Raspunsul excelent dat de președintele Kenyei, Uhuru Kenyatta presedintelui Obama după ce acesta i-a ținut o predică despre homosexuali

Președintele american, Barack Obama, a vizitat țara natală a tatălui său, Kenya. În discursul său de la Nairobi, președintele SUA a abordat problema drepturilor homosexualilor.

Răspunsul TERIBIL al președintelui Kenyei, după ce Obama i-a ținut o predică despre homosexuali: Nu putem impune poporului lucruri pe care societatea și cultura noastră nu le acceptă

De altfel, homosexualitatea este una din principalele preocupări ale politicii externe americane, după cum a anunțat chiar John Kerry, șeful diplomației de peste Ocean.

În discursul său de la Nairobi, Barack Obama i-a spus omologului său kenian că discriminarea homosexualilor este pe același palier cu discriminarea rasială.

„Cred cu tărie că toți oamenii ar trebui să fie tratați la fel de către lege. Cred că toți oamenii merită protecție egală în cadrul legii. Cred că oamenii nu ar trebui să fie discriminați pe baza orientării lor sexuale. Când un guvern începe să trateze oamenii diferit, atunci acel obicei are tendința să fie copiat”, a spus Obama, conform CNN.

De cealaltă parte, președintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, a spus că deși țara are multe în comun cu SUA, sunt și lucruri pe care poporul său nu le poate accepta.

„Este foarte evident că avem multe valori comune cu SUA: dragostea pentru democrație, antreprenoriat, valorile familiei. Dar sunt și chestiuni pe care trebuie să admitem că nu le împărtășim. Pe care societatea și cultura noastră nu le acceptă. Este foarte greu pentru noi să impunem poporului nostru chestiuni pe care ei înșiși nu le acceptă. De aceea, o spun și repet: pentru kenienii de azi, problema drepturilor homosexualilor este o non-problemă. Noi ne concentrăm pe problemele de zi cu zi ale poporului nostru. Problema homosexualității nu este pe primul plan în mințile kenienilor. Și asta e un fapt”, a spus președintele Kenyatta.

Uhuru Kenyatta este fiul lui Jomo Kenyatta, cel considerat părintele Kenyei. A studiat științele politice la Colegiul Amherst din SUA și este președintele țării din 2013. În Kenya, relațiile sexuale între persoanele de același sex sunt pedepsibile cu închisoarea. – activenews.ro

Un raspuns excelent, un raspuns de la un presedinte care tine la valorile si identitatea propriului popor, sper deosebire de mizeriile de conducatori romani, care accepta cu nonsalanta orice ne este impus de afara, calcand in picioare spiritul, valorile si cultura neamului romanesc.

Urmariti va rog si raspunsul unei alte tari africane, cand li s-a cerut sa promoveze homosexualitatea:

Gambia a anuntat oficial ca va refuza ajutoarele venite din SUA si UE daca ii mai santajeaza sa accepte Homosexualitatea

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Raspunsul excelent dat de președintele Kenyei, Uhuru Kenyatta presedintelui Obama după ce acesta i-a ținut o predică despre homosexuali&8221;

 1. FELICITARI acestui Presedinte Kenian si Guvernului si poporului Gambiei,care nu danseaza dupa cum le canta UE si SUA ,cerandu-le,conditionandu-i si exploatandu-i daca nu accepta introducerea acestei legi batjocoritoare si de defaimare a familiei.OBAMA sa-ti fie rusine,TU ESTI HOMOSEXUAL?Mare minune sa nu auzim ca acesti oameni au avut un accident si ca in randul populatiei a aparut o epidemiede……….numai schizofrenicii stiu.

 2. Obama este homosexual , am vazut pe un video , imagini care atesta lucrul acesta , imbratisari si tot felul de ipostaze de acest gen cu un barbat .

 3. Maria,eu nu cred in imagini pe video,tot ce urmaresc acesti”diavoli „este de a distruge ideia de familie in tarile slab dezvoltate-dovada ca-i ameninta ca nu le mai da ajutoare-si de asemenea tari cu guverne ca ale noastre.
  O zi buna!

 4. „conducatori romani”?

  Câți dintre ei sunt români? Suntem sub ocupație, fraților. Am fost colonizați de toate scursurile lumii. Și cum să nu trăiască bine toate aceste lipitori pe spinarea noastră (în Raiul Maicii Domnului), când orășeanul citește zilnic ziarele, disperat să mai găsească oarece alimente și îmbrăcăminte „la ofertă”, toate venite din import, îngropând astfel zi de zi pe bietul țăran român și puținii nativi care încă mai produc ceva în propriile case. Apoi, cum să nu mă iau și de țăranul român care, în loc să își pregătească propriile seminte pentru toamnă, cumpără an de an semințele uzinelor chimice criminale din afara țării, îmbolnăvind cu bună-știință poporul român. Ba mai mult, stând de vorbă cu ei, îmi și confirmă că au cunoștință de acest lucru, dar „ce să facă, dacă trebuie să își ridice și ei o vilă, să își cumpere dubă de transport, să plătească ratele la bănci, să își trimită copiii în vacanțe, etc.”?!!
  Toată Valea Prahovei, pământurile agricole, majoritatea munților României sunt DEJA în posesia străinilor. Pe unde merg văd numai steaua jidovească. Suntem sub ocupație, iar românii se gândesc la vacanțe, reduceri și distracții.

  Sfinții închisorilor se răsucesc în morminte. Dumnezeu să ne păzească.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s