Despre PARADA MILITARA de la Moscova si LIPSA LIDERILOR OCCIDENTALI

Data de 9 Mai 1915 a fost cu adevărat o zi istorică. Pentru prima dată, Occidentul a boicotat parada de Ziua Victoriei de la Moscova și de asemenea, pentru prima dată, forțele chineze au marsaluit prin frumoasa Piata Rosie cu rușii. Eu cred că acest lucru este o schimbare profund simbolică și una care are multe sensuri.

In trecut:

Rusia și China au suferit mai mult in cel de al doilea război mondial decât orice altă țară. Urmariti va rog:

WWII casualties

Acum, aruncati o privire la pierderile suferite de „țările boicotare” și totul devine clar (singura excepție de la această regulă este Polonia, care a pierdut un procent mare din populație). Adevarul este că, pentru atat de multe filme produse de Hollywood despre al doilea război mondial, țările anglo au suferit foarte puțin în comparație cu pierderile uriașe suferite de Rusia (25+ milioane) și China (15 + milioane). Pentru detalii, a se vedea aici și aici. În ceea ce privește Europa continentală, rezistenta la naziști, chiar daca a fost una reală și eroică, nu a fost una foarte insemnata, nu a fost o rezistență in adevăratul sens al cuvantului (ca în Uniunea Sovietică, Polonia sau Iugoslavia). Dar in suportul acestor afirmatii există mai mult decat numere.

Motivul real pentru care țările SUA / NATO / UE au boicotat festivitățile de la Moscova este, desigur, nu contribuția lor foarte modesta la înfrângerea Germaniei naziste, ci sprijinul lor necondiționat pentru Ucraina nazista : „țara”, care il consideră pe Stepan Bandera un erou național, echipele morții OUN-UPA ca o „mișcare de eliberare eroica” și de eliberare a Ucrainei de sub „ocupația sovietică”. De asemenea, este un fapt pe care tarile anglo l-au împărtășit întotdeauna si pe care l-au dezvoltat pe mai multe planuri pentru un război total împotriva URSS, inca dupa terminarea celui de al doilea razboi mondial, sa ne amintim:

Planul Total (1945): 20 de orașe sovietice alocate pentru a fi bobardate într-o primă faza: Moscova, Gorki, Kuybyshev, Sverdlovsk, Novosibirsk, Omsk, Saratov, Kazan, Leningrad, Baku, Tashkent, Chelyabinsk, Nizhny Tagil, Magnitogorsk, Molotov, Tbilisi, Stalinsk, Groznîi, Irkutsk, și Yaroslavl.

Operațiunea de neconceput (1945) presupunea un atac surpriză cu până la 47 de divizii britanice și americane în zona Dresda, în mijlocul liniilor sovietice. Aceasta reprezenta aproape jumătate din cele aproximativ 100 de divizii (cca 2,5 milioane de bărbați) britanice, americane și canadiene la acel moment. (…) Majoritatea oricărei operațiuni ofensive ar fi fost efectuate de forțele americane și britanice, precum și de forțele poloneze cat și până la 100.000 de soldați germani Wehrmacht.

Operațiunea Dropshot (1949): includea profile de misiune care ar fi folosit 300 de bombe nucleare și 29.000 de bombe de mare explozie, impotriva a 200 de obiective în 100 de orașe pentru a șterge 85% din potențialul industrial al Uniunii Sovietice. Iar intre 75 și 100 din cele 300 de arme nucleare, erau direcționate pentru a distruge avioanele de luptă sovietice la sol.

Puneti-va acum o intrebare simplă : de ce nu au fost niciodată puse în aplicare aceste planuri? Răspunsul este atât de simplu și evident: Pentru că Occidentul se temea de Armata Roșie. Si din moment ce Occidentul era îngrozit de Armata Roșie, ce credeti ca simteau oaspeții occidentali de fiecare dată când priveau parada de Ziua Victoriei de la Moscova? Se gandeau despre cum armata sovietică care i-a învins pe naziști, sau despre modul în care armata rusă ii tine sub control? Din nou, răspunsul este evident.

Realitatea este ca in timp ce oamenilor de rand din Vest le este indreptatita pe deplin prezenta in frumoasa Piata Moscovita pentru parada de Ziua Victoriei, liderii occidentali: nu numai că l-au promovat pe Hitler, dar l-au văzut mereu ca pe un „SOB al lor” pe care sperau să-l dezlănțuie împotriva Uniunii Sovietice. Planul lor a eșuat, desigur, dar asta a facut numai sa creasca sentimentul de rusofobie al lor („fobie”, în dublu sens de „frica” ​​și „ură”). Sa vezi ca liderii occidentali „au lipsit” de la parada este prin urmare, un lucru foarte bun și sper că nu vor mai fi invitați din nou (stiu,vor fi dar eu as vrea sa nu).

In prezent:

Imperiul AngloZionist și Rusia sunt în război. Desigur, prezența armelor nucleare de ambele părți face ca acest război sa fie unul special. Acesta este aproximativ 80% informațional, 15% economic și 5% militar. Dar este un război foarte real totuși, dacă ne gandim că rezultatul acestui război va decide viitorul planetei. Donbass sau Ucraina sunt, desigur de interes zero pentru Occident, ceea ce este cu adevărat în joc aici, este supraviețuirea unei dintre cele doua modele diferite:

AngloZionist Unipolar

O lume Hegemonica

Un singur model de societate

Condus de un grup restrans de 1%

Secularism și relativism

Violența militară ca soluție primară

Ideologie singulară

Modelul Mutipolar

Dezvoltare in colaborare

Respectarea legilor internationale

Respectarea suveranitatii si independentei fiecarui stat

Fiecare țară are propriul model de societate

Rol central pentru religii și tradiții

Violența militară ca opțiune de ultimă instanță

Multi-culturalism

Atât rușii cat și americanii sunt destul de conștienți de ceea ce este în joc și nici o parte nu poate da înapoi. Pe de o parte, dacă SUA / NATO / UE ar prelua controlul, Rusia s-ar vedea rapid incatusata. Daca se intamplă treaba asta toate celelate tari membre BRICS vor cadea si ele. Pe de altă parte, dacă Rusia domină în Ucraina, influernta SUA privind UE va fi în curând slăbita și, odata pierdut controlul in Europa, imperiul se prabuseste. Normal asa ar trebui să se întâmple, in felul acesta întregul sistem financiar internațional va scăpa de sub controlul AngloZionst și va sacapa de petrodolari. Consecințele unui astfel de colaps va fi resimtit în întreaga lume.

Prezența lui Xi Jinpin lângă Putin în această zi istorică, participarea armatei chineze la parada și prezența navelor Marinei Militare PLA alături de flota ruseasca in Marea Neagra , este un mesaj direct și puternic pentru intreaga lume: în această luptă titanică, China s-a aliat in totalitate cu Rusia. – mai multe pe thesaker.is

Xi and Putin together on Vday

Se pare deci ca singura solutie pentra ca una din cele doua parti sa cedeze este razboiul.

Cand va incepe, nu se stie. Pana atunci insa initiatorii Noii Ordini Mondiale pe de-o parte vor incerca prin toate mijloacele pe care le detin(media generala propagandista, actiuni de tip steag fals, prin tari obediente care sa le faca jiocurile atat din punct de vedere economic cat si al creeari de haos in zona) sa ameninte si sa incerce sa destabilizeze Rusia cat de mult posibil, iar pe de alta parte Rusia alaturi de China si celelate tari membre BRICS, cat si alaturi de Iran si Siria vor incerca sa distruga economic SUA si pe papusarii ei, atacand dolarul din toate partile, atat din punct de vedere al tranzactiilor petroliere, cat si prin creearea unei monezi alternative echivalata in aur care ar ingenunchea definitiv cea mai puternica moneda occidentala si ar incheia dominatia imperialista anglo americana.

Cine vor initia razboiul, sunt cei care au cutitul mai aproape de os, acum va las pe voi sa decideti care sunt aceia.

Pentru ca sa va fie mai usor sa raspundeti la intrebare, daca vi se pare dificila, studiati va rog cu atentie si categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

Romania in schimb, in tot acest context nu prea mai conteaza din pacate, liderii nostri ne-au vandut deja, iar romanii sunt deja intr-o stare de coma atata de profunda, incat cred ca nici razboul iminent care va urma nu-i va trezi.

E pacat, pentru ca Romania un singur lucru trebuia sa faca ca sa evite dezastrul ce va urma: sa se decolonizeze de SUA si UE si sa-si vada interesul national, care era neutralitatea totala fata de ambele parti. Dar cum spuneam, cu asa oameni nici o sansa. Dormi romane, dormi in pace, cat mai poti.

In rest Dumnezeu cu mila!

7 gânduri despre &8222;Despre PARADA MILITARA de la Moscova si LIPSA LIDERILOR OCCIDENTALI&8221;

 1. Inchipuiti-va ca izbucneste razboiul; si SUA plus aliatii lor se confrunta cu razboaie in America de Sud, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Asia, Europa. In acelasi timp, se declanseaza cutremure in SUA, Japonia iar Vulcanul Yellowstone erupe. Sa raspunda bezmeticii astia care o tin ca gaia matu cu SUA si NATO, ce se va intampla?

 2. VT o mica precizare in legatura cu cel al-2-lea razboi mondial:daca anglo-americanii doreau sa-i distruga pe sovietici nu ar mai fi trimis atitea ajutoare sovieticilor in timpul razboiului in care consta:echipamente militare,armament(tancurile T34 erau de la americani dupa modelul sherman),hrana etc(am enumerat cateva din ce ajutoare au primit sovieticii de la americani). Din contra daca ar fi fost invers si ar fi dorit sa-i distruga pe sovietici nu ar mai fi trimis nici un fel de ajutor si i-ar fi lasat pe nemti sa-i termine(pt ca nemtii nu aveau nevoie de ajutor din partea americana la ce dotati erau ei din punc de vedere militar si armament aveau) si nu sa-r mai fi dus anglo-americanii la Yalta sa negocieze si sa traseze noi frontiere cu sovietcii…

  • Eu cred ca era greu sa inceapa o oefensiva directa impotriva Rusiei, nu erau acoperiti in fata opiniei publice, inamicul numarul unu pentru toata Europa era Germania Nazista. Aduti aminte, ei au intrat in razboi dupa inscenarea cu Pearl Harbor, pentru americani e foarte important sa creeze un motiv, altfel americanul de rand cat e el de spalat pe creier, reactioneaza daca nu-i spui o poveste solida.
   Atacul asupra URSS era planuit in faza a doua, numai ca Europa era prea macinata si prea nenorocita ca sa mai duca inca un razboi care nu se stie cum se sfarsea, de asta s-au si oprit americanii, continuand doar cu razboiul rece. Faza a doua se pare insa ca incearca acum sa o puna in aplicare. Ramane de vazut ce se va intampla.

  • am niste obiectii la precizarea d-vstra… 1.tancurile T34 n-au nimic comun cu cele americane , ajutoare au fost multe: camioane Studebecker , masini de teren Willis ( jeepuri), alimente , …etc , dar nu tancuri T34 !!
   2.i-au „lasat pe nemti sa-i termine”pe rusi , dar nu mai reuseau si erau deja la contraatac prin Polonia cand SUA au debarcarcat in Normandia: 6 junie 1944…cam tarziu …rusii ii rugau din 42 sa debarce si sa deschida al doilea front.
   3. nu o sa uit cand eram mic si mergeam( la Bucuresti) la Nestor, Ambasador,Athene Palace s-au la cofetaria Lido, vedeam tot felul de domni cu palarii pe cap, fumind trabuc si citind ziare …asteptau sa vina americanii, sa salveze Romania de sovietici…n-au venit pt ca au facut imparteala europeana deja.
   4. Daca mai intarziau cu debarcartea nu mai faceau nici impartirea Germaniei nici nu aveau Berlinul de Vest si probabil nici Austria.

 3. Faptul ca la Moscova au defilat langa armata Rusiei si cea a Chinei si Indiei,este de o importanta inimaginabila la nivel de mesaj dat occidentului. Oameni buni : aceste tari nu sunt tarile „OPEC” sau „Benelux” ,aceste tari impreuna au jumatate din populatia planetei ,au programe spatiale proprii,submarine nucleare,aviatie si arme cel putin la fel de avansate ca SUA,NATO,UE…..

 4. Frumoasa Parada si bine organizata , iar Putin era mandru de tot ce a putut prezenta Rusia ca si pregatire militara in fata lumii . Am vazut intreg evenimentul pe youtube de la cap la coada , iar presa occidentala a fost mult impresionata de acest eveniment , care privea si Occidentul si nu numai Rusia .
  Cei care nu au participat dintre liderii statelor occidentale care au fost implicate in luptele de eliberare de sub ocupatia nazista , s-au facut de ras si sunt catalogati pe buna dreptate , ca si sustinatori ai nazismului , daca nu a celui de acum 70 de ani , atunci a acestui nazism al zilelor noastre care se naste din cel vechi acum in lume si mai ales in Ucraina .Au defilat 16 mii de soldati , tancuri de ultima generatie , masini de razboi cum numai rusii pot construi (balsoi), avioane militare si chiar armament nuclear etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s