fost găsita vinovata de către instanțele federale americane de conspirație, avand ca scop distrugerea industriei chiropractică).

boughtoffdoctorvaccines

De-a lungul ultimelei zile, am aflat că înainte de a fi găsit împușcat în piept și plutind pe râu, mult premiatul cercetător  Dr. Bradstreet lucra la o moleculă mai putin cunoscută, care apare în mod natural în corpul uman. Numită „GcMAF”, această moleculă are potentialul de a fi un remediu universal pentru cancer la mulți oameni. Aceasta s-a demonstrat de asemenea, că este capabil de a inversa semnele de autism la marea majoritatea a pacientilor care primesc tratamentul.

În timp ce GcMAF este perfect legal ca tratament in zeci de alte națiuni avansate din întreaga lume, Food and Drug Administration din SUA l-a scos în afara legii, numindu-l: „Medicament Neaprobat” –  făcandu-se un efort major de a suprima progresul științei din industria medicală  – guvernul SUA a efectuat un raid la clinica Dr. Bradstreet, în special pentrua a căuta să confiște GcMAF-ul si pentru a-i închide cercetarile și a opri tratamentul catre pacienti. Între timp, Big Pharma primeste permisiunea specială de a elibera medicamente netestate, experimentale asupra publicului, atâta timp cât aceste medicamente aduc profituri imense.

În acest articol, am adunat video-uri, articole și documente care vorbesc despre GcMAF și despre moartea misterioasă a Dr. Bradstreet. O anchetă exhaustivă trebuie să fie continuată pe această temă, care să implice, eventual, detectivi particulari. Timpul și modul in care sa produs moartea Dr. Bradstreet pare extrem de suspecta, mai ales ca multi alti medici cercetatori au fost recent de asemenea găsiti mort în circumstanțe misterioase. (Dr. Nicolas Gonzalez a murit cu doar cateva zile mai devreme …)

Motivul crimelor este suprimarea progresului in gasirea tratamentelor pentru cancer.

Există vreun motiv pentru uciderea acestor cercetatori care sunt pe cale sa gasesca un tratamenl universal pentru cancer? Desigur, există … motivul principal fiind banii.

Un tratament universal pentru cancer ar distruge rentabilitatea industriei faramceutice, extrem de profitabilă și de a inchide Societatea Americană de Cancer, cat si spitale, clinici oncologice și companiile farmaceutice care depind de veniturile din chimioterapie, pentru a rămâne profitabile. Cheia pentru profitabilitatea lor este faptul că tratamentele pentru cancer convenționale, pur și simplu nu funcționează in majoritatea cazurilor, creând un flux de profit continu de la pacientii care oricum nu se vindeca.

Cei din industria cancerului ar face crime pentru a proteja profiturile? Bineînțeles că da. Uciderea pacientilor este doar o rutina care face parte din afacerea operationala ! De exemplu, un medic oncolog pe nume Farid Fata a fost recent condamnat la 56 ani de închisoare pentru fals in diagnosticarea pacientilor cu cancer, pentru a le putea vinde tratamente cu chimioterapie fara sa fie nevoie. Vezi articolul medicii care diagnostizeaza cu cancer pun „diagnostice false doar pentru a face mai mulți bani„.

Faceți clic aici pentru a căuta „cancer false disgnostic” pe GoodGopher.com, motorul de căutare pentru solicitanții care caută adevărul.

INVESTIGAȚIE: Iată ce știm până acum

Guvernul US. a emis un mandat de percheziție împotriva Dr. Jeffrey Bradstreet cu scopul de a confisca GcMAF-ul din laboratorul sau de cercetare.

Video care face legatura între tratamentul cancerului cu GcMAF descoperit de Dr. Bradstreet și suprimarea științei medicale de către guvernul Statelor Unite.

Video care prezinta in detaliu, mandatul de perchezitie din laboratorul Dr. Bradstreet, de pe 30 iunie a.c., în care guvernul SUA a confiscat rezultatele testelor cu GcMAF:

thedailysheeple.com

Pentru o mai buna intelegere a celor de mai sus, urmariti va rog si:

cat si toate celelalte subiecte de la categoria: Industria Farmaceutica

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Cum sunt exterminati cercetatorii americani in medicina, de catre guvernul SUA, pentru a nu face publice tratamentele gasite pentru cancer si alte boli grave!&8221;

 1. Opera Papusarilor prin CIA !!!
  Inteligentele din toata lumea care fac BINE OMENIRII in toate domeniile , sunt eliminati prin asasinate .

 2. Nu-i nimic nou sub soare referitor la companiile farmaceutice si acolitii lor.Pacat pentru vietile cercetatorilor.
  Partizanu,daca va mai supravietui cineva in urma experimentelor facute de acesti „criminali legalizati”…..poate.

  • Sf. Ioan Gură de Aur: Nici o armă nu este mai puternică în mâna diavolului decât deznădejdea: De aceea nici nu se simte prea mulţumit (DIAVOLUL) când păcătuim, ci cel mai mult se bucură când ne lăsăm cuprinşi de disperare. DOAMNE AJUTA.

  • Pacat pentru vietile cercetatorilor, dar si mai pacat de milioanele de oameni care mor din cauza ca le ia vietile acestor cercetatori, care ar putea gasi tratamente pentru cancer si multe alte boli.

 3. Boala de cancer a fost „fabricata” de prin anii ‘ 60 , imprastiata in lumea larga prin mancare , bautura , aer si cel mai mult prin medicamente .
  Medicamentele de sinteza sunt facute pentru a imbolnavi si cu cat sunt mai multi bolnavi cu atat cresc mormanele de bani . De un timp de vreme , cei interesati au inceput sa fabrece boli . Te duci la medic sa-ti faci un control de rutina , dupa care , medicul mana-n mana cu mafia Industriei Farmaceutice , iti sugereaza sa iei un anume medicament pentru a preveni o anumita boala care e posibil sa o contactezi (dar esti un om sanatos tun ), medicul amagind pacientul ca esti predispus sa te imbolnavesti de cutare sau cutare boala . Prostul , inghite medicamentul , la indicatia calaului-doctor , chiar pe toata viata , castigand un client permanent pentru produsul sau produsele respective , dupa care , pacientul din sanatos devine bolnav de boala la care era „predispus”, pentru ca , medicamentele produc boala pentru care faci tratamentul .
  Asa am patit eu , numai ca eu , i-am spus in fata doctorului ca nu iau asa ceva pentru a preveni ceea ce nu am , doctorul fiind foarte surprins si nervos ca nu ma poate recruta ca si client permanent al produsului respectiv , un produs ce contine statine , otravitor si fatal .(toate medicamentele statine duc la moarte )
  Cum sa nu fie omorati savantii care descopera tratamentul contra cancerului , cand aceasta boala fabricata , aduce miliarde de dolari ???
  Zic ei : adica eu muncesc sa fac ceva si vii tu si-mi strici socotelile ? Tu savantule , cercetatorule , cine te crezi tu , de vrei sa salvezi omenirea , cand noi (papusarii) vrem s-o decimam , dar pana atunci sa castigam si bani de la ei , pana cand dau ochii peste cap ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s