Imagine. Unul dintre motivele pentru care s-a revoltat populatia din BALTIMORE

Guvernatorul Maryland a respins joi, 11.6 milioane dolari în fonduri suplimentare pentru renovarea si constructia de școli in Baltimore, declarând că „nu sunt suficient de multi bani”, apoi a aprobat un proiect de 30 milioane dolari pentru constructia unei noi scoli de corectie. Acest lucru este unul dintre motivele reale pentru care oamenii sunt revoltati!

Urmariti va rog si:

Legea Martiala: Politia si Garda Nationala invadeaza strazile din Baltimore. Care sunt adevaratele motive pentru care protestele au degenerat

Vizionati va rog si alte imagini sugestive la categoria: Poze Sugestive, cat si alte subiecte interesante la categoria Manipulare.

5 gânduri despre &8222;Imagine. Unul dintre motivele pentru care s-a revoltat populatia din BALTIMORE&8221;

 1. https://www.youtube.com/watch?v=sG1p8hiIdas – in cazul in care mai sunt cetateni care inca nu cred. N-ar fi rau sa distribuim si acest tip de imagini. Fie ca Sfantul Acoperamant al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu sa ne acopere pe noi ticalosii si Harul Domnului Iisus Hristos sa ne indrepteze inimile numai spre Lumina cea pururea Fiitoare! AMIN.

 2. off topic – dar legat de primul comentariu

  […]
  “Mitingul de la Chişinău se foloseşte de sentimentul sincer şi corect unionist al unor tineri români de pe ambele maluri ale Prutului pentru a se transforma tot într-o manifestare politică anti-rusească şi împotriva Rusiei în general, aşa cum vor acum liderii de la Bruxelles şi Washington.”
  […]
  “Acţiunea 2012, care împreună cu alte asociaţii luptă pentru unire. Să dea Domnul să fie aşa, dar văd că mişcarea civică unionistă se îndreaptă spre ţinte false: “opoziţia” Rusiei la unire, deşi Duma de stat de la Moscova a invitat oficial anul trecut România să îşi ia teritoriul ce i se cuvine între Prut şi Nistru.
  Dar noi facem mitinguri tinereşti pro-americane la Chişinău în care dăm vina pe alţii, Rusia în cazul de faţă, pentru că nu se face unirea Basarabiei cu ţara, şi nu vedem cum Ucraina ne omoară conaţionali în Bucovina de Nord şi Bugeac, că Kievul e cel mai mare duşman al unirii Republicii Moldova cu România.
  În realitate, din păcate cei care nu vor unirea cu ţara sunt majoritatea relativă a moldovenilor. Să nu mai fim ipocriţi şi să transformăm sinceritatea tinerilor pentru unire în mitinguri care transformă idealurile unioniste în campanii geopolitice conform intereselor americane. ”
  […]
  “Pe această tablă de şah geopolitică, George Simion e doar un pion naiv, care indirect face jocurile celor interesaţi să nu se facă unirea, de la Bucureşti, Chişinău, Kiev sau Washington.”

  Sursa: http://www.napocanews.ro/2015/05/rusia-o-piedica-in-calea-unirii-rep-moldovei-cu-romania-o-tinta-falsa.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s