The MasoniCh.I.P. (Child Identification Program – Ch.I.P.) – Programul Masonic de Identificare a Copiilor

Acest clip este unul pe fata despre intentiile celor care conduc lumea prin organizatiile masonice de a inrobi intreaga populatie globala. Ne spun clar de data acesata ca acest program de identidicare a copilului este unul coordonat si inventat de masonerie.

Dar ne prezinta acest lucu ca si cum ar fi ceva bun, in siretlenia lor, ne spun, ca aceste informatii despre copii care urmeaza sa fie inregistrate, (amprente digitale, vocale, vizuale, dentare, mostre ADN)  nu vor fi intr-un cip care va fi implantabil, ci vor fi pe un CD care va fi inmanat parintilor.

Care este siretlenia din spatele acestui program?

1. Prin acest program, aduna toate informatiile esentiale despre noi, incepand inca de la cei mici, dand posibilitatea detinerii controlului total asupra fiecaruia dintre noi. Aceste informatii nu vor ajunge doar la parintii copiilor prin acel CD, ci vor fi pastrate de asemnea in baza de date a celor care au format acest program, putandu-le accesa si modifica oricand vor dori.

2. Acesta este doar un pas premergator pentru viitoarele implaturi care se pregatesc, chiar daca pe noi incearca sa ne convinga ca nu are nici o legatura cu cipurile RFID(dar insusi prescuratea denumirii, Ch.I.P. este foarte sugestiva) si cu semnul fiarei profetit in Apocalipsa. Informatiile intregistrate momentan pe CD sunt exact informatiile care se inregistreaza pe deja exsitenta tehnologie implantabila, alaturi bineinteles si de alte informatii esentiale care vor fi adaugate cu timpul, adica situatie medicala sau conturile bancare, tehnologie cu ajutorul careia vei putea de asemenea efectua toata tranzactiile financiare. Obisnuirea copiilor si parintilor de mici cu colectarea acestor date va face mult mai usor trecerea spre acceptarea cipurilor implanatabile. Cipuri care odata implementate vor duce la pierdrea sufletului si totodata la un control total al oamenilor de catre cei care detin controlul asupra cipurilor, daca nu te vei supune iti va inchide cipul imediat. Nu vei mai putea sa faci nici o tranzactie monetara, nu vei mai putea avea exsitenta medicala, practic nu mai existi.

3. Masoneria prin aceste feluri de programe vrea sa ne convinga ca ei sunt baietii buni si au cele mai bune intentii, dar nefiind altceva decat unealta satanei, procedeaza exact ca si satana insusi, care la fel va lucra si care va veni initial sub forma mareleui salvator al omenirii si al planetei, iar cand va convinge pe majoritatea de treaba asta, isi va dezvalui adevarata fata si adevartul scop pentru care a venit in lume.

Urmariti va rog si:

Video. Atentie! Semnul fiarei incepe sa ia o amploare tot mai mare

Publicitate

8 gânduri despre &8222;The MasoniCh.I.P. (Child Identification Program – Ch.I.P.) – Programul Masonic de Identificare a Copiilor&8221;

  1. De aceea trebuie sa ne ferim de orice fel de card care stocheaza datele personale ale individului respectiv , ceea ce da apa la moara Sistemului masonic antihrist , apoi facebook-ul care are un numar foarte mare de utilizatori ce si-au afisat inconstient datele personale plus fotografii . Maaaare prostie !!!
    Poti pune alte date si fara poza daca vrei numaidecat sa ai cont in aceasta retea satanista de inregimentare a naucilor .
    Se vede treaba ca au inceput pregatirile intens , de lustruire a drumului spre Antihrist , iar multi cei inselati , nu-si dau seama si se arunca in plasa Sistemului crezand ca le ofera paradisul . Paradisul pamantesc care duce in mod sigur la infernul iadului .

  2. Parerea mea ,reflexul si a imita pe cineva sunt doua elemente complet diferite,si toate acestea sunt din cauza lipsei de educatie care se face in scoala si in familie.In zilele noastre scoala nu se mai face dupa regulile bine cunoscute de multi dintre noi,deci nici in familie nu mai exista, aparand generatii noi care au la baza „noul sistem de invatamant”.Atata timp cat la TV nu mai sunt emisiuni pentru copii,cand copii umbla cu noua tehnologie ca cellular,tableta,jocuri pe calculator si chiar pe mobile care sunt foarte violente,(ma refer la jocuri)deci ce poti cere de la acesti copii?Ei considera ca sunt in pas cu noua tehnologie de comunicare,iar parintii spun,”pai daca cutarica are pot sa nu-i cumpar si eu”?Deci educatia actuala ,scoala din zilele noastre nu te ajuta sa decizi ce-i bun pentru copilul tau, educativ pentru copilul tau.Parintii ar trebui sa ia atitudine cand vad ce se intampla in scoala,ce se preda in scoala.La ora actuala nu se urmareste decat distrugerea copilariei,multi dintre ei ajungand sa clacheze tocmai cand trebuie sa fie pregatiti cu adevarat pentru scoala,pentru ca ei au inceput de la patru (4) ani cu alfabet,socotit.Eu zic ca trebuie mare ATENTIE sunt copii,nepotii nostri.
    Cu DUMNEZEU inainte!

  3. Iertare, dar nu masoneria inventează asemenea nenorociri, ci jidovimea mondială (aia care se dau drept evrei). Masonii sunt doar sclavii jidovilor și execută ordinele lor. Sunt paravanul lor în relația cu lumea, pentru ca lumea să dea vina pe ei pentru toate atrocitățile, crimele, răpirile, războaiele și toate celelalte nenorociri pe care le-au adus în lume sub masca „facerii de bine”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s